Mamici si Gravidute Italia (56)
Raspunsuri - Pagina 8
Berarpiri spune:
livia-imi pare si mie bine ca te-ai inscris aici.Vreau sa te rog sa ramana intre noi ce am scris despre vizita lui Daniela.Oricum i-am spus si ei cum gandesc,dar n-am chef de discutii,sa zica dupa aia c-am vorbit de rau despre ea,sau mai stiu eu ce...Stiu ca nu sunteti in relatii bune,dar te rog nu-mi face mie batai de cap,ca nu-mi lipsesc acum.
irina-e mai bine ca mergeti cu avonilu.O sa vezi ce diferenta mare e,intre drumul cu avionul si cel cu masina...Credeam ca mergeti acum,mai ai umpic de asteptat...Nu mi-ai zis cum se simte Fabi...
Ma duc sa ma pregatesc,ca mergem la mare...ma zapaceste Ambra cat imi cere la apa...asa e de scumpa,zice ca vrea sa faca ,,dun" (arunca apa in sus cu mainile).
andreea
,
Ambra si
11+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
monica2008 spune:
buna fetele
eu azi dimineta am inceput sa elimin din dopul gelatinos si acuma mai am scurgeri cu firisoare de sange.am avut si contractii dureroase cam la 15 minute dar cand sa ma duc la dr gata sau rarit.acuma am cam la 40 de minute si mai putin dureroase.oare sa nasc pana maine?ce bine ar fi
monica mamica in devenire
+40
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes
Berarpiri spune:
monica-s-ar putea sa nasti,poate cele de pana acum au fost pregatitoare,si urmeaza cele de dinainte sa nasti.Iti tin pumnii,am emotii pt. tine...sa ai nastere f. usoara!Cat poti,tine-ne la curent!
andreea
,
Ambra si
11+
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
katiapam spune:
Monica-

eu zic ca in noaptea asta nasti cel tirziu maine
doamne ajuta! sa ai o nastere usoara usoara si ai sa vezi intilnirea cu Denis e magica 
dulce si aduna-ti fortele,concentreaza-te la respiratii
Berarpiri-tu ce id ai de mess?
eu am pus sa te adaug in lista da poate am gresit
am pus berarpiri,am gresit?
mami de Giulia-20 iunie'07
Giulia
Berarpiri spune:
livia-nu e vorba ca te consider asa,doar ca vroiam sa-ti zic ca nu imi lipsesc acum discutiile inutile...puteai sa vorbesti cu cineva despre asta nu cu rele intentii,asa,ca fapt divers...
Inseamna ca nu prinzi zilele Zalaului,daca plecati la inceputul lui august,stiu ca-ti doreai mult sa le vezi...
I-a placutla Mihai cu cortul,la mare?A reusit sa doarma noaptea,cu galagie?
katia-berarpiri am si pe mess,ciudat ca nu m-a gasit
.
andreea
,
Ambra si
11+
;
Irina20 spune:
Neatza

Ieri am scris vreo cateva mesaje da nam mai reusit sa le trimit,ba sa oprit curentul,ba mia inchis fabian calculatorul si tot asa.
Monica nastere usoara,sa speram ca nasti repede.
Andreea imi cer scuze nu stiu cum de nu tiam raspuns.Fabian e bine,agitat dar e bine.Da stiu ca mai am de asteptat pana ajung acasa
as vrea sa plec acum
Tu cum te mai simti?cum merge sarcina?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
Hello
ce faceti gagici?
Irina-mersi de cafea
vroiam sa dau si eu ![]()
pina in septembrie mai ai destullllll
cred ca abia astepti,cit stai?
Nelia-tu cind te muti?te duce sotul in concediu cu masina?
altfel vb ta cum cari tot? ![]()
Monica-cred ca naste de nu mai da nici un semn si n-a lasat nr la niciuna sa stim si noi
Berarpiri--daca vrei iti trimit pm si incerci tu
vad ca la tine nu intra,daca vrei of course![]()
Giulia
neliaCris spune:
[quote]citat din mesajul lui katiapam
Hello
ce faceti gagici?
Irina-mersi de cafea
vroiam sa dau si eu ![]()
pina in septembrie mai ai destullllll
cred ca abia astepti,cit stai?
Nelia-tu cind te muti?te duce sotul in concediu cu masina?
altfel vb ta cum cari tot? ![]()
Monica-cred ca naste de nu mai da nici un semn si n-a lasat nr la niciuna sa stim si noi
Berarpiri--daca vrei iti trimit pm si incerci tu
vad ca la tine nu intra,daca vrei of course![]()
Giulia[/quote
mie sa nu imi trimiti PM,k?numai Andreei...ca deh?eu te-am si rugat sa intrii la mine in mess..stiu ca adresa de mail e tot prin profilul meu..
reao
de
Christian Ionut