Mamici si Gravidute Italia (56)
Raspunsuri - Pagina 9
neliaCris spune:
fetelor,eu am visato pe soacra-mea,se facea ca mi-a luat copilul din brate intr-un stil vulgar,il tinea de picior,pe scari,apoi am reusit sa i-l iau inapoi si eu saream cu el in brate ca leoaica peste garduri cu puiutu in gura,si aveam o stare ca ma prinde cineva de zici ca era Dra..ku!!!vai ce speriata m-am trezit,si cu niste dureri de cap...as fi fost in stare sa o omor pe loc...
de
Christian Ionut
katiapam spune:
fetelor da ce e cu atitea cosmaruri
Nelia-tu mi-ai trimis pm atunci dar fara id de mess ![]()
zi care e si-l pun ![]()
mami de Giulia-20 iunie'07
Giulia
Berarpiri spune:
'Neatza si de la noi!
irina-ma bucur ca e bine Fabian!
Eu ma simt la fel,acum sunt linistita ca e mama aici,si are ea grija de Ambra,in caz ca ma simt f. rau...in plus gateste doar mama...ca si mama nu e nimeni...![]()
katia-si eu zic ca naste monica,altfel mai intra sa ne zica,cum se simte...
Ma duc sa fac curat...afara e u vant,ca m-ar duce cu tot cu carucior,daca as iesi la plimbare...
andreea
,
Ambra si
11+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
livya spune:
nu stiu cand ma duc sigur,am niste nervi de numa
cristi vrea sa schimbe locul de munca,si l-a sunat paul ca poate a fii un loc acolo la fiordaliso,eu sper sa nu fie acum inainte de a merge acasa
ca cine stie ,poate .poate il ia chiar cand trebuia sa mergem acasa,si mor atunci de ciuda...
mihai nu a vrut sa doarma in cort ,din cauza vaurilor,se auzeau prea tare ,am dormit cu el in masina,sambata iar mergem ,cred,numai sa ma simt mai bine,ca ma dor rinichii rau,ala drept,si de doua zile,mi-a fost rau de tot,acum un pic mi-a mai trecut ca am luat niste pastile,tot leoarca is tot timpul,si m-am temut sa nu fac ceva criza de rinichii...apoi nu mi-a venit inca ciclul...mi-a intarziat 10 zile,apoi nu cred ca is gravida ca nu am deloc simtome,si eu ma astept la simptome ca is sensibila,asa cum am fost si cu mihai.
katiapam spune:
Berarpiri-si eu asa zic ca a nascut sau naste azi
mai tragem cu ochiul la zmeurici sa prindem vestea ca la Ely ![]()
Livya-de ce nu mergi singura cu Mihai inainte daca tot nu mai ai rabdare?
tu ce faci lucrezi? ai lucrat?
te-am trecut pe listuta dar ai ignorat chestionarul ![]()
adica ai raspuns putin
a dopo,ma duc sa combin pranzo ca imediat vine sotul
azi dimineata ii ziceam sa-mi ia o masina rosie un smart cit de curind poate si e posibil
tare mult imi doresc o buburuza si stiu ca mi-o cumpara cind o sa putem
mai intai de toate sa gasesc de munca sa am unde merge ca nu vreau buburuza sa merg la spesa ![]()
abia astept sa incep ceva activitate ca sint satula de stat acasa
nu stiu voi care stati acasa nu v-ati plictisit?
cu toate treburile casnice eu tot m-am urit si m-am plictisit
ca apuc sa le fac pe toate care cum pot dar deja sint satula,voi?????
Giulia
katiapam spune:
Berarpiri-zici ca la tine e un vint de te muta cu caruciorul
aici e un cald torid si abia astept sa mai treaca orele astea calde sa iesim la plimbare
sau poate la mare daca ma incumet![]()
p.s-incearca sa dormi de amiaz daca e mami,ce bine,ma bucur ca stai putin cu ea
a mea nu mai poate de dorul fetei
cred ca de nu am curind ocupatie dupa august ma duc acasa iar sa stea ai mei cu fata un pic
Giulia
livya spune:
draga mea katiapam eu m-as duce da nu vrea sa ma lase sotu asta,da eu cred ca o sa bag o cearta ca lumea si pana la urma o sa merg,ca numa asa merge cu el,e capos rau
ma duc si eu sa i dau papa la mihai,stiu ca is inceata pe aici,ca nu prea pot de piciu asta,apoi tot in urma sunt...m oi invata incetu si eu
Berarpiri spune:
Acum sunt multumita de Ambra,e din nou sufletelul meu,dintotdeauna...ma asculta ca inainte.In plus,azi m-a uimit,ca s-a dus si si-a luat olita singura din baie,si-a dat pampersul jos,s-a pus pe olita,si a facut pipi,fara sa zica nimic la nimeni...Sunt mandra de ea...![]()
livia-te cred ca nu mai rezisti,si de abia astepti sa pleci,dar pe de alta parte il inteleg si pe Cristi,ma pun in locul lui,si e greu singur.Lasa ca poate nu-si schimba serviciul pana plecati,si o sa fie asa cum vrei tu.
Pai ai grija cu rinichii,ca esti si singura aici,si daca nu te poti ridica din pat...cine sta cu Mihai?Termina tratamentul,si dupa aia vezi cum te simti...lasa marea,ca e mai importanta sanatatea.
katia-imi inchipui ca e greu pt. tine,mai ales ca ai lucrat,pana acum catva timp...te plictisesti de moarte,nu mai ai activitatea de dinainte...
Esti norocoasa ca accepta sotul sa pleci in tara,al meu cand aude i se ridica parul pe cap
...glumesc...oricum,cand il aud ce-mi zice,mi-e mila de el,sa-l las singur...
Ce fain ca iti vei lua Smart,mie nu cred ca mi-ar placea,ca am avut masini destul de mari pe langa Smart,si parca nu ma vad intr-una asa de mica.Sa le vad la altii imi plac f. mult...
Am plecat la somn...
andreea
,
Ambra si
12+
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
katiapam spune:
Andreea-nu imi cumpara acum ![]()
e pe lista dar nu se poate inca ca nici nu as avea unde sa merg
mie imi plac f mult si cred ca m-as obisnui chiar daca trec de la asta mare
imi place si pt parcare ca gasesti repede si se parcheaza mai usor
m-am aobisnuit bine cu asta cit am condus zi de zi si nu mi se mai parea mare
dar prefer sa am si un smart pt mine si piti
ala sa fie al meu si cealalta de familie cind iesim toti ![]()
primul e servicul pe lista apoi restul....mai poate astepta masina ca nu e inca prioritate dar imi doresc sa am una 
si asa e ai vazut pina in martie lucram si eram activa de atunci nu ma impac cu ideea sa stau asa.....nu suport
piti a mea nu prea se da pe brazda sa lasam pampersu
am incercat de citeva ori,ii explic sa-mi spuna cind face pipi ea repeta dupa mine pipi dar cind e sa faca e ca un catel face unde apuca
si nu se cere inca deloc decit la kk
cred ca nu suporta sa faca pe ea dar pp nu prea o deranjeaza
am incercat si cu olita la dispozitie si cu chilotei si fara dar vad ca inca nu e pregatita
al meu ma lasa sa merg si fara el destul ca ma vede fericita si accepta
si acum a zis cum sa nu mergi la sora ta asa mai schimbi si tu ,vizitezi,stai cu ea ca stiu ca e greu sa stai in casa si nu-ti place si e greu si asa fara ocupatie -asa mi-a zis![]()
sau sa merg acasa la ai mei la fel imi zice ca daca eu sint fericita atunci e si el si se descurca el ca nu stam decit o saptamina
Livya-hai ca nu mai e asa mult daca mergeti in august
ce sa facem? tre sa luam partea buna a lucrurilor
ai grija sa nu imbolnavesti ca e f greu cu un copil dupa care tre'sa fii non-stop
Giulia
Berarpiri spune:
katia-am inteles ca nu cumparati acum alta masina,ziceam ca ii fain o veti cumpara
.
Lasa ca in momentul in care va fi pregatita Giulia,va lasa pampersul.Nu te gandi ca la Ambra nu-i mai pun.A avut azi un moment magic
,si si-a luat olita singura,dar nu stiu cand se va mai intampla...
Ati fost la mare,pana la urma?
Fetelor,cum de nu mai dati deloc pe-aici?
andreea
,
Ambra si
12+
;