Mamici si Gravidute Italia (56)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxali spune:
Ely sa-ti traiasca micuta crestina...si eu i-am dat sa papa la botez(vazusem la alte botezuri ca nui bai)
Nelia si tu ai baiat cumintel...il pregatesti ptr drumul spre Ro![]()
Andreea ai fost la botez ?
Cu slipul daca as insista ar mai uita, dar parca nu-mi place asa ud pe ea...acolo unde ne ducem noi (se vede si din pozici vechi)e mai prive , adica cam intre cunoscuti, prieteni si ceva case vechi de pescari![]()
Katia ati petrecut frumos unde ati fost?
Kemsy cat te invidiez ca ai timp de leneveala![]()
A inceput baiatul piscina azi, merge cu pulmino, dupa amiza a mai mers la o piscina ptr un sarbatorit
Cu sconturile astea am bagat ceva shopingareala vineri ptr copiloi si mama lor
...ptr baiat mai am de luat niste pantofi si sandale,fetei vreau sai i-au sandale ptr nunta...am cumparat si un passeggino mai mic , trio de valize si o geanta de mana
Apropo Dana , poti avea in avion o geanta de 7 kg??
ma duc la nani
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Ely sa-ti traiasca micuta crestina...si eu i-am dat sa papa la botez(vazusem la alte botezuri ca nui bai) Nelia si tu ai baiat cumintel...il pregatesti ptr drumul spre Ro Andreea ai fost la botez ? Cu slipul daca as insista ar mai uita, dar parca nu-mi place asa ud pe ea...acolo unde ne ducem noi (se vede si din pozici vechi)e mai prive , adica cam intre cunoscuti, prieteni si ceva case vechi de pescari Katia ati petrecut frumos unde ati fost? Kemsy cat te invidiez ca ai timp de leneveala A inceput baiatul piscina azi, merge cu pulmino, dupa amiza a mai mers la o piscina ptr un sarbatorit ![]() Cu sconturile astea am bagat ceva shopingareala vineri ptr copiloi si mama lor Apropo Dana , poti avea in avion o geanta de 7 kg?? ma duc la nani Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
neatza..
deocamdata nu il pregatesc,biletele sunt pe14 aug...prima ne pregatim pentru escapada la mare..alte bagaje,alte alea!!!
Si in avion da,cica ai voie cu o geanta de 7 kg,pe persoana....pasegino nu il platesti...
restul fetelor,va mai astept pe aici sa schimbam o vb....pe toate..!!
de
Christian Ionut
katiapam spune:
| citat din mesajul lui Berarpiri 'Neatza si de la noi! katia-distractie placuta pe maine! Asa e si aici,se face inscrierea doar in luna aprilie,si se da un formular.In functie de serviciul parintilor,de cat de departe lucreaza de casa,etc...se da un punctaj.Ce sa-ti povestesc,ca noi avem 23 de puncte (f. putin).De asta sunt mai mult ca sigura ca nu prindem loc la stat... |
Andreea-deci vad ca e la fel cu cresa cam peste tot
am fost la ziua de nastere a unei fetite,a fost frumos
piti a stat vreo 2 ore lipita de mine dupa ce s-a obisnuit cu lumea si ambientul a trecut la dans de nu se mai oprea si dansa si la sf aplauda
veselie mare
in caz ca nu intru maine bafta la eco

sa vi cu vesti bune

sigur citeste Mamii pe aici si o sa fie bucuroasa de auguri din partea ta
mami de Giulia -20 iunie'07
Giulia
katiapam spune:
| citat din mesajul lui DORIS_71 KatiapamBB Matteo este bine, asteptam sa mergem la eco morfologica pe 14 luna asta si dupa vin cu noutati. Intru un pic mai rar pe net ca a venit mama din Romania si in fiecare zi umblam prin magazine si casc ochii deocamdata la chestii ptr. BB. Doris 20+ Matteo ......poze |
Doris-bafta la eco azi
daca ai timp da-ne vesti sa stim si noi de Matteo
parca nu de mult intrebai de eco la Milano si parca ai gasit un spital unde ai facut-o cu ticket si n-ai mai platit,nu de morfo intrebai?
nu stiu dar parca asa imi amintesc
oricum bafta mare si ai sa vezi ca vor fii toate bune
in bocca'all lupo
Giulia
katiapam spune:
| citat din mesajul lui daraban musai sa ne laudam am scapat de scutecel de 2 sapt deja nu-i mai pun deloc peste zi,iar de 2 zile nici la somnul de amiaza si nici noaptea.Ma bucur tare ca am scapat de scutece,deja am o domnisoara |
Daraban-felicitari!!!
la noi nu merge inca treaba
mai incerc dar nimic inca am zis ca upa ce venim din vacanta incercam din nou
pup Deliuta si astept poze
trimite-mi linkul pe pm daca n-ai chef sa-l pui aici sau pune parola la album
Giulia
katiapam spune:
| citat din mesajul lui tatto FELICITARI MONICA,DENIS BINE AI VENIT,iti doresc sa cresti mare si multa,multa sanatate. ![]() ![]() ALESSIA 1/08/2007 http://tatto.weblog.ro http://en.fotoalbum.eu/tatto |
Tatto-ce mai zici nou?
cum mai e cu lucrul? ai renuntat de tot?
Alessia-ti-a adus cartela cu lavoretti de la gradi?
la piti deja au incepu sa le faca si daca erau asa mici cu ce "desenau"
Giulia
katiapam spune:
| citat din mesajul lui Roxali Neata! MONI FELICITARI SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS ITI DORESC! Ne-am intors de la mare ...a fost super la balaceala...fata tot ca nudisti prefera Fug la munca o zi buna fetelor Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
Roxali-bine ai revenit
spor la pregateli pt viaggio,nunta si calatorie

ne-am distrat destul de bine la petrecere
simbata ne imbarcam si noi , mai am de facut citeva pregatiri
Giulia
katiapam spune:
bun sa continui
Nelia-tu astepti degeaba fetele la o vorba ca incet toate fug de aici
ceva gira per aria ca gasesc motiv de suparare
de faza asta trec cu apelurile si etc....
tu faci bine ca mai dai o cafà ceva daca ai la cine ![]()
uite vezi mai trec si eu la salut
Ely-bine ai revenit
dupa ce iti pleca musafirii relaxeaza-te in concediu si cind ai timp asteptam pozici cu mica crestina
Andreea-fain ca ai avut o zi frumoasa la mare
oare iti zice deja sexul?
ca vad ca imediat termini primul trimestru
azi mi-a zis o prietena ca asteapta al 3 copilas,
are un baietel trece pe 7 fetita pe 6 si -au decis la ai 3 lea
va be ca sint italieni,au casa servici bune si tot ce vor asa cred ca e mai usor
plus parinti si surori in caz de ajutor
Irina-sper ca esti mai bine cu moralul 
Kemsy-hai ca nu mai ai mult pina in 31!
ai gasit pina la urma papanasi?
sau ce intrebai?
ca de papanasi la noi se numesc si aia umpluti cu prune sau brinza...nu stiu daca de aia e vb sau altii
bun si am o intrebare
cine voteaza pt refacerea listei?
ca sta acolo si zace de ani de zile si nimeni nu mai scrie?
astept pareri sa nu ziceti ca nu tin cont
cine e pro si contra?
Giulia
katiapam spune:
Roxali-inainte erau 20 de kg la bagaj asta daca luai un bagaj normal si plus bagaj de mina
sincer de cite ori am mers aveau ca bagaj de mina genti destul de mari,valigette
eu acum nu-mi iau bagaj de mina ca sint singura si carucior,geanta,copil si datile trecute aveam si bagaj de mina si tare nasol era apoi luam si valiza si pina ieseam din aeroport nu mai stiam cu ce mina sa le apuc,renunt![]()
Giulia
Berarpiri spune:

neliacris-sunt aici in Italia si nasii,si prietena ,dar departe de noi...ne vedem f. rar,asa ca si eu sunt ca si tine,stai linistita...
Spor la bagaje!
katia-mersi!de abia astept ziua de maine...
Ma bucur ca s-a simtit bine Giulia,si a dansat...asa se comporta si Ambra,pana se obisnuieste cu atata lume...
Mai ai putin si plecati si voi...
Am stiut eu ca uit sa-i fac urari la Alex,de asta am scris mai repede,am stiut ca sunt cu capul in nori...
roxali-cand am fost noi cu avionul,aveam voie max. 10 kg. la bagajul de mana,dar sunt anumite dimensiuni la bagaj...noi am pus 5 kg. de unul...
Nu cred ca imi spune maine sexul la bb,ar fi cam repede...si oricum maine imi face translucenta nucala,nu e o ecografie normala...sa vedem...
andreea
,
Ambra si
12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Matteo ......
de 2 sapt deja nu-i mai pun deloc peste zi,iar de 2 zile nici la somnul de amiaza si nici noaptea.