Mamici si Gravidute Italia (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Monica,Fabian se scartaie de dimineata,cred cai cald si lui,lam pus in leagan,lam pus in patut sa se joace,acum e in girelo,Doamne ce bun e un girelo,si ce bine ca mai sta in el,ca asa imi fac si eu treaba.am pus si ventilatorul in priza,stiu ca nui prea bine pt el dar nam incotro,numai poate nici el.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Monica,Fabian se scartaie de dimineata,cred cai cald si lui,lam pus in leagan,lam pus in patut sa se joace,acum e in girelo,Doamne ce bun e un girelo,si ce bine ca mai sta in el,ca asa imi fac si eu treaba.am pus si ventilatorul in priza,stiu ca nui prea bine pt el dar nam incotro,numai poate nici el.

Irina,mamy de Fabian
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Irina,dar cat are fabi acum?scuze dar am uita..stiu ca e nascut pe 14 ca al meu...dar luna nu...
Eu parca nici nu imi mai amintesc de cand era cris in girelo...l-am pus la aproape 5 luni,la 11 luni fara o zi a mers,adica pe 13 febr,(ziua de 13 fiind norocoasa pt mine),acum are,aproape 16 luni,deci de 5 luni,Am scos girelo afara...sau sa zic ca il pun pe Cris sa stea undeva....doamne unde e copilul acela mic....eu pot sa il tin si de picioare ca tot pleaca de unde il pun,se urca pe paturi,acum doarme in matrimonial cu mine,fuge prin el,se da jos,se suie pe scaun la calc,da pe mut,aprinde...ma mananca de vie..cred ca daca l-as pune in patutz acum,si-ar baga capul prin gratii si tot ar iesi...

bineinteles,acum nu comparam cu Fabi,doar povesteam
fete va pup

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Nelia,Fabian are un an si aproape 2 luni,adica aproape 14 luni.
Merge si el,dar cade mai in permanenta trebuie sa stau numai langa el,pt ca inca nu are echilibru bine,si in casa sincer numi arde sa stau dupa el,imi e frica,asa ca prefer sal pun in girelo si face ce vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

katia:sunt pachet de nervi,parintii mei ink nu au ajuns ink,desi trebuia sa fie la noi la 12.30...au avut o adevarata aventura pana acum si ink nu s-a terminat...au stat 12ore in UNGARIA dupa un control de rutina,cu ,,,cateii dresati au gasit 2000pachete tigari,soferi faceau contabanda(politia stradala i-a oprit)asa k s-au ales cu 7.000euroi amenda,marfa confiscata si autocar blocat....povestea ,pt k a trebuit sa trimita un alt autocar...sa ii i-a de la unguri ...in fine...au plecat de la unguri ajunsi in vama la SLOVENIA cu ITALIA i-a intors innapoi pt k aveau parbrizul ciobit nush pe unde,deci acum sunt nush pe unde prin SLOVENIA,se intreapta spre un alt punct vamal la granita cu IT...eu sper totusi sa nu mai aiba pbl k sunt atat de obositi saracii,dezamagiti,suparati...nu mai au rabdare deloc....nush la ce ora vor ajunge in FI,suntem k pe ace si noi...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

nelia,irina:ce bbii mari aveti...trece tp-ul nu gluma...sa va traiasca!

katia:sunt atat de dezamagita si eu,sper sa intelegi ce am scris,am capul in "colturi"singurul lucru bun pt noi este k se racoreste afara pana vin ei...k restul lasa de dorit..bn ar fi fost sa vina cu avionul dar le este teama!

monica:tin pumnii sa fie totul ok la monitorizare..imi amintesc k m-am dus cu inima in dinti,mi-era teama nush dc...a fost placut sa ii aud inima batand pt aprx 30minparca galopa..era emotionata k si mamiapoi urma o alta monitorare pe care trebuia sa o fac dupa ce treceau 40sapt dar nu am mai apucat am nascut 2zile inainte de termen!nush dk voi intra zilele astea pt orice eventualitatesunt in pista,asa k iti doresc nastere usoara!

andreea:voi ce mai faceti?sunteti ok?cum te simti in companie?

ma duc sa trebaluiesc cate ceva,simt k s-a oprit tp-ul in loc...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Ely-multumesc pt gindurile bune
imediat are 2 lunite Denise si imediat face primul vaccin,ce mai trece timpul
Roxali-multu si tie ce sa fcem,asta e
mai rau pt noi sa-i vedem cum sufera
ce mai plingea...cum vedea o camasa aba era gata incepea sa plinga
Bionda-tu esti tare scurtuta la vb
cum a fost cu mama ta?cu sora?
pozici nici nu mai pomesnesc ca esti datoare demult
Tatto-cum mai e Alessia? sper ca si-a mai revenit
Chiccutza-cum te-ai acomodat la servici?
ce fain ca mai iesi din rutina
ma bucur pt tine
Nelia-am gasit mesajul dar nu stiu id
Kemsy-foarte frumoase lucrusoarele si mobila si patutul
toate sint super
asteptam sa-l vedem pe Loris?
unde ti-a facut aia pt parbriz personalizata? e
Doris-cum a fost la eco? ce face bb Matteo?
Irina-multu ca ai intrebat de noi sui te-ai interesat,mi-a zis sotul ca ai intrebat de Giulia cum se simte
eu n-am avut cum sa mai intru
si bine faci ca mai tragi cite un pui de somn cu Fabi
eu aseara am adormit devrme ca eram rupta inaintea fetei am adormit s-a ocupat tati de ea sa o puna in patut ca nu eram in stare de nimic dupa atitea zile in spital
Monica-si eu credeam ca ai nascut deja
hai ca nu mai e mult,curaj
sper ca n-am uitat pe nimeni
trageti-ma de mineca daca am uitat pe cineva

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Buna fetelor, in sfirsit am reusit sa intru pe net dupa o lunga pauza.
Katia , Alessia sta mai binisor ,am avut o saptamina foarte incar cata.A avut un virus foarte stranu ,fara febra si cu dureri mari de burtica ,nu a mincat si nu a dormit toata saptamina.
Ce s-a mai spun ne-a mers toul pe dos. Am gasit si munca intr-o fabrica ,am inceput munca pe 29 iunie si marti 7 iulie ma licentiez,adica am dat deja demisia, marti este ultima zi. Trebuie s-o ringratiez pe soacra-mea.OOOOOOOFFFFFFF ITALIENCELE sint nuai gura de ele, vorbe multe si fapte putine. (NU TOATE) Ar fi trebuit s-o tina pe fica-mea ,dupa 2 zile mi-a spus ca nu reuseste sa stea cu ea pt.ca este prea mica si daca cade si isi sparge capul....... etc.
O gramada de scuze..... asa ca a trebuit sa ma licentiez.
Ce s-a mai spun , ca la noi la nimenea.
Fetelor va salut si pe curind.
NOAPTE BUNA

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
ELY imi pare rau pt parintii tai ca au avut atatea probleme pe drum.
fetelor eu sunt tot acasa bebe e cam lenes...ieri am avut 3 contractii dureroase cam la 30 minute distanta intre ele dar dupa gata nimic...creca il asteapt pe tasu bebe vedem noi abia astept sa vad ce imi spun maine la monitoraj

monica mamica in devenire+40denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Peste o jum. de ora tre' sa ajunga mama,am zis ca profit sa va salut,apoi mergem sa o asteptam.

Nu mi-a prins deloc bine vizita nasei...in loc sa ma simt mai odihnita,ieri si azi nu ma puteam ridica din pat,in plus m-a stresat f. tare baietelul ei...Daca stiam ca e asa de rasfatat,nu-i ziceam sa vina...dar a trecut,alta data voi stii,m-am invatat minte...Mi s-a invatat si Ambra rea de la el,a trebuit s-o pedepsim ,ca nu se mai putea cu ea...azi vad ca e mai linistita...Nu va zic ca am slabit zilele astea,daca imi arata bine cantarul...

ely-sper ca au ajuns ai tai,cu bine...imi pare rau ca au trecut prin atatea.Cred ca in locul tau ma certam cu soferii cand ajungeau aici......
Denise cum se simte? pe amandoua!

monica-iti tin pumnii!Sa ai nastere usoara,cand va vrea bb sa vina pe lume!Poate ca e asa cum zici tu,si il asteapta pe tati bb...cred ca nu mai rezisti,pe caldura asta...

andreea, Ambra si 11+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Sper sa am timp sa pun poze,zilele urmatoare.
In primul rand vreau sa ma odihnesc,ca ma simt f. slabita.

katia-imi pare rau ca a suferit piti!Cum va simtiti acum? pe amandoua!

Am plecat... pe toate!!!!!

andreea, Ambra si 11+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna !...am fost la mare si am prin sun soareeeeeee(aici plouase)

Ely saracii parinti tai...ce firma era?cu microbuzul ?...in fine vor uita repede de necazuri dupa cateva zile de stat cu nepotica

Nelia deci visele se si implinesc...te intorci in Ro, bv...fara masina esti moarta acolo , mai ales daca nu stai la oras.

Katia pai e strong piti daca papa deja bine...sa nu uiti sa iti iei la tine ceva medicamente si enterogermina

Andreea daca ai slabit se vede ca te-ai umplut de nervi cu oaspetii plecati...lasa ca te rotunjeste mami al tau

Tatto pacat ca ti-ai pierdut serviciul din cauza soacrei...cred ca de acuma nu te mai poti bizui pe ea

Dana cred ca incep sa transpir si eu cand ma gandesc ca voi decola...daca nu ma duceam cu toata familia era mai simplu

fug la munca...o zi buna tuturor

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput