Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
BoboMom spune:
Andre, scuze Vezi de-aia am zis (sau am vrut sa zic! acum nu-mi dau seama daca am zis! ) ca poate cineva a zis ceva, dar nu prea multe. Imi amintesc ca am primit macar un raspuns cand am postat prima data. Sper ca ma ierti
Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Lidia74 spune:
CAMY poate cand se duce Pustache dupa materiale trece pe la METROM si eu ii ies in cale cu dulceata.
Andrecluj spune:
Stai linistita, Laura G., ti-am amintit numai ca sa nu te simti neglijata, ca stiu cum e. Chiar imi place mult obiceiul asta, ma gandesc sa imit cumva cand vine vremea, oricum ma bate lumea la cap si ma intreaba deja ce vrem. 17 +
Romanitza_31 spune:
Laura G. super tare si mai ales practic obicei! Noua o sa ne ia patutul sora mea si caruciorul (cu tot cu scoica, landou etc...) sora sotului meu .... ca tot voiau sa ne cumpere ceva si le-am spus pe ce am pus noi ochii, oricum ambele lucruri au acelasi pret.. deci fara suparare! in rest ...noi o sa cumparam tot... asta e...noi sa fim sanatosi si bebe mai ales!
Camy, ai dreptate, o sa avem nevoie de o gramada dupa ce se naste bebe si doar nu o sa iesim atunci pe shtrase la cumparaturi, nu?! ok, nu o sa ii cumpar tona de hainute, ca de ex acum nici nu stim ce e strumfu', dar patut, carut, sterilizator, cadita, termometru, etc... cu o luna-doua inainte ar cam trebui sa le avem, parerea mea!
17+
POZE
crlp spune:
deja luam utrogestan, nos-pa si scobutil supozitoare, nimic altceva
tie ce ti-au dat?
maine voi vorbi cu doctora mea, azi nu am reusit sa dau de ea
am inteles ca a avut o nastere...
mihamora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crlp Mihamora te rog din suflet sa-mi spui si mie la ce doctor si clinica faci amnio. Iti doresc mult succes si sa vii cu vesti bune.T Tu ai facut si DT sI TT? Ambele teste ti-au iesi prost? eu am facut doar DT si nu stiu daca sa mai fac si TT sau sa fac direct amnio...doctora mea mi-a spus sa nu mai fac TT ci direct amnio deoarece are rezultat sigur...azi am ajus la camra de garda cu sangerare... sunt destul de stresata pt. ca am mai pierdut o sarci na... |
Eu sunt din Iasi nu stiu daca te ajuta. Ambele teste mi-au iesit bine, in schimb pliul nucal a iesit 3,2.
Nu ti-a spus de la ce e sangerarea? Ce au zis dr-ii si ce tratament ti-a dat?
Cate saptamani ai? Ce ti-a iesit rau la teste?
Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Andrecluj spune:
Utrogestan 4 pe zi si nos-pa 3 sau 4, apoi mi-a redus la 2 si acum ar trebui sa ma las, dar nu am curaj. Important e ca bebe e bine, cine stie ce ai eliminat tu pe acolo. Dar vorbeste cu dctora ta macar sa ai un raspuns, pentru ca banuiesc ca acum iti e tare frica si e normal sa fii panicata. Grija de tine!
citat din mesajul lui crlp deja luam utrogestan, nos-pa si scobutil supozitoare, nimic altcevatie ce ti-au dat?maine voi vorbi cu doctora mea, azi nu am reusit sa dau de eaam inteles ca a avut o nastere... |
Andrecluj spune:
Multumesc, draga mea, si tie la fel. Stii ce imi doresc de fapt? Macar 5 ore continue de somn.
citat din mesajul lui miany75 somn usor,Andre! Sa ai o noapte linistita!miany21+ DAVID ANDREI |
miany75 spune:
citat din mesajul lui crlp deja luam utrogestan, nos-pa si scobutil supozitoare, nimic altceva tie ce ti-au dat? maine voi vorbi cu doctora mea, azi nu am reusit sa dau de ea am inteles ca a avut o nastere... |
Ai grija de tine ! stai linistita in pat pana vb cu doctorita ta!
miany
21+ DAVID ANDREI