Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
miany75 spune:
Andresuna de vis ceea ce zici tu..munte ,mare .Eu am o prietena buna ,pe langa Modena ..citind ma gandeam ca daca ajung pe la ea poate ajungem si pe la tine..la anu ,bineinteles..
miany
21+ DAVID ANDREI
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Mi-am luat in sfarsit rezultatele de la DT. Risc de varsta la termen 1/438 Risc de Sindrom Down la termen 1/6051 Risc trisomie 18 1/2087 DEdesubt scrie ca " acest rezultat indica un risc scazut de anomalii fetale la nastere" Nu am ajuns inca la dr. Credeti ca rezultatele sunt Ok? Mie asa imi par. Evident as fi vrut de 1/10.000. Dar cred ca e bine si asa. In alta ordine de idei, sunt cam debusolata. Acum o luna mi-am facut toate analizele de sange si urina. Totul a iesit perfect in afara de urocultura. Imi gasise 2 balarii: enterococ si klebsiella. Mi-au facut antibiograma. Hotarasem sa iau antibioticele, dar numai dupa ce treceam in trim II. Am cumparat antibioticul si am zis ca pt mai multa siguranta sa ma mai duc o data sa fac urocultura. La fix o luna de la analiza mi-a iesit urocultura perfecta. Le-am spus la receptie ca vreau sa verific inca o data urocultura inainte sa iau antibioticele. LA care cea de la receptie m-a intrebat daca mi-a iesit enterococ. De unde naiba stia asta? Eu cred ca asa a iesit la mai multi analiza asta. Cred ca au avut microbul asta prin laborator. Altfel, nu stiu ce sa cred. Infectiile astea urinare joaca leapsa cu noi. ACum apar, acum dispar? Cred ca de aia este bine sa verificam fiecare analiza iesita aiurea. Voi ati avut vreo problema similara. Acum e cocul, acum dispare? Mai am o intrebare la voi. Credeti ca bebelul ne "impune" ce sa mancam? Eu sunt o mare carnivora. Nici post nu sunt in stare sa tin. E cea mai buna leguma pentru mine. Am observat ca de vreo luna, nu prea mai mananc carne. Adica mananc foarte putina comparativ cu cantitatile pe care le mancam. AM mese la care nu mananc nici un pic de carne si mese (poate una pe zi) la care mananc 50 max 100g. Eu inainte mancam carne (poate fi mezeluri) la fiecare masa. In jur de 200, chiar 250g. Acum, nu mai. Nu ma deranjeaza sa mananc ceva facut cu zeama de carne (pilaf, supa). Numai ca las carnea in farfurie. Proteinele mi le iau din branza sau lapte. Nu am mancta in viata mea atata branza cat am mancat de cand sunt gravi. Hai ca m-am cam intins. Pupici 15+ Cezarica |
draga mea - enterococ imi iesise si mie la analizele primare, apoi medicul de familie mi-a zis sa repet si a iesit OK, ca drept urmare nu a mai facut nimeni nimik, asa ca mai bine mai repete inainte sa iei antibiotic.
eu cred ca bebe ne controleaa viata cu totul , inclusiv alimentatia, mi se intampla sa mananc chestii care-mi plac si sunt OK si totusi
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
pai eu zisei ca ar fi frumos sa ne vedem, dar mi-am dat seama dupa ce ai dat mesajul ca eu weekendul asta am o nunta, in cursul sapt e clar ca nu merge, ar fi bine sambata viitoare sa propunem 11 iulie ora 11.00 uite ca se potriveasca 18 http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
asadar suntem 3, EU, Simina si Lacramioara.........
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
cosmynik spune:
ca tot ati adus vorba de antibiotic, eu stau cu grija din saptamana 10 cand dr mi-a prescris claritromicina pentru tratarea ureaplasmei. am luat timp de 5 zile. problema e ca am citit despre claritromicina ca face parte din clasa C de antibiotice, iar eu stiu ca gravidelor le sunt permise antibioticele din clasele A si B. acest lucru l-am aflat in timp ce luam acest antibiotic... cum v-am spus si acum sunt ingrijorata:(
Andrecluj spune:
Miany, , nu vreau sa ma dau rotunda, dar Modena e departe departe ca frumusete de zona noastra. Sper din suflet sa ne inmultim pana atunci si sa te pot primi cu drag, Simina s-a anuntat deja, asa ca putem face cu randul 3 mamici, 2 se pot odihni. Ca sa nu spun ca avem unul din cele mai mari acquapark-uri din Europa acolo, maaaammmaaaa. Da, clar, azi mi-e tare tare tare dor, in final casa mea a fost acolo in ultimii ani. Trece si asta, dar daca apuc sa-mi nasc bebelina si s-o duc acolo, vorbesc la modul cel mai serios, nu-s genu' care arunca cuvinte asa... Sunteti bine venite 18 +
miany75 spune:
Sunt convinsa ca ai dreptate ,Andre .Mi-a confirmat si prietena mea si ea a fost la mare anul trecut undeva in sudul Italiei..
miany
21+ DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
Miany, mi-am amintit de o zi de sfarsit de martie, eu habar nu aveam ca am bebica in burta si nici nu mai speram. Era o duminica superba am mers de dimineata cu tati la pescuit, eu am facut baie in mare si plaja, dupa care am mers si am cumparat role si toata ziua m-am dat rotunda cu ele, iar dupa masa a zis tati ca ma duce la masa intr-un loc romantic si am urcat la munte, unde zapada era de un metru jumate. Adica baie in mare si dupa zapada, e de neimaginat, crede-ma. Rolele alea cred ca mi-au salvata bebitza si eu habar nu aveam. Urma sa merg la sala la o etapa superiora fatza de ce facusem pana atunci, urma sa fac niste miscari nasoale cu cate 20 de kile pe spate. Cumparand rolele, am zis ca nu mai am bani de sala 2 luni, asta e. Daca mergeam la sala si puneam alea 20 de kg pe spate si mai si saltam cu ele, eu stiu daca ramanea bebitza in burta? 18 +
Andrecluj spune:
Te vei lamuri singura, sunteti bine venite.
citat din mesajul lui miany75 Sunt convinsa ca ai dreptate ,Andre .Mi-a confirmat si prietena mea si ea a fost la mare anul trecut undeva in sudul Italiei..miany21+ DAVID ANDREI |
ralia spune:
eu
cred ca sunt ok rezultatele tale. mie mi-au iesit la risc varsta 1/439, iar rist test combinat 1/3309 (risc standare fiind la 1/380), iar rezultat test combinat este negativ. dr este foarte multumit de rezultat (nas la 35 ani)
citat din mesajul lui dankutza Mi-am luat in sfarsit rezultatele de la DT. Risc de varsta la termen 1/438 Risc de Sindrom Down la termen 1/6051 Risc trisomie 18 1/2087 DEdesubt scrie ca " acest rezultat indica un risc scazut de anomalii fetale la nastere" Nu am ajuns inca la dr. Credeti ca rezultatele sunt Ok? Mie asa imi par. Evident as fi vrut de 1/10.000. Dar cred ca e bine si asa. In alta ordine de idei, sunt cam debusolata. Acum o luna mi-am facut toate analizele de sange si urina. Totul a iesit perfect in afara de urocultura. Imi gasise 2 balarii: enterococ si klebsiella. Mi-au facut antibiograma. Hotarasem sa iau antibioticele, dar numai dupa ce treceam in trim II. Am cumparat antibioticul si am zis ca pt mai multa siguranta sa ma mai duc o data sa fac urocultura. La fix o luna de la analiza mi-a iesit urocultura perfecta. Le-am spus la receptie ca vreau sa verific inca o data urocultura inainte sa iau antibioticele. LA care cea de la receptie m-a intrebat daca mi-a iesit enterococ. De unde naiba stia asta? Eu cred ca asa a iesit la mai multi analiza asta. Cred ca au avut microbul asta prin laborator. Altfel, nu stiu ce sa cred. Infectiile astea urinare joaca leapsa cu noi. ACum apar, acum dispar? Cred ca de aia este bine sa verificam fiecare analiza iesita aiurea. Voi ati avut vreo problema similara. Acum e cocul, acum dispare? Mai am o intrebare la voi. Credeti ca bebelul ne "impune" ce sa mancam? Eu sunt o mare carnivora. Nici post nu sunt in stare sa tin. E cea mai buna leguma pentru mine. Am observat ca de vreo luna, nu prea mai mananc carne. Adica mananc foarte putina comparativ cu cantitatile pe care le mancam. AM mese la care nu mananc nici un pic de carne si mese (poate una pe zi) la care mananc 50 max 100g. Eu inainte mancam carne (poate fi mezeluri) la fiecare masa. In jur de 200, chiar 250g. Acum, nu mai. Nu ma deranjeaza sa mananc ceva facut cu zeama de carne (pilaf, supa). Numai ca las carnea in farfurie. Proteinele mi le iau din branza sau lapte. Nu am mancta in viata mea atata branza cat am mancat de cand sunt gravi. Hai ca m-am cam intins. Pupici 15+ Cezarica |
oli 14 saptamani+