Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

EU NU POT VENI SAPTAMANA VIITOARE, MERG LA VIITORI NASI AI BEBE, LA CRAIOVA..
IMI E DOR SA MA PLIMB PRIN PARCUL DIN CRAIOVA, CARE ESTE SUPERB
SCUZE CA AM SCRIS CU MAJUSCULE, AM RAMAS SETATA ASA DE LA LUCRU

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

breee fetilii eu sunt in concediu , deci ma bag la intalnire cand vreti voi.
Deci pana acum suntem 4. Cine se mai baga???

Raluctoooo...pai tu vii cu ideea si tot tu zici ca nu pot wn-ul asta?? Eu pot si-n cursul sapt, da voi care munciti????

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

pai eu zisei ca ar fi frumos sa ne vedem, dar mi-am dat seama dupa ce ai dat mesajul ca eu weekendul asta am o nunta, in cursul sapt e clar ca nu merge, ar fi bine sambata viitoare

sa propunem 11 iulie ora 11.00 uite ca se potriveasca

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lacramioara - nu stiu despre grupele de sange dar daca v0a zis sa faceti faceti

ok deci 11 iulie ora 11 (In nici un caz spatiu inchis zic eu), propun parcul herastrau, in zona de copii la ROATA MARE

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lacramioara - eu stiam ca RH conteaza, nu grupa de sange. daca aveti ambii PH pozitiv, nu conteaza ca aveti grupe de sange diferite.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

nu cred ca la grupa s-a referit, ca este diferita, ci la RH. acela tb verificat, intrucat daca mama are rh negativ si tatal pozitiv, mamei i se va face o injectie intrucat are altfel anticorpii.. explic prost, dara daca ai rambdare pana diseara, am o carte in care explica pe 2 pagini detaliat care este cauza si de ce tb neaparat cunoscut RH..

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

fetele, am si eu o intrebare. Intrucat eu am grupa 01 si tatal grupa A2, doctorul mi-a zis sa fac un test de sange pentru a determina prezenta anticorpilor in sange. Voi ati facut asta? Si daca da prin ce saptamana?

Saptamana 15+

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Simina_kin, orasul se numeste Cosenza, in sudul Italiei, superb superb superb. Mergem cu avionul si de acolo mai avem cam o ora de masina si ne instalam pe malul marii sau la munte, cum ne convine noua. O mare superba, curat, de un albastru transparent.Da, azi murim de doru' lui tati 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mi-am luat in sfarsit rezultatele de la DT.

Risc de varsta la termen 1/438
Risc de Sindrom Down la termen 1/6051
Risc trisomie 18 1/2087
DEdesubt scrie ca " acest rezultat indica un risc scazut de anomalii fetale la nastere"

Nu am ajuns inca la dr. Credeti ca rezultatele sunt Ok? Mie asa imi par. Evident as fi vrut de 1/10.000. Dar cred ca e bine si asa.

In alta ordine de idei, sunt cam debusolata. Acum o luna mi-am facut toate analizele de sange si urina. Totul a iesit perfect in afara de urocultura. Imi gasise 2 balarii: enterococ si klebsiella. Mi-au facut antibiograma. Hotarasem sa iau antibioticele, dar numai dupa ce treceam in trim II. Am cumparat antibioticul si am zis ca pt mai multa siguranta sa ma mai duc o data sa fac urocultura. La fix o luna de la analiza mi-a iesit urocultura perfecta. Le-am spus la receptie ca vreau sa verific inca o data urocultura inainte sa iau antibioticele. LA care cea de la receptie m-a intrebat daca mi-a iesit enterococ. De unde naiba stia asta? Eu cred ca asa a iesit la mai multi analiza asta. Cred ca au avut microbul asta prin laborator. Altfel, nu stiu ce sa cred. Infectiile astea urinare joaca leapsa cu noi. ACum apar, acum dispar? Cred ca de aia este bine sa verificam fiecare analiza iesita aiurea. Voi ati avut vreo problema similara. Acum e cocul, acum dispare?

Mai am o intrebare la voi. Credeti ca bebelul ne "impune" ce sa mancam? Eu sunt o mare carnivora. Nici post nu sunt in stare sa tin. E cea mai buna leguma pentru mine. Am observat ca de vreo luna, nu prea mai mananc carne. Adica mananc foarte putina comparativ cu cantitatile pe care le mancam. AM mese la care nu mananc nici un pic de carne si mese (poate una pe zi) la care mananc 50 max 100g. Eu inainte mancam carne (poate fi mezeluri) la fiecare masa. In jur de 200, chiar 250g. Acum, nu mai. Nu ma deranjeaza sa mananc ceva facut cu zeama de carne (pilaf, supa). Numai ca las carnea in farfurie. Proteinele mi le iau din branza sau lapte. Nu am mancta in viata mea atata branza cat am mancat de cand sunt gravi.
Hai ca m-am cam intins.
Pupici

15+ Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna ,burtici! Vad ca tot in verva sunteti..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dankutza - cred ca e specific unor gravide chestia asta cu carnea. si eu am patit-o (mai ales in primul trimestru nu prea puteam suferi carnea) si am mai auzit si alte gravidute ca nu mai suporta carnea. oricum nu ti-as recomanda sa mai mananci salamuri.
felicitari pt. rezultatele bune la analize.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Mihamora ai scapat de un stres ..sigur rezultatele vor fi bune..tinem pumnii.Cum te simti?! Ai grija de tine!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

eu am facut analiza anticorpilor acum vreo 2 sapatmani la institutul de hematologie pentru ca eu am grupa A RH negativ iar sotul meu are 0 Rh pozitiv. analiza se face doar in functie de rh nu si si de grupa,eu asa stiu. rezultatul a fost anticorpi absenti, deci nu am de ce sa-mi fac griji. urmeaza sa repet analiza anticorpilor in saptamana 26.

Mergi la inceput