Mamici si Gravidute Italia (56)
Raspunsuri - Pagina 5
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Buna !...am fost la mare si am prin sun soareeeeeee(aici plouase) Ely saracii parinti tai...ce firma era?cu microbuzul ?...in fine vor uita repede de necazuri dupa cateva zile de stat cu nepotica ![]() Nelia deci visele se si implinesc...te intorci in Ro, bv...fara masina esti moarta acolo , mai ales daca nu stai la oras. Katia pai e strong piti daca papa deja bine Andreea daca ai slabit se vede ca te-ai umplut de nervi cu oaspetii plecati...lasa ca te rotunjeste mami al tau Tatto pacat ca ti-ai pierdut serviciul din cauza soacrei...cred ca de acuma nu te mai poti bizui pe ea Dana cred ca incep sa transpir si eu cand ma gandesc ca voi decola ...daca nu ma duceam cu toata familia era mai simplufug la munca...o zi buna tuturor Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
a...NU ..STAU LA 20 MIN de sibiu,sunt taxiuri,ocazii(cu aste nu mai circul cat traiesc)autobuze din jumain juma de ora...are si tata masina...dar eu o vreau pe a mea...m-am obisnuit asa indepebdenta,sa nu dau explicatii la nimeni,acum daca stau la mama,tre sa le spun unde ma duc,cat stau?nu cred,sper
Si mai ales cu tata,e o fiintza imposibila,rea,dar cica comica..numai ca eu nu vad comicul din el ci prostia...in vine,urat din partea mea sa judec pe cineva,mai ales pe tatal meu care cand am implinit 18 ani mi-a spus ca de acum inainte pot sa imi fac bagajele si sa plec ca sunt libera

.libera la mare!!!Mama e o comoara de femeie,jos palaria...

fete va pup,ca vad ca acaparez toata discutia pe aici..
a...am uitat ...fiumeo sa trezit la 6,si de la 10 juma doarme...ce program mai e si asta?
de
Christian Ionut
Roxali spune:
Cafea nu dat nimeni pe aicea...zgarcite v-ati facut
...se vede ca aveti mamici, pitici si alte treburi
Nelia pai daca e o fiinta imposibila atunci cred ca te duci cu chirie
...poate colaboreaza mai bine cu cei mici
...adica poate il va da pe brazda nepotelul![]()
la noi e o zabuseala...
Am venit aseara tarziu de la mare si am uitat de inmormantrea lui M J...care v-ati uitat?cica a costat biletul 100.000 $
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
neliaCris spune:
Stai linistita...mai are 4 nepoti...sii nu l-au dat pe brazda..asa e firea omului..nu o poate schimba nimeni...om trai si om vedea...![]()
eu dau un frape rece cu gheatza.....
forumul asta e tot mai gol
de
Christian Ionut
livya spune:
buna fetele!si eu sunt o mamica ,in italia...langa milano,ma numesc livia si am un baietel de 1 an si 3 saptamani,mihai.![]()
chiccutza spune:
ciao fetelor,eu sunt acasa pana joi caci am avut un lesin si sunt in malatie.medicul mi-a spus ca este din cauza tensiunii prea mici.
monica ce ti-au spus la monitoraj?te 
livya bine ai venit printre noi.
pentru toate fetele

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
Irina20 spune:
Ciao fetelor!
Ely chiar ce situatie naspa,imi pare rau.
Roxali si eu vreau la mare numai ca se nimereste ca si sotul sa vrea cand imi vin me neamurile,si vreau si eu sa ma balacesc![]()
Livya bine ai venit printre noi,incantata de cunostinta,asteptam sa ne spui mai multe despre tine
Mai de Ginger numai stie nimeni nimic?
Eu am o rugaminte,cine stie sami spuna si mie ce documente imi trebuie pt baiat,in cazul in care vreau sa plec numai eu cu el in tara cu avionul.Nelia tu stii ceva,ca si tu trebuie sa pleci numai cu baiatul?Stiu cami trebuie titlul de calatorie in cazul in care nu am pasaport la el,dar acum nu stiu daca imi trebuie si hartia aceea in care sa reiasa ca tatal e de acord ca eu sa plec cu baiatul,din cate stiu nar trebui de aici in tara,de intors stiu cami trebuie.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Irina20 spune:
Monica de na dat nici un semn de viata,ori e intrata in travaliu,ori a si nascut deja.
Chiccutza pai atunci stai cuminte in pat
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
hello si de la noi ![]()
Roxali-super ca v-ati distrat la mare
eu sint satula....mai merg cu piti ca ea se distreaza
depinde cum am chef....
Ely-imi pare rau de bruta aventura,saracii de ei atita drum de facut cu atitea hopuri
au mai fost sau e prima data? ramin cu gust amar
sper ca au ajuns cu bine
pacat ca le e frica cu avionul asa in 2 ore erau aici
Irina-ca sa pleci in Ro singura cu baiatul ai nevoie doar de titlu calatorie sau pasaport
procura trebuie numai la iesirea din Ro
in caz ca sotul vine cu masina si va intoarceti atunci nu iti trebuie sau daca vine el in tara si voi tot cu avionul veniti iti recomand sa o faci acolo la un notar si te costa mult mai putin,sa o faci aici la consulat e 45
Livya-bine ai venit
sa-ti traisca baietelul
lasa datele voastre de nastere si te trec pe listuta
iti dau o veste buna mai e cineva din zalau din grup
Andrea-Berarpiri
poate va stiti ![]()
ai nascut aici?
scrie repede 10 mesaje si asa apari in timp real scapi de moderare ca altfel nu te vedem decit tirziu tare..
eu sint din cluj ![]()
Berarpiri-imi pare rau ca in loc sa te simti bine te-ai stresat si ai slabit
asa e cind nu stai bine si compania e cum e si la tine acasa mai tare creste stresul ca nu te poti lua sa pleci
bine ca a trecut
acum te rasfata mami ![]()
sper sa te simti mai bine sa dispara greturile curind
Chiccutza-cum e la servici?te-ai acomodat bine?
bea cite o mica cafeluta ca e si caldura asta care ne killareste
Nelia-accept cu placere ceva racoritor
curg apele pe mine non stop
nu mai suport clima asta mereu ud leoarca si lipicios cu tot cu n dususri
asta e....
ce sa faci Nelia plictiseala mare pe forum...asta e...![]()
mami de Giulia-20 iunie'07
Giulia
katiapam spune:
si acum revin ca am zis ca fac cu cerceaf si scriu din nou
piti e
n-are treaba
da Roxali-e strong strong ![]()
azi am fost la vizita de control,a crescut bine in ciuda peripetiei ce a avut-o de a slabit dar a si recuperat
maninca bine deocamdata in ciuda caldurii
prossima vizita de control peste un an,sper sa se simta bine sa dam putin pe la pediatru
eu sper sa mearga la gradi da intai tre sa gasesc de lucru
ieri i-am cumparat posate de inox micute pt ea si o fustita de jeans f frumoasa numai ca e de 24 luni si statura ei dar e mare in talie tare,cred ca numai la toamna sau primavara ii intra ca e larguta destul
am cumparat cadourile pt cind plecam in vacanta mai am de facut valizuta dar mai e timp destul
nu imi place sa o fac asa devreme
in rest toate bune in afara de caldura asta.....
Giulia
katiapam spune:
Livya-acum am vazut ca ai trecut de moderare
atunci spor la scris te asteptam sa ne spui mai multe despre voi
incet o sa ne cunoastem
de citi ani esti aici?
cum te-ai acomodat?
lucrezi sau ai lucrat?
prima intrebare am pus-o in postul precendent daca ai nascut aici? cum a fost?
vezi ce chestionar frumos iti dau?![]()
sper sa-ti faca placere sa stai pe aici
despre noi iti fac un rezumat,incercam sa ne mentinem un grupulet mic,sa ne mai impartasim momente frumoase si urite si sa fim unite cit de cit
f multe s-au plicti si au disparut
in rest cam atit
nu ma mai lungesc
despre mine:mamica de Giulia de 2 anisori nascuta aici la 41+5
acomodare f buna dar mai am iesiri nervoase
dar e ok
astept sa ne pove cite ceva despre tine/voi
Monica-te asteptam sa dai de veste
punem
la treaba?
Annalessya-tu cum mai esti cu greturile? esti mai bine?
Tatto-ma bucur ca Alessia e mai bine
imi pare rau pt locul de munca...pcata
cred ca erai incintata sa mergi
pai daca tu cu socri nu poti atunci noi oare cum sa facem? ca nu reusim de-un loc de munca cind aud ca nu ai cu cine lasa copiii in caz ca-s bolnavi.......
Giulia