Mamici si Gravidute Italia (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livya spune:

ely:la multi ani

mami de mihai speedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

ELY,la multi ani!
fetelor,eu am fost la medic si imi tot da saruri minerale.le-am incercat pe toate.singura solutie este sa nu ies in orele calde.
va pupik

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

nu sunt cumva caderi de calciu?
Mai bine cauti un remediu ceva decat sa iti schimbi serviul..si asa e cam criza...mai aveai si tu o schimbare...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Acum ne-am trezit eu si sufletelul meu...s-a trezit azi dim . la 5,si ea a adormit iar,eu nu....pe cand sa adorm a trebuit sa ma ridic din pat,sa merg a eco...

Bb e bine,riscul la test e de 1/26 000,asa ca a zis medicul sa stau linistita.Prima data mi-a luat sange,dupa cca o ora am facut ecografia.Nu l-am vazut chiar asa de bine,ca medicul facea masuratorile,si nu am vrut sa-l deranjez,asa ca m-am multumit cu cat am vazut.Si pe sotior l-au luat emotiile cand l-a vazut pe bb,nu mi-a zis,dar am vazut eu...Ne-a dat o poza cu fata lui bb,o sa incerc s-o pun,ca oricum sunt datoare cu poze...Dupa ecografie am mai stat sa asteptam rezultatele la sange,asa ca in total am stat cam 5 ore la spital...macar a meritat,dadeam din picioare toti pe acolo,ca nu mai aveam rabdare...

Ne-a zis asistenta de la inceput sa nu ne asteptam sa ne zica sexul la bb.Mi se pare normal,avand in vedere ce fel de ecografie a fost,si ca oricum nu am mers la particular...sincer,eu nu tin nu stiu cat,si cu Ambra nu l-as fi stiut,daca nu intreba sotiorul.Intr-un fel sunt si eu curioasa,dar nu f. tare...

andreea, Ambra si 12+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

La multi ani Ely!!!

katia-spor la treaba!
Cred ca de abia astepti sa pleci...oricum zilele astea vor trece repede,cu pregatirile,cu una alta...o sa vezi ca e sambata,si plecati...
Cum de te vopsesti iar?Stiu ca nu iti prea placea nuanta care ti-a iesit data trecuta,dar nu te vopsesti prea des?Mai ales ca il faci si blond......ma gandesc ca il decolorezi...nu?

andreea, Ambra si 13+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea-in primul rind felicitari pt vestile bune de la eco
asteptam sa vedem simburelul si pe Ambra
am fost dintotdeauna maniaca cu parul am un par foarte bun si rezistent si am noroc
daca ai sti cite tunsori si culori si decolorat....ma mir ca inca ma tine parul
deci am facut-o groasa rau azi
mi-am facut parul azi si mi-a iesit foarte deschis,un blond care-l faceam eu mai pe vremuri acum nu-mi mai place blondul asa deschis
cind m-am vazut inainte sa ma spal mi ha preso un colpo
l-am spalat si am mers si mi-am luat alta nuanta si acum sint blond-nocciola
castaniu deschis,pai decit sa ma fii vazut asa blond,crede-ma ca n-am rezistat
asa sint eu mai nebuna
am schimbat atunci pantalonii si mi-am luat o geanta super
Kemsy-feliciatari pt achizitii
tii s-au adunat toate acum una dupa alta
ce masina vrei sa-ti iei?
eu zic daca tu te simti bine fa un giro sa vezi daca poti conduce
tare bine prinde sa ai masina si carnet si cu copilul dupa tine mai ales cind e vint si ploua
super! felicitari!
ce va luati tv plasma si toate cele?
sa aveti noroc de ele
eu vreau smart
Irina-te pup si ma bucur ca esti mai bine
Chiccutza-bea saruri minerale,multe fructe si nu iesi din casa in orele cele mai calde
ai mai avut asa probleme mai demult?
acum e si f cald de abia se rezista si fara sa avem nimic
va pup hai ca sint mai bucuroasa ca mi-am retusat culoarea ca eram disperata
m-a vazut Mamii ce am pus......
sotul mi-a zis ca de vreau pot merge si in ro ca nu se supara destul ca ma vede happyyyy si ies din rutina si mai stau intre lume ca altfel ma stric de cap
acum faza e ca,e dragut el si-mi da voie dar nu profit la maxim ca nu vreau sa plec imi ajunge acum cit plec si vreau sa caut de munca apoi toate vin,altfel daca nu ma implic cind gasesc.....daca tot dispar

mami de Giulia -20 iunie'07

Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Katia pai vrem sa vedem noul look,eu nu prea am curaj sa fac schimbari.Acum cand ma duc acasa ma duce cumnata la o coafeza buna cica,si am sa ma las pe mana eicred ca ma imbat inainte

Andreea si eu facusem un ecograf si nam putut sal vad deloc ca numi intorsese doctorul ecranul si imi fusese rusine sai spun,si apoi am fost ffff bosumflata vreo saptamana

Katia cat despre lista faci cum vrei din partea mea,eu incerc sa ma obisnuiesc cu fetele noi,ca tot uit cum le cheama si nu le mai scriu nimicCe sot bun ai ,de ar zice si sotul meu asa ar fi ceva,da nam sa vad doar in vise.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI ELY

Eu nu am disparut din peisaj...muncesc de imi sar capacele...de la 6 dimineata
juniorul noroc ca e ocupat cu piscina
la pranz arunc ceva in gura si repede sa-l i-au din statie de unde il lasa pulmino
seara tarziu daca nu ma fura somnul la film intru...era aseara cu ufi si astazi e documentar "mistere"

Andreea ma bucur ca e ok bb 2..lasa ca e sigur cu puta

Chiccutza cu tensiunea nui de gluma...saruri minerele macar si ceva picaturele (de la medic)

Katia deci te facusi rusoaica...bv sa-ti fie de bine
geanta voi lua ca daca nu-mi ajung bagajele fetei...ceva laptic,schimburi , jucarele noi sa o distrez...trebuie sa stea legata pe locul ei
ii organizez eu cu gentute
eu una gen rucsac actele, schimburi fata , medicam si cosmetice
baiatul nintendo, patatine si un schimb
mama biberoane si carutul in grija
babbo una alta neimportant ca uita

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irina iti este frica de schimbari, adica si de un tuns, oricum ai o fata ovala care ii sta bine si cu lung , dar si cu f scurt

Kemsy inca nu stai acasa...deci dupa achizitiile noi nu mai dai deloc pe la noi
in Ro papansi si kebab mananc

Katia cate kg au bagajele??cred ca numai fetei i-au pus unul

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

bunascuze fetele nu prea am avut timp sa intru am avut musafiri aproape in fiecare zi...noi suntem bine bebe creste vazand cu ochii are niste falcute.e un mancaceos si un cacaceos,in rest e cuminte nu plange aproape deloc doar at cand are colici dar are f putine,oricum eu azi ma duc sa ii iau siropul care ni la prescris pediatra.

monica mamica fericita de denis stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi
Monica-intelegem ca nu poti intra
stim cum e
pina la urma i-ai inscris pediatrul atunci inainte sa nasti sau acum?
parca asa imi aamintesc
vezi ca esti datoare cu poze
pina acum ziceai ca abia astepti sa ni-l arati pe Denis acum il tii doar pt tine gelosona
hai ca acum te iert ca ai avut mereu musafiri,vin toti sa-l vada dar nu ne uita
Roxali-nu mi-s rusoaica am fost pina am dat o alta nuanta deasupra ca era prea deschis,polacca
bagaj n-am mult ca am luat doar unul chiar daca puteam sa iau 2 in bilete dar singura e cam greu...si cu carucior si cu 2 valize
chiar daca mi-i le da sotul la chek-in dar cind le iau????pina ies????si stam o saptamina...
am doar 15 kg voie plus bagaj de mina
acum am parul castaniu deschis spre blond nu mai sint polacca
cosmetice nu pune in bagaj de mina ca ti-i le arunca
si eu ma gindesc oare cum o sa fie ca tre' sa stea pe scaunul ei ,de acum nu mai tine de baby in brate a trecut de 2 ani...sper ca va sta cumintica
Irina-cind fac poze va arat,sper sa fac multe in vacanta sa ne vedeti si voi

mami de Giulia -20 iunie'07

Giulia

Mergi la inceput