Mamici si Gravidute Italia (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

eccoci o noua mammima printre noi Monica
felicitari!!!!!
bun venit pe lume unui pui mic Denis
cum ai putin timp asteptam cu drag mai multe detalii
cum a fost nasterea?
hai ca modific listuta
am banuit noi ca ai nascut
vrem pozici si multe multe detalii
Livya-mie mi-a placut mereu foarte mult MJ si inainte sa moara foarte des ascultam seara muzica lui si dansam cu piti si inainte il ascultam mereu
tare rau imi pare......

mami de Giulia-20 iunie'07

Giulia

Mergi la inceput

vad ca ne-am nimerit deoadata toate trei eu,Chiccutza si Andreea
am scris aproape deodata
Andreea-pai i-am lau dupa ochi si mi-s prea strimti
nu m-am plins degeana ca m-am ingrasat de cind stau acasa
disper intr-un cuvint
nu prea intri pe mess,sau nu te pui disponibila....
am asa in lista mea multi tare
Giulia e bine,n-are treaba
azi nu prea a avut chef de mincat sa vedem deseara
si eu vreau sa o duc sa stea intre copii,se distreaza se simte bine,invata mereu lucruri noi si incet incep tot felul de activiatti la gradi si as vrea sa o duc si eu daca pot din septembrie
e aproape de casa gradinita?
ca ti-ar fii putin greu cu amindoi dar esti tu mamica descurcareata
hai ca am fost pe aproape cu data de eco,bafta multa multa
cred ca nu mai ai rabdare si ai mari emotii
Ambra ce mai combina?

Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katia-nu prea intru pe mess,si cand intru sunt pe invisible,ca nu prea ma lasa Ambra sa scriu,si nu pot sta deloc...daca ma las on-line si imi scrie cineva,nu vreau sa creada ca sunt neserioasa,si nu raspund.De obicei,cand stiu ca pot sta,ma pun on-line,dar se intampla f. rar.
Si Ambra are zile cand mananca putin,dar o las,ii dau pace...e si cald acum,si n-are rost sa ma stresesz.In schimb,aseara m-am speriat cat a mancat...
Gradinita o aleg eu,aici in zona...adica sa nu fie departe,ca asa cum zici tu,e greu si cu un bb mic...acum sa vad peste 10 zile ce va fi...
Ambra nu sta o secunda locului,citeste din carti (i-a trimis sora mea Mogli,Mica sirena,etc),e tare figura,ca citeste pe limba ei...Incepe sa vorbeasca tot mai multe,repeta tot ce aude,asa cum poate...Ii place f. mult la mare,imi zice ea sa o duc,dar zilele astea a fost vant puternic,si nu am mers...ba mai ia sotiorul masina la servici,si uite asa...

Noapte buna la mamici,pitici si -i!!!

andreea, Ambra si 12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Neata!
poate se aduna fetele la
eu merg sa schimb pantalonii
maine am vrut sa facem un picnic si ne-am amintit sa sintem invitati la un compleanno a unei fetite
Andreea-asa face si Giulia,repeta multe si imita multe
e o figura,ne distram minunat
poate ai noroc sa intre la stat
si in zona ta tot pe punctaj de intra?
aici la inscriere iti da un modul cu tot felul de intrebari si la fiecare raspuns este punctaj si se intra in functie de scor
cine are cel mai mare si tot asa se intra dupa cite locuri sint
eu aveam cin am facut 60 de puncte care era bine ca erau multi cu 60 de puncte dar eram pe lista de rezerva......in caz ca renunta careva....
sper la anul sa pot face inscrierea si eu,se face numai in luna martie apoi gata....
Georgy-cum mai e Giulia,a mai trecut perioada?

Giulia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza si de la noi!

As sta numai in pat toata ziua,asa mi se intampla de obicei,la sfarsit de saptamana,ca se acumuleaza oboseala din timpul sapt...

katia-distractie placuta pe maine!
Asa e si aici,se face inscrierea doar in luna aprilie,si se da un formular.In functie de serviciul parintilor,de cat de departe lucreaza de casa,etc...se da un punctaj.Ce sa-ti povestesc,ca noi avem 23 de puncte (f. putin).De asta sunt mai mult ca sigura ca nu prindem loc la stat...
Mamii ce mai face?Luni implineste Alex doi anisori...saluta-o,si pupa-i din partea mea.Iti zic acum,ca poate luni am o zi mai proasta si nu reusesc sa intru pe net.

livia-cum te simti?Te mai dor rinichii?Mergeti la mare?
Mihai cum e?

irina-sper ca esti mai bine...sa aveti si voi un weekend placut!

pe toate!

andreea, Ambra si 12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Monica felicitari mamico, si un copilas sanatos si mancacios iti doresc.

KatiapamBB Matteo este bine, asteptam sa mergem la eco morfologica pe 14 luna asta si dupa vin cu noutati. Intru un pic mai rar pe net ca a venit mama din Romania si in fiecare zi umblam prin magazine si casc ochii deocamdata la chestii ptr. BB.

Doris 20+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

FELICITARI MONICA,DENIS BINE AI VENIT,iti doresc sa cresti mare si multa,multa sanatate.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
am trecut sa va mai salut si eu
sunt la munca azi toata ziua,pana deseara la 9.

Felicitari monica pt bebe Denis,sa cresca mare,sanatos!

musai sa ne laudam
am scapat de scutecelde 2 sapt deja nu-i mai pun deloc peste zi,iar de 2 zile nici la somnul de amiaza si nici noaptea.
Ma bucur tare ca am scapat de scutece,deja am o domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

aa si referitor la cresa...
eu zic ca e f important pt copii sa stea cu,copiii.
Vad cat e de fericita si Delia ca are activitate si merge cu drag la copii,mananca bine,e cuminte,stie sa se joace cu alti copii,sa imparta jucariile.
Desi mai sunt multi pe la noi care gandesc...vai saraca, da o duci la cresa!?! ca si cum ar fi terorizata acolo...

In Ita ne-ar fi fost greu cu cresa,dar aici am gasit una supeer,particulara.

Mergi la inceput