Mamici si Gravidute Italia (56)
Raspunsuri - Pagina 15
Berarpiri spune:
roxali-nu am fost la botez,am vorbit cu Ely la telefon,si mi-a zis ca a fost frumos...mi-ar fi placut mult sa merg,dar in conditiile mele,nu stiu zau...
Cred ca mergem la mare,asa mai iesim putin,si se distreaza si Ambra...

pe toate!!!
andreea
,
Ambra si
12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Andreea-data trecuta la morfo ti-a zis ce e?
la cite sapt ti-a zis?
mie la morfo parca la 22 sapt
prima am facut-o la 7 apoi la 22 si la 30
si in rest de 2 ori in spital la urgente ca ma simteam rau....
ai uitat de o intrebare......hmmmmmmm........![]()
mami de Giulia -20 iunie'07
Giulia
daraban spune:
ioana,sa stii ca tot nu apuc sa incarc pozele in album
dar imediat ce reusesc pun aici un link sa ne mai vedeti
a crescut mareee Delia,si coditele le are mari deja
,f repede ii creste parul.
va pupam si noi
iar daca refaci lista ,pe mine pune-ma cu juma de norma
ca scriu mai rar.
chiccutza spune:
buna mamici!
am intrat sa va salut ca n-am mai scris de mult![]()
la noi nu s-a intamplat nimik nou,decat ca eu umblu mai mult lesinata decat in firea mea,din cauza tensiunii.nu mai stiu ce sa iau sa-mi revin.la munca nu reusesc sa mai merg fiindca lesin,asa ca zilele astea ma duc sa ma licentiez
.
va pupik pe toate
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
Berarpiri spune:
katia-scuze ca am uitat sa-ti raspund,eram grabita...
Eu sunt de acord sa refaci lista,cu fetele prezente cat de cat...![]()
Data trecuta mi-a zis la morfologica,ca vom avea o fetita,tot asa,cam la 20 si ceva de sapt...
chiccutza-imi pare rau ca te simti tot asa...doctorul ce zice?ti-ai facut ceva analize?eu nu as sta linistita,sa fiu in locul tau,adica macar sa stiu din ce cauza sunt starile...ar fi bune niste analize generale...
Noapte buna la mamici,pitici si
-ci!!!
andreea
,
Ambra si
12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Buon giorno ragazze
un augurio speciale per
Ely

sa fii sanatoasa si sa fii fericita!!!!!

o zi frumoasa alaturi de cei dragi 
Andreea-mare bafta azi!
la ce ora ai eco?
sa ma gindesc la tine ![]()
cred ca nu ai reusit sa dormi
astept vesti
am sa incep sa fac lista
si asa nu cred ca deranjeaza pe nimeni visto ca nu mai scriu de f mult timp
azi vreau sa-mi vopsesc parul mai blondut putin,am pregatit hainitele si cadourile mai trebuie sa aranjez valiza ![]()
am de pregatit mincarica pt sotul sa aiba ceva pregatit pe citeva zile,mai in frigi mai in conge si asa nu se streseaza el si nici nu are timp
incet ne apropiem de vacanta
de parca nu as sta mereu in vacanta ![]()
Chiccutza-chiar asa fa niste analize sa vezi
nici asa nu e bine sa ai starea de lesin plus si caldurile astea asa mari
sa te faci bine repede si apoi o sa gasesti ceva de lucru
Doris-cum a fost la eco?
celelalte fete astept pareri si de la voi si sa treceti la apel
mami de Giulia -20 iunie'07
Giulia
Irina20 spune:
Neatza fetelor

Katia da eu sunt mai bine,am plans atunci suficient cat sa ma descarc.Adevarul e ca as vrea sa merg si eu la petreceri,sa ies sa umblu,offffff...
Andreea eu am o amica care sta in Franta si e la a treia sarcina,la toate 3 pe la 12-15 saptamani ia spus ce are,si la ecograful special pt a vedea ce e(dupa 20 de saptamani) era exact cum ii spusese.Are un baiat de 9 ani,o fetita de un an si jumate si cam intro luna trebuie sa nasca un baietel![]()
Chicutza chiar ca ar trebui sa mergi la un control.
Noi ne chinuim cu mersul singurel.Ieri sa tarat pana la masuta(isi arunca jucarii in fata si taraste pana la ele) si sa ridicat in picioare, sa uitat la mine si a fugit din camera ,nici nam avut timp sal vad cand pleaca
Ieri am fost la pediatru cu el,ni sa schimbat pediatra,nu mi la mai controlat nimeni asa cum mi la controlat ea.Mi la intors pe toate partile,si dupa control ma pus pe scaun si a inceput cu teoria(adica mia spus cam ce trebuie sa manance la varsta lui si multe altele ca ma plictisisem)E bine ca avem si noi un pediatru bun in sfarsit.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Irina20 spune:
Katia scriem impreuna
Ely

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
kemsy spune:
Ely, LA MULTI ANI!!!
Katiapam: bad, very bad girl!!!Uitasem de papanasi (probabil dupa platoul de clatite ingurgitat sambata, neuronul mea s-a facut ca ploua
). Dar iar mi-au adus aminte
. Oricum, eu ii caut pe aia moldovenesti, facuti din branza de vaci, prajiti in ulei si mancati cu smantana deasupra, sau cu gem
.
Eu sunt in febra achizitiilor!Tocmai mi-a ajuns kit-ul pentru prelevare celule stem, cand ajung acasa ma uit sa vad ce contine!!
Sambata dau bairam
, daca imi ajunge sistemul comandat pe net (incredibil, avem doar 2 rable de televizoare, dar in sfarsit ne-am luat si noi sistem
)
Si luni...ta-ta-ta -tam...ma duc sa ma uit dupa masina, ca trec la actiune!!!Oare nu o fi nebunie sa incep in luna 8 de sarcina sa conduc 
Cam atat...va pup pe toate.

P.S Lista o poti reface daca vrei, insa parerea mea poate conta mai putin, avand in vedere ca sunt activa aici nu de mult timp...
Gianina
29+ cu
Loris Stefan/Matei
bebe
chiccutza spune:
ELY,la multi ani!
fetelor,eu am fost la medic si imi tot da saruri minerale
.le-am incercat pe toate.singura solutie este sa nu ies in orele calde.
va pupik
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/