Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

CAMY poate cand se duce Pustache dupa materiale trece pe la METROM si eu ii ies in cale cu dulceata.

Lidia

stai linistita, voiam sa ne vedem..lasa dulceata..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

vad ca deja s-a facut tarziu...se pare ca muncitorii lui Cris iar au dat-o in bara...asa ca nu cred ac mai mergem in poiana.....si nu am nimic de mancare acasa..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

cred ca fac comanda de pizza...alta varianta nu vad...
dar eu voiam la plimbare in Poiana
muncitori neatenti..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru urarile de bine si pt ca o sa imi tineti pumnii maine

Crlp - daca sangerarea nu a durat f mult si acum esti ok eu zic sa nu te mai ingrijorezi. Vezi ca Simona9999 a scris despre clinica unde a facut ea amnio. Incearca sa faci si tu acolo.
Eu as face si TT intai.

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Mihamora iti multumesc din suflet de raspuns;

eu am facut doar DT si mi-a iesit un risc de 1/94 SD.
la eco una dintre doctore mi-a zis ca nu se vede osul nazal...
dar am mai fost si la alta eco si mi-a spus ca are os, dar nu mai stiu ce sa cred si pe cine...
doctorita mea mi-a spus sa fac amnio, ca nu mai e nevoie de TT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Si eu as vrea in Poiana, Camy! Nu-ti mai face sange rau. O sa se rezolve!

Crlp, mie mi s-a spus ca cel mai probabil a fost un cheag care s-a eliminat. Nu mi-au dat tratament, doar repaus o perioada. Am stat o saptamana jumate acasa, mai mult la orizontala si totul a fost ok. Acum mai sangerezi? Eu atunci luam 2 Utrogestan pe zi - scazusem de la 6, la 5 in sapt 12, dup-aia 4, 3 si cand s-a intamplat sangerarea eram la 2. Oricum doctorul meu imi spusese sa le opresc la 12 sapt dar nu am vrut sa opresc dintr-o data. Am luat in continuare 2 pe zi in saptamana respectiva (dar le-am luat pe gura, pt ca aveam inca niste scurgeri maronii, care sunt normale dupa asa o sangerare), iar saptamana urmatoare am luat doar 1 pe zi. Mi s-a spus ca nu are nici o legatura progesteronul cu sangerarea pe care am avut-o. Placenta si tot restul erau in regula. Oricum nu e la fel la toata lumea, normal, dar voiam sa iti spun ca se intampla si cele mai multe sanse sunt sa fie totul ok tocmai pt ca ai deja 14 saptamani. Asa ca stai linistita, dar bineinteles nu ignora. Pupici si sanatate!

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Laura esti o scumpa, iti multumesc mult pt. informatii;
si eu iau tot 2 utrogestan si am mai avut niste scurgeri maronii, probabil din cauza hematomului pe care l-am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

buna fetele
stiu ca nu am mai scris de mult....poate va mai aduce-ti aminte de mine. am avut cateva probl cu sarcina care s-au finalizt cu internare. sunt in spital de 1 sapt juma la perfuzii. vad ca voi sunteti bine si ma bucur mult pt voi. mie de ce mi-a fost frik nu am scapat,am patit la fel ca si la sarcina cu david. .
pup fetele

17+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

LauraGarner si eu am vrut fotoliu -balansoar cu scaunel de picioare dar ...a trebuit sa ma incadrez in buget si sa ma adaptez la ce aveam deja - respectiv patul si fotoliul (simplu nu glidder).

So ...tu ai glidder , eu pat

Camy - imi pare rau ca nu ai ajuns la Poiana - nu-i nimic te duce el Pustache maine.

Crlp o sa fie bine, ai incredere in tine si bb tau.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Cu placere, Carla! (parca asa ai spus ca te cheama, nu? ) Iti pui Utrogestanul transvaginal sau il iei pe gura? Pentru ca daca ai scurgeri maronii inca nu ar trebui pus transvaginal. Una la mana ca nu se asimileaza suficient (daca il dau scurgerile afara imediat), plus ca pe mine doctorul m-a pus pe repaus pelvian (nimic in vagin) dupa sangerare. Acum mi-a fost ridicata interdictia, pt ca nu mai am nimic, dar vreo 3 saptamani am fost in repaus, motiv pt care am luat Utrogestanul pe gura.

Madalina, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Ce s-a intamplat? Va doresc sanatate multa tie si lui bebe!

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput