Mamici si Gravidute Italia (56)
Raspunsuri - Pagina 11
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri kemsy-imi pare rau,eu nu stiu cum se numesc in italiana,in cel mai rau caz,daca nu gesesti,ii faci tu...asa stai linistita ca ti-ai linistit pofta... irina-imi pare rau ca ai starea asta...te inteleg f. bine,si mie mi-e fff greu ca stau acasa,eram obisnuita sa lucrez f. mult,inainte sa o nasc pe Ambra. Incearca sa-ti gasesti ceva ocupatie,fa ceva ce-ti place...asa mai uiti... si pe tine si pe Fabi!katia-ai gasit haine pe placul tau?Ce ti-ai cumparat? Am fost azi sa fac pap testul,apoi am mers sa vad de gradinita.E aproape sigur ca nu prinde Ambra loc la cele de stat,peste 10 zile voi stii sigur...apoi cred ca va trebui sa merg la cele private,sa vad cat costa,daca au loc... Ma duc sa dorm,ca am avut o dim. plina... andreea , Ambra si 12+cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.'' |
aici la noi cresele sunt 380 de euro.iar cele private peste 500
deci in nici un caz nu mi-as fi permis sa o duc,mai bine o duc in ro ,si e gratis

Andreea ,cum mai esti?
Dar de ce vrei neaparat sa o duci la cresa?oricum greul aproape a trecut,adica greatza si vomitaturi si lesinuri....
de
Christian Ionut
katiapam spune:
Hello gagici
Berarpiri-mi-am luat pantaloni subtiri de trening deaia pina sub genunchi si inca o pereche care maine merg sa-i schimb ![]()
![]()
![]()
firar a naibii ![]()
cind ziceai ca ai eco? prin 17-18? bine am retinut?
Nelia-e prinsa cu mutatul ![]()
te-ai apucat de impachetat?
Irina-imi pare rau ca te simti asa
stiu cum e....
sper sa treaca repede
si la mine mai sint zile deastea fara chef dar sper ca gasesc activitate si ies din casa si sa lucrez undeva ca ma plictisesc
acum nu pot misca oricum pina in septembrie ce se deschis cresele
eu la stat am ratat inscrierea dar oricum acolo sansele sint zero
Kemsy-tipul de papanasi sint aia cu crema inauntru?
se gasesc la baruri dimineata de obicei pt colazione se numesc ciambelle cu crema (gogosii aia moi pufosi cu crema si zahar presarat deasupra)
poti incerca si dupamasa daca mai au dar de obicei segasesc in baruri dimineata,aici sint f multe baruri care au
Roxali si Chiccutza-doua huhureze ![]()
voi n-aveti somn?![]()
distractie placuta la mare Roxali
Chiccutza-cum te mai simti?
Doris-pomeneai de eco si n-ai mai dat nici un semn,bb Matteo?
Livya-bine ca ai scapat de-un stres si ai luat ceva pt rinichi
bb Mihai cum e?papa bine? cum te descurci?
Ely-iti oresc sa va iasa botezul sa fie toate cum v-ati propus
daca bine imi amintesc e pe 12 sau 13
mami de Giulia-20 iunie'07
Giulia
livya spune:
katiapam sunt bine draga acum ,multumesc
mihai acum doarme,ca azi a incercat sa mearga singur,si a cazut ,a dat cu arcada de parchet,toata am fost alba 
un picut e umflat,am pus repede apa rece,cu mancarica nu avem probleme,manca bine,si de-a lui si ii dau si de-a noastra.voi nu mergeti in romania?nu mai stiu te-am intrebat sau nu,ca is tare uituca

katiapam spune:
Livya-nu mergem in ro anul asta
am fost deja de craciun si in martie pina in aprilie
gata!!!
merg simbata viitoare in tara lalelelor o saptamina si in august nu stiu ce facem inca....
pup micul plimbaret,ce sa-i faci pina se invata bine
a mea asa mult cade mereu se impiedica fuge cit e curtea si nu-i atenta
Giulia
katiapam spune:
va pun o dedicatie speciala
melodia asta o iubesc
de fapt foarte multe
Giulia
monica2008 spune:
buna sunt denis stefan si sunt bebelusul lui monica am intrat sa va spun ca m_am nascut pe 8 iulie am 3440,52 cm si apgra 9.abia am ajuns acasa si sunt bine si eu si mami
monica mamica in devenire
+40
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes
livya spune:
| citat din mesajul lui katiapam Livya-nu mergem in ro anul asta am fost deja de craciun si in martie pina in aprilie gata!!! merg simbata viitoare in tara lalelelor o saptamina si in august nu stiu ce facem inca.... pup micul plimbaret,ce sa-i faci pina se invata bine a mea asa mult cade mereu se impiedica fuge cit e curtea si nu-i atenta mami de Giulia-20 iunie'07 Giulia |
vai ca eu numar zilele pana merg acasa
saracu asa de mila mi-a fost de el,nu am fost fan ,dar prin cate a trecut si cum il roteau altii pe degete ,mi-o fost mila.
livya spune:
| citat din mesajul lui monica2008 buna sunt denis stefan si sunt bebelusul lui monica am intrat sa va spun ca m_am nascut pe 8 iulie am 3440,52 cm si apgra 9.abia am ajuns acasa si sunt bine si eu si mami ![]() monica mamica in devenire +40 denis stefandoamne ajutane sa avem bebici sanatosi bebe e putin lenes |
buna monica,

Berarpiri spune:
Bine ai venit pe lume Denis Stefan si felicitari mamicutzo!!!Sa ai un bb sanatos si mancacios
...si sa te refaci cat mai repede!
neliacris-vreau sa o duc la cresa din septembrie,in primul rand pt. ea,sa se mai obisnuiasca fara mine,ca e prea atasata,si de la 3 ani incolo sunt sigura ca nu va mai sta fara mine,daca nu o duc de acum.In al doilea rand pt. mine,ca nu cred ca-mi va fi usor si cu ea,si cu bb,dupa ce se va naste...va veni mama o luna de zile,dar dupa aia voi ramane singura...
In rest,sunt bine,cu greturile e tot mai rau,pe zi ce trece...sper sa mai scap de ele pe cand pleaca mama...
Tu cand pleci in tara?Sotul ramane aici?Ti-am scris pm,dar nu mi-ai raspuns...
![]()
katia-ma bucur ca ti-ai gasit ce-ti place...cum de tre' sa schimbi pantalonii?
Pe 15 am ecografia...daca ma crezi,deja nu prea dorm noaptea,ca nu mai am rabdare,marti noaptea sigur o sa dorm putin...miercuri dim. la 8 tre' sa fiu la spital,ca acolo o sa mi-o faca (translucenta nucala).
Giulia ce mai face?
livia-imi pare rau ca a cazut Mihai!
Ai mare grija mai ales acum la inceput,ca daca se sperie,o sa-si dea f. greu drumul sa mai umble singur...si bine,inteles,in primul rand sa nu se loveasca.Stiu ca e f. greu,ca tre' sa stai tot langa el,dar n-ai ce face,pana se invata sa umble bine...
andreea
,
Ambra si
12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
chiccutza spune:
DENIS bine ai venit!sa cresti mare si sanatos si sa le daruiesti numai bucurii parintilor tai.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/