Mamici si Gravidute Italia (56)
Raspunsuri - Pagina 17
analessya13 spune:
Buna dimineata!
Iar a trecut ceva timp pana sa scriu, dar sunt destul de ocupata, am avut mult de umblat, in plus in casa parca treaba s-a adunat toata acum.
Pe 3 aug plecam si noi in tara, desi mi-e groaza de drum, mai ales ca trebui sa pui aer conditionat, in plus Alex sigur nu o sa stea cine stie ce cuminte. Am anticipat plecarea pt ca pe 24 august trebuie sa fiu in Italia pt analizele de la Testul integrato. Voi il faceti?
Ieri am facut prima ecogafie, am 10 sapt si 6 zile, nu inteleg nimic din pozele alea, imi pare rau ca nu era medicul responsabil al departamentului de ecogarfie ca face super bine. Am comparat cu prima ecografie cand eram insarcinata cu Alex, aveam 11 saptamani si sevedea f bine, iar fatul era mai mare. Acum, fatul are 3 cm jumatate.
In rest, eu ma simt bine, nu ma pot plange de nimic, mi-au disparut si greturile, iar dupa cum stiti nu am varsat deloc deloc. Singurul aspect negativ e ca sunt mai putin activa, ma simt obosita si am inceput sa dorm cu baietelul la pranz ceea ce nu s-a mai intamplat.
Am vb cu dr ieri si i-am explicat ca am facut mononucleoza la 5 saptamani si ca nu sunt linistita. M-a dat trimitere la Centrul de Boli Infectioase din Alessandria. Acum tb sa vad cand voi fi programata.
Sarcina usoara la toate fetele.
Andreea, Alessandro si burtica de 11 +
kemsy spune:
Neataa!!!
Asadar, sa nu exageram, care Tv cu plasma...asta ramane pe la anul poate...
.
Masinuta mea iubita este o nissan micra
rosie cu intern beige
. Aia ma asteapta...si intr-adevar, cu un copil si locuind la tara, intr-un satuc, este necesara!
Roxali: hai ca papanasi inca nu am aflat daca sunt si pe aici, dar kebab gasesti, du-te la fast-food-urile alea turcesti!!!Ehe, eu sunt client relativ fidel...Hm..mi-ai facut pofta...poate imi iau azi o shawarma (sau piadina, cum au adaptat ei pentru italieni
).
Monica: ma bucur ca bebe nu plange si creste
.Asa imi doresc si eu, incerc sa-mi imaginez cum o sa fie, si imi vin 2 scenarii in fata ochilor:unul in care bebe urla non stop si eu sunt zombi, si unul in care bebe doarme ca un ingeras, eu sunt fresh, si am timp sa fac toate
. Oricum, musafirii nu mai puteau astepta??!Eu vreo 2-3 saptamani nu vreau sa vad pe nimeni strain, doar pe mama si pe sot! 
Nu ne povestesti cum ai nascut (eu asa ma pregatesc psihologic, cu povestile altora
)?
Gata pe azi! Va salut 

Gianina
29+ cu
Loris Stefan/Matei
bebe
katiapam spune:
Annalessya-bine ai revenit
ma bucur ca ai trecut de episodul de greturi
sarcina usoara in continuare
hai ca imediat treci in trim || care e de obicei plin de energie
la mine asa a fost,avem o energie disperata ![]()
Kemsy-banuiesc ca e Micra modelul nou
sint frumoase,sa ai noroc de ea 
o sa vezi ce bine iti prinde cind mai iesi la un vaccin,la cumparaturi...
si despre tv plasma sint din ce in ce mai ieftine,pina la anul il iei la un pret bun
noi am luat samsung dar nu e mare e de 32",cind oi avea un salon mare
sper sa pot lua si mai mare de vreao 50"
mami de Giulia -20 iunie'07
Giulia
Berarpiri spune:
'Neatza!
katia-ma bucur ca pana la urma ti-a iesit culoarea care iti place.Daca ma crezi,nu m-am mai vopsit pe par,din sept. 2006 (cand am facut nunta),ca am fost gravida,am alaptat,si acum iar
...mama s-a speriat cand le-a vazut...
Sa faci multe poze,eu de obicei uit sa fac poze,si asa mi-e de ciuda dupa aia...si acum,ca a venit mama de 10 zile,i-am facut doar 2 poze cu Ambra...
Eu nu stiu ce are forumul...numai mie imi face figuri...
...si ieri am vrut sa mai scriu,si mi s-a blocat...acum la fel...
andreea
,
Ambra si
13+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
irina-si eu sunt ca si tine,dupa ce am iesit ieri de la eco (mi-au dat doar o poza)si am vazut ca la altele le-a dat 2 poze,eram in stare sa merg la medic sa-l intreb mie dc nu mi-a dat 2 poze.Dar dupa aia m-am gandit ca oricum e mic bb,si la urmatoarea eco se va vedea mult mai bine,asa mi-a zis si asistenta,ca am vorbit dupa aia cu ea.
Voi ce mai faceti?Cum va petreceti timpul?
roxali-si mie mi-au aruncat cosmetice din bagajul de mana
.Cand plecati?
Pai cred ca nu va mai fi nimeni pe-aici,daca mergeti voi in vacanta...
monica-ma bucur ca sunteti bine,si ca ai bb cuminte!E normal ca nu ai timp de net...si eu zic ca musafirii mai pot astepta...adica eu o sa-i fac sa astepte,pana o sa vad ca n-o sa-l agite prea tare pe bb vizitele...
andreea
,
Ambra si
13+
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
Am reusit in sfarsit sa pun poze cu Ambra si cu bb din burtica.
Ma duc sa lucrez ceva,ca de o ora stau pe calc...
andreea
,
Ambra si
13+
;
livya spune:
andra:frumoase poze,cand vad ecografiile ma emotionez
,si ce creste ambra,e mareeeee
,faina burtica ai![]()
mami de mihai speedy
katiapam spune:
eccoci
vazut simburel mic si scump
ce cuibut are el acolo
Ambra e mare si frumoasa si ce par lungut are deja si ai si tuns-o
si codite mari
numai Giulia mea cu parul ei lenes ca abia creste si cirliontii minusculi
oare cind o sa-i creasca parul si ei mai mult?
abia astept sa-i coboare buclele prin toate partile
daca in 2 ani il are asa scurtut cred ca pe cind merge la scoala![]()
lasa ca intru eu si de acolo macar sa va salut ![]()
Giulia
Berarpiri spune:
Multumim de complimente!
Am fost si azi la mare
...profit cand am masina,macar acum cat e mama la noi,ca parca vad ca dupa aia nu ma duc doar eu cu sufletelul meu...
livia-inseamna ca iti doresti si tu inca un bb...va veni la momentul potrivit,cand decideti voi...si pe mine ma luau emotiile,ca si pe tine...
katia-gandeste-te la partea buna,e mai bine ca nu are parul asa de lung Giulia...eu i l-as tunde putin in spate la Ambra,ca e tot timpul leoarca,cu caldura asta...dar nu vrea sotiorul...Parul lui piti are farmecul lui,e carlionti...fetitele sunt frumoase oricum,tot printese sunt
.
analessya-ma bucur ca e totul bine!
Eu habar nu am ce fel de test e cel de care vorbeai (testul integrato).Despre ce e vorba?![]()
andreea
,
Ambra si
13+
;
katiapam spune:
daca doriti sa ne vizitati la ratusca din viata mea,a inceput concursul,daca va face placere sa o vedeti pewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Giulia
Giulia