Mamici si Gravidute Italia (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor multumesc ptdar bebe al meu mai vrea sa stea inaca putin in burtica dupa cum se vede.la monitoraj cica totul bine si m_au chemat si joi daca cumva nu nasc pana sap viitoare ma interneaza si imi provoaca nasterea....eu sper sa se hotarasca bebe si zilele astea sa apara
ELY au ajuns ai tai?
FETELE oare eu daca plec la inceputul lui august cu bebe asa de mic acasa in rom e vreo problema?am, sa intreb si pediatra.
va pupic ca is obosita moarta ma pun in pat

monica mamica in devenire+40denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Moni si eu credeam ca ai nascut...nu cred ca sant probleme daca pleci cu masina, ptr avion stiam ca pot avea probleme la urechiuse(intreaba oricum)

Nelia atunci daca nici copilasi nui plac are un caracter tare urat...

Katia de mare m-am cam saturat si eu, adica mi-ar placea ceva gen, fara prichindei, soare ,briza si apa...sant bronzata pe bucati mai mult pe spate...sti cum e:parca e mai rau fara un pic de agitatie...ma bucur de bucuria lor, ca se balacesc in voie..juniorul pranz si seara cu gommonele si chiar dac i-am dat cu crema si bluza alba sa cam inrosit(sant puternice razele)
fustei de blugi punei un elastic in talie daca vrei sa o iei cu tine...i-am cumparat si eu una de la O Marines gen"rochita randunici"(cunosti floarea ?)
pe 9 iul vor baga la ipercoop valize, mai imi cumpar un trio si incep sa le incarc

Livya bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul...cand ni-l arati?

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna dimineata fetelor!

Sa nu va suparati pe mine ca nu v-am mai scris, in schimb va citesc in fiecare dimineata la cafea.

Problema e ca sunt foarte ocupata, nu am timp pentru nimic, mai ales vara cand stai mai mult afara decat in casa.

Burtica mea creste, am 9 saptamani si per total ma simt destul de bine. Insa, mi se pare ciudat ca nu am vomitat deloc pana acum, e normal§? Am greturi, am oarece tendinta de a voma, dar nimic. E ciudat, cu primul imi lasam si sufletul in baie.

Saptaman viitoare fac ecografia serioasa, prima am ascultat doar inimioara pt ca era micut si nu se puteau face masuratori.

La toate, sarcina usoara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza

Monica,sa speram ca nu ajungi pana la declansare,sa speram ca totul va decurge asa cum trebuie.Pacat ca nui sotul acasa ca faceai si tu ceva

Analessya e important ca esti bine,nici eu nu am timp de cele mai multe ori,apuc numai sa citesc un pic si gata.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Va ofer eu ...cine vine?

Am reusit sa ma odihnesc ieri putin,greturile tot asa,nu s-a schimbat nimic...Toate trec,important e sanatosi sa fim....

La Ambra ii place cu buni,nu imi place mie comportamentul ei...nu mai mai asculta,e schimbata...am zis ca tre' sa schimbam ceva,atfel o ia pe o cale gresita...sa vedem azi cum se comporta...

katia-ma bucur ca e bine Giulia...nu mi-ai zis tu,cum te simti...
Am vrut sa-i cumpar si eu la Ambra tacamuri de jucarie,dar n-am mai trecut pe la mag. ala unde le-am vazut...Ambra e mare bucatareasa,vine cateodata in bucatarie,scoate din dulap castronase din plastic,ia lingurita,si se apuca de gatit ...tare figura e...

roxali-au trecut vremurile alea,in care aveam timp doar pt. noi...acum sunt puiutii nostrii pe primul loc...tre' sa asteptam pana cresc,ca sa mai avem timp doar pt. noi...Asa e si Ambra,cand o duc la mare,sta doar in apa,de abia o scot afara...are un curaj,ca ma mir...

andreea, Ambra si 11+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

livia-bine ai venit!
Cum sunteti?Nu ne-am mai auzit de ceva timp...cred ca numeri zilele pana plecati acasa... pe toti!

analessya-e normal ca nu ai vomitat inca...nu e neaparat sa fie simptomele la fel ca la prima sarcina...se zice ca difera...Ma bucur ca sunteti bine!Saptamana viitoare am si eu prima eco,de abia astept...stii tu cum e,nu tre' sa-ti explic...

irina-scuze,am vazut acum ca ai dat cafeaua...sunt cam adormita ...cand plecati in tara?Cat stati?Cum de nu vine si sotul cu voi?Fabi cum e acum?Se simte bine?Hai ca te-am luat la interogatoriu

monica-si mie mi-a zis cineva,cand aveam 38 de sapt,cu Ambra ca te ajuta sa nasti mai repede...dar daca n-a fost sotul acasa,n-ai avut de ales...

ely-sper ca va simtiti bine!Mai e putin pana la marele eveniment ...!

Ma duc sa cumpar ceva sa pun in casa pt. tantari,ca toata e muscata sufletelul meu...am o ciuda pe ei...

andreea, Ambra si 11+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare si de la mine!!
Nu am mai scris de cateva zile...iar sunt asa intr-o pasa de...nesimtire, lipsa de chef....
S-a intors sotul din tara, acum sunt mai linistita, am rezolvat cu actele care ne lipseau pentru certificatul de nastere al copilului.
In rest, NU MAI AM CHEF DE MUNCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!1
Bebe Loris misca nevoie mare .
Monica: ce emotie, inca o data mult noroc si nastere usoara.
Astazi a plouat in Milano cum nu am vazut niciodata, strazile erau inundate, intra apa si in unele magazine, care nu aveau bordura inalta . Am ajuns cu pantalonii uzi pana sus, nici acum nu s-au uscat bine .
Peste 15 minute merg la coafor, sa ma "refac"

Gianina 28+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Katia multumesc,lam si pus pe sot si mia luat biletul
Apropo tu cand pleci la sora ta?

Irina-tu cind pleci?
si tu fara sot?
noi plecam pe 18
abia astept!

mami de Giulia-20 iunie'07

Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

fetelor multumesc ptdar bebe al meu mai vrea sa stea inaca putin in burtica dupa cum se vede.la monitoraj cica totul bine si m_au chemat si joi daca cumva nu nasc pana sap viitoare ma interneaza si imi provoaca nasterea....eu sper sa se hotarasca bebe si zilele astea sa apara

Monica-sa speram ca nasti inainte si nu-ti provoaca nasterea
pina la urma nasti cu epidurala sau fara?
mie mi-au indus nasterea ca tot asa eram si eu dar a trecut,nu a fost chiar asa nasol si dureri am avut cam 3 ore apoi mi-au facut epidurala
nu e chiar asa de groaza

mami de Giulia-20 iunie'07

Giulia

Mergi la inceput