Mamici si Gravidute Italia (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui daraban

aa si referitor la cresa...
eu zic ca e f important pt copii sa stea cu,copiii.
Vad cat e de fericita si Delia ca are activitate si merge cu drag la copii,mananca bine,e cuminte,stie sa se joace cu alti copii,sa imparta jucariile.
Desi mai sunt multi pe la noi care gandesc...vai saraca, da o duci la cresa!?! ca si cum ar fi terorizata acolo...

In Ita ne-ar fi fost greu cu cresa,dar aici am gasit una supeer,particulara.

dana si delia gabriela (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

buna...felicitari pentru delia ce "fara scutecel"!!!
cum e viatza in ro,ca eu am si uitat
Si cum urmeaza sa plec in august pe 14(am luat si biletele,e pt prima data cand plec cu avionul)ma gandeam si eu ba la o cresa,ba sa astept sa implinesca 2 anisori jumatate...ba nivci eu nu mai stiu la ce...
Cum e viatza fara sot?te-ai acomodat repede?
si apropo,ce servici ai de muncesti si duminica ?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Si am uitat sa o felicit pe monica:BUN VENIT PE LUME BEBE...si ...refacere rapida mami,FERICIRE SI SANATATE PE MAI DEPARTE

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

muncesc si duminica din pacate,asta e,nu am ce face.
Sunt farmacista ,iar farmacia unde lucrez e deschisa in fiecare zi,asa ca tr sa venim cu randul.
Am de lucrat o sambata si o duminica pe luna,teoretic,dar acum in perioada concediilor,mai des.
E bine si asa,nu ma plang.
Sunt f fericita ca am activitate si mai sunt si platita pt asta

Viata in Ro e supeer pt noi.
Ne descurcam si fara sot,stau la parintii mei deocamdata,ma ajuta si ei cu Delia,am masina,o duc dimineata la cresa pe Delia si eu in continuare la munca.
Multumesc lui Dumnezeu,ne e bine,desi a fost un pic greu la inceput sa ne acomodam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

[blue]MONI FELICITARI SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS ITI DORESC![/blue

Ne-am intors de la mare ...a fost super la balaceala...fata tot ca nudisti prefera...de asta nu-mi vine sa i-au aparatul

Fug la munca

o zi buna fetelor

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neata!

Ieri am avut o zi minunata,am avut musafiri (una dintre prietenele mele cele mai bune),am fost la mare...am mers pe la 12.30,am lasat-o pe Ambra cu mama,si dupa ce a dormit de amiaza au venit si ele.S-a simtit asa de bine Ambra,ca nu as mai fi plecat de la mare...am fost f. obosita,dar a meritat,ca doar o data pe an vine prietena mea la mine...

Voi ce ati facut ieri?

roxali-ma bucur ca v-ati simtit bine la mare...mie nu imi place sa o las fara costumas pe Ambra,am invatat-o de mica cu el,si nu am probleme acum,si-l lasa pe ea...

Vroiam sa va zic ca Ely e bine,Denise la fel,creste....ieri la botez a fost totul bine si frumos.Cu atatia musafiri nu reuseste sa intre pe net,apoi cand pleaca musafirii ei merg in concediu la mare.Va pupa pe toate!

andreea, Ambra si 12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Neata!

MONI FELICITARI SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS ITI DORESC![/blue

Ne-am intors de la mare ...a fost super la balaceala...fata tot ca nudisti prefera...de asta nu-mi vine sa i-au aparatul

Fug la munca

o zi buna fetelor

Ali ,Sonia (22.10.07) si [blue]Enrico (26.01.00)
poze

welcome back

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

'Neata!

Ieri am avut o zi minunata,am avut musafiri (una dintre prietenele mele cele mai bune),am fost la mare...am mers pe la 12.30,am lasat-o pe Ambra cu mama,si dupa ce a dormit de amiaza au venit si ele.S-a simtit asa de bine Ambra,ca nu as mai fi plecat de la mare...am fost f. obosita,dar a meritat,ca doar o data pe an vine prietena mea la mine...

Voi ce ati facut ieri?

roxali-ma bucur ca v-ati simtit bine la mare...mie nu imi place sa o las fara costumas pe Ambra,am invatat-o de mica cu el,si nu am probleme acum,si-l lasa pe ea...

Vroiam sa va zic ca Ely e bine,Denise la fel,creste....ieri la botez a fost totul bine si frumos.Cu atatia musafiri nu reuseste sa intre pe net,apoi cand pleaca musafirii ei merg in concediu la mare.Va pupa pe toate!

andreea, Ambra si 12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Andreea,ce fain de tine...tu ai tot ce iti trebuie in italia,prietena cea mai buna,nasii,acum mama,nu te plictisesti deloc,eu nu am pe nimeni...in nici un caz prietene
sa stii ca unele ecografe bune si ecografisti,de la 14 sapt iti pot spune sexul bebelului,sa nu ne tii in suspans
Am vazut pm...numai ca nu prea pot scrie decat ziua,si eu l-am citit cand era sotul acasa,,apoi am uitat...stai linistita,poti scrie si aici...(bebe 2 desi nu vine,nu sunt nici distrusa nici disperata,sincer nici nu lupt fr mult pt el....dar mi-l doresc...dar oricum e diferentza fata de perioada dinaintea gravidantei lui Cris...acum avandu-l pe el...sunt mai calma...si cu toate cate am in plan si cu plecatul,si cu appuntamentul la mare,2 feluri de bagaje...nu am timp sa ma gandesc...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Monica: uraaaa!!! Sa fiti sanatosi!!
Sa ai multa rabdare si acomodare cat mai usoara cu bebelusul mic si gras
Vad ca trece timpul..acusica nasc si eu .
Weekend-ul asta am stat prin casa, sambata am trebaluit si ieri am stat cu burta-n sus (la propriu ), tooaaata ziua
Azi iar nu avem chef de treaba . Si se vede ca-mi prieste statul acasa, ca nici picioarele nu s-au umflat .
Intr-adevar, ce frumos sa ai aici prietena, familie, nasi . Si noi suntem asa..singurei, dar ne-am facut prieteni italieni: seful sotzului cu soatza (care au varsta parintilor, dar sunt f f de gasca) si o fata, ca sa am si eu cu cine iesi asa..macar o data pe luna, ca intre fete. Ma cam enerveaza limitarea data de limbaj, ca nu vb f bine..dar ne intelegem .
O saptamana buna!!

Gianina 28+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal feteleor.....ufff ce mult imi lipsiti...asa cum v-a spus ANDREEA sunt fffff ocupata cu musafirii...nu am tp nici sa merg la toaleta...am intrat totusi sa va salut si sa va povestesc cate ceva atat cat pot pana vin iarasi musafirii!

DENISE:s-a comportat impecabil in toate aceste zile,este tot tp-ul in centrul atentiei,bunicii o rasfata ff mult,unchiul,toti-toti...la botez a dormit tot tp-ul,s-a trezit atunci cand preotul i-a udat caputul,nu a plans deloc,iar in tp-ul slujbei noi ne-am dus sa-i dam sa pape...preotul a fost ff dragut,FENOMENAL,COMIC...nici la noi nu am vz asa ceva!la pranz am fost in compania nasilor bblinei,totul a iesit ff bine iar seara la cina a fost fffff frumos...cand am tp adaug pozici....!

MA SCUZATI K NU VA RASPUND FIECAREIA IN PARTE DAR NU AM TP..v-am citit...incerc sa mai intru cand mai am tp...va salut k s-a trezit DENISE!

MONICA:FELICITARI MAMICO,BUN VENIT DENIS SA CRESTI MARE SI FRUMOS ..refacere usoara monicuta,mult laptic si bb necolicios!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ciao fetelor!

Am indraznit sa intru sa va scriu,azi am avut o lene....ieri am plecat de dimineata pana la cremona...2 ore jmate de mers cu masina...am fost pana la cumnata mea,ca avenit sa tina locul cumnatei ei o luna.La dus mia cam scartait baiatul,dar la intors a fost cuminte,a dormit se mai trezea mai manca cate un biscuite si se culca inapoi

Andreea eu sunt mai bine,am plans atunci cat am putut si mam descarcat.E bine ca teai distrat,noi cred ca vom merge la mare duminica asta.

Elly ai o fata cuminte,sa speram sa fie asa in continuare.Stiu cum e cand ai musafiri ,sunt satula de ei.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput