Mamici si Gravidute Italia (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata

Andreea-abia astept sa vina vremea pt smart
pai incet ne mutam toate pe mess ca aici ati vazut cum sta treaba
astept sa se trezeasca piti si merg sa-mi cumpar pantaloni de vara
de cind stau acasa m-am implinit un pic de nu-mi place cum imi stau hainele
nu urac hainele ca nu-mi stau bine ci pe mine ca m-am rotunjit iar
eu cred ca monica a nascut dar n-a lasat un nr sa o sunam....

mami de Giulia-20 iunie'07

Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Si eu sunt pe aici!
Oare chiar a nascut Monica??
Cred ca e liniste pe aici pentru ca miroase a vacanta . Ce fain de cine pleaca acasa!
Katiapam..si eu visez la o masina a mea de ...un an de zile (adica de atunci caut...si nu ma decid ), sper doar sa am si curaj sa o conduc . Nu e mic smart-ul pentru tine si pentru copil?il tii in fata?
Eu am fost ieri la control, bebe este bine, a ajuns la 1,3 kg!Eu insa trebuie sa fiu atenta la ce mananc, mi-a dat si o dieta (bine...ramane sa vad daca tin ceva din ea ), pentru ca pana acum am luat 14 kg . Mi-e o ciuda...imi da un sentiment urat interdictia de a mai manca ce vreau
Cam atat!!

Gianina 28+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Si eu sunt pe aici!
Oare chiar a nascut Monica??
Cred ca e liniste pe aici pentru ca miroase a vacanta . Ce fain de cine pleaca acasa!
Katiapam..si eu visez la o masina a mea de ...un an de zile (adica de atunci caut...si nu ma decid ), sper doar sa am si curaj sa o conduc . Nu e mic smart-ul pentru tine si pentru copil?il tii in fata?
Eu am fost ieri la control, bebe este bine, a ajuns la 1,3 kg!Eu insa trebuie sa fiu atenta la ce mananc, mi-a dat si o dieta (bine...ramane sa vad daca tin ceva din ea ), pentru ca pana acum am luat 14 kg . Mi-e o ciuda...imi da un sentiment urat interdictia de a mai manca ce vreau
Cam atat!!

bebe

gianina,daca reusesti sa tii dieta e fr bine,pt tine in 1 rand,si apoi pt bebe....ce te faci daca va avea prea multe kg la nastere si va trebui sa faci cezariana?
Apoi eu am pus 23...si acum am la fel 58 de kg cate am avut inainte de a ramane gravi.....in general am 50...dar de cand am venit in italia si nu fac nimic si plus ca m-am lasat de tigari am pus 8,pe care nu reusesc sa le mai dau jos...
Si nu uita ca inainte de a naste,cred ca de la 7 luni jumate...bebe pune pe el cate 250 de gr pe sapt..atunci se ingrasa cel mai mult...si plus ce vei mai pune tu...sa nu cumva sa ai o nastere grea...papa si tu fara prajeli,fara sare in principalcereale integrale,fructe multa apa...(ca daca mananci nesarat nu te umflii,si cam ce reusesti..dupa ce o sa nasti o sa vii sa ne spui cam asa:"ce bine era daca mancam eu mai putin..."mai ales burta va fii mare,dupa nastere la fel...
Nu mai spun nimic...acum spun ce as face eu daca as putea sa dau timpul inapoi
sanatate

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

buna fetelor!n-am mai scris de cateva zile.am intrat decat la citit.nu am stat f. bine si nici la munca nu mai merg de azi fiindca lesinurile mele nu sunt idonee cu fabrica.mi-e frica sa nu cad pe-acolo pe masini.asa ca imi caut o alta munca.
kemsy,eu cu Federica am luat 27 de kgsi mi-au mai ramas 6kg,dar am plecat de la 46 de kg,asa ca nu m-am suparat deloc.
Monica,asteptam vesti
restul feteor va

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

huhurez...

Santem bine toti...muncesc de la 5 dim...sper sa tina ritmul.
Maine plecam la mare, dar celelalte saptamani le rezerv ptr pregateli plecare si salutat pritene dragi virtuale sau mai putin virtuale

Am probleme mari cu fimea ca eF INCAPATANATA...poate plange, vomita si ore cred...trebuie lucrat la caracter

va pup si o zi buna fetelor

Moni nastere usoara

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

huhurez...

Santem bine toti...muncesc de la 5 dim...sper sa tina ritmul.
Maine plecam la mare, dar celelalte saptamani le rezerv ptr pregateli plecare si salutat pritene dragi virtuale sau mai putin virtuale

Am probleme mari cu fimea ca eF INCAPATANATA...poate plange, vomita si ore cred...trebuie lucrat la caracter

va pup si o zi buna fetelor

Moni nastere usoara

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

distractie placuta la mare.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ciao fetele!Am reusit sa mai recuperez si eu din urma un pic.

Monica sigur a nascut.

Livya,nui prea bine cu rinichii tai,ar trebui sa mergi la un control.Cat despre intarziere,din cate stiu eu daca iti intarzie mai mult de 14 zile esti sigur insarcinata sau Doamne ferste o problema grava.Cat despre simtome,sa stii ca nui neaparat sa le ai.Am cunoscut femei care se rugau sa aibe si ele ceva greturi,pofte ceva si nimic,ziceau ca nici nu sunt insarcinate,doar ca le cresteau burta si atat.

Katia eu una simt ca inebunesc sa fac zilnic aceleasi lucruri,spalat vase,facut mancare,hranit copil,culcat copil si tot asa,ieri chiar am avut o decadere,am plans vreo doua ore in continuu.Simt cami iau campii.

Nici pe mine nu ma lasa sotul sa plec acasa,acolo as avea un loc de munca bun,si as putea sami continui si cursurile,dar nu ma lasa,ca el ce face aici singur

Iar imi vine sa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Am o maaaaaaare intrebare la voi. Stiti cumva daca aici exista PAPANASI??La vreun restaurant, sa-i comanzi?Si daca da, cum se numesc in italiana? M-a lovit asa o pofta... si mi-e lene sa-i fac eu, parca nu ies asa buni
Weekend placut si distractie multa(la mare, acasa )

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Ciao fetele!Am reusit sa mai recuperez si eu din urma un pic.

Monica sigur a nascut.

Livya,nui prea bine cu rinichii tai,ar trebui sa mergi la un control.Cat despre intarziere,din cate stiu eu daca iti intarzie mai mult de 14 zile esti sigur insarcinata sau Doamne ferste o problema grava.Cat despre simtome,sa stii ca nui neaparat sa le ai.Am cunoscut femei care se rugau sa aibe si ele ceva greturi,pofte ceva si nimic,ziceau ca nici nu sunt insarcinate,doar ca le cresteau burta si atat.

Katia eu una simt ca inebunesc sa fac zilnic aceleasi lucruri,spalat vase,facut mancare,hranit copil,culcat copil si tot asa,ieri chiar am avut o decadere,am plans vreo doua ore in continuu.Simt cami iau campii.

Nici pe mine nu ma lasa sotul sa plec acasa,acolo as avea un loc de munca bun,si as putea sami continui si cursurile,dar nu ma lasa,ca el ce face aici singur

Iar imi vine sa

Irina,mamy de Fabian
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

buna irina am scapat... ,azi dimineata mi-a venit menstruatia,am luat urisan si mi-a trecut pentru rinichi,oricum cand merg acasa imi fac control la rinichi ca tot probleme am avut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

kemsy-imi pare rau,eu nu stiu cum se numesc in italiana,in cel mai rau caz,daca nu gesesti,ii faci tu...asa stai linistita ca ti-ai linistit pofta...

irina-imi pare rau ca ai starea asta...te inteleg f. bine,si mie mi-e fff greu ca stau acasa,eram obisnuita sa lucrez f. mult,inainte sa o nasc pe Ambra.
Incearca sa-ti gasesti ceva ocupatie,fa ceva ce-ti place...asa mai uiti... si pe tine si pe Fabi!

katia-ai gasit haine pe placul tau?Ce ti-ai cumparat?

Am fost azi sa fac pap testul,apoi am mers sa vad de gradinita.E aproape sigur ca nu prinde Ambra loc la cele de stat,peste 10 zile voi stii sigur...apoi cred ca va trebui sa merg la cele private,sa vad cat costa,daca au loc...

Ma duc sa dorm,ca am avut o dim. plina...

andreea, Ambra si 12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput