Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

eu nu prea pot in timpul saptamanii, doar dupa ora 18

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

breee fetilii eu sunt in concediu , deci ma bag la intalnire cand vreti voi.
Deci pana acum suntem 4. Cine se mai baga???

Raluctoooo...pai tu vii cu ideea si tot tu zici ca nu pot wn-ul asta?? Eu pot si-n cursul sapt, da voi care munciti????

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mai, eu am o nelamurire
Spunea o mamica de cozonacei ca a folosit www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=146" target="_blank">sac de dormit....asta tine loc de paturica sau ce??? ca nu-i vad rostul

Ma uitam pe piciulvesel.ro (nu mai stiu cine a dat linkul asta da-i multumesc) si sunt atatea lucruri frumoase, pana si sacii de dormit sunt frumosi

Eu vreau sa-mi iau www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=167" target="_blank">saltea de joaca , pt ca am vazut in multe poze la mamici de ghiocei, si stiu ca sunt folositoare

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Simina, parol ca repet invitatia? O sa vezi ce frumos e acolo. Vorba prietenelor mele "tu cand spui ca mergi in concediu, unde mergi? Ca aici ai de toate". Facem gradi acolo la anu', ok? Si cu schimbul la mare. Eu am primit deja de la o mamica sac de dormit, de vara si de iarna. Imi spunea ca paturica este periculoasa si ca e un stres in plus, pentru ca bebe se va tot invarti la un moment dat si mamica va face du-te - vino continu sa vada daca nu s-a infasurat nu stiu um si nu se sufoca, pe cand in sac de dormit, oricum s-ar invarti, sacul se invarte cu el si nu mai e niciun pericol. 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Raluctoooo...pai tu vii cu ideea si tot tu zici ca nu pot wn-ul asta?? Eu pot si-n cursul sapt, da voi care munciti????

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

pai eu zisei ca ar fi frumos sa ne vedem, dar mi-am dat seama dupa ce ai dat mesajul ca eu weekendul asta am o nunta, in cursul sapt e clar ca nu merge, ar fi bine sambata viitoare

sa propunem 11 iulie ora 11.00 uite ca se potriveasca

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Pai asta ma gandeam si eu..ca tine loc de paturica.....

Mai zii o data ,unde am primit invitatia??? Scuze da n-am retinut locatia

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

a venit mancarea

18
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

pai eu zisei ca ar fi frumos sa ne vedem, dar mi-am dat seama dupa ce ai dat mesajul ca eu weekendul asta am o nunta, in cursul sapt e clar ca nu merge, ar fi bine sambata viitoare

18
www.inimacopiilor.ro

Votez pentru sambata viitoare, 11 iulie. hai sa stabilim si unde

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crip referitor la amnio, uite ce am gasit.
http://www.organizatiaemma.ro/node/75

Sper sa iti fie de folos. Poate merita verificat. Ti-as sugera sa intrebi la alte odisee, poate a mai trecut cineva prin asta si iti poate da mai multe detalii despre procedura si locul unde sa faci.
Parerea mea este ca ar trebui sa faci amnio si nu TT. Amnio o sa te lamureasca cu siguranta. Gandeste-te ce faci daca astepti pana la TT si apoi inca 2 saptamani rezultatul. Perioada de neliniste se prelungeste. Si daca iesi prost TT, tot la amnio trebuie sa te duci. SI mai adaugi 1 sau 2 saptamani. Intre timp te stresezi mai rau.
Aceasta este doar o parere. De afara este foarte usor sa vorbesti, stiu. Iti urez multa bafta. Trebuie sa crezi in sansa ta.

Daca nu merge linkul:

Amniocenteza platita partial
Dr. primar obstetrica - ginecologie Dan Tutunaru, preia o parte din costurile necesare efectuarii amniocentezei.
Telefon: 0723 999939,
Pentru programari: 0720 099299
Adresa web: www.infertilitatea.ro

15+ Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

fetele, am si eu o intrebare. Intrucat eu am grupa 01 si tatal grupa A2, doctorul mi-a zis sa fac un test de sange pentru a determina prezenta anticorpilor in sange. Voi ati facut asta? Si daca da prin ce saptamana?

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

18
www.inimacopiilor.ro

Votez pentru sambata viitoare, 11 iulie. hai sa stabilim si unde

Saptamana 15+

Votez si eu
Propun Mall Vitan ca-i racoare in el...si este langa mine

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput