Mamici si Gravidute Italia (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

roxali,georgyiuliLA MULTI ANI!

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

GEORGYIULI UN CALDUROS LA MULTI ANI!

MULTUMESC FETELOR

Nu am mai intrat ca imi scazuse antivirusul, ieri dim nu reuseam deloc sa-l descarc.

Katia bine ca si-a mai revenit
ma intrebai pe unde ma rasfat...munca, sala(l-am luat si pe junior ca era fara prieteni) siiiiiii cand ajung acasa ,sotul imi invitase prietenele dragi...m-am bucurat enorm...cumparase pui la rotisor +zuppa di pesce(o ador) a facut mama salata+cartofi, baiatul tiramisu si eu cumparasem un tort gelato

Cadou un buchet de flori camp+ un trening cu tot tacamul (cica daca tot ii place sa "muncesc")

I-am spus husbantului ca am vazut la magazinul lui preferat costume moderne(ptr nunta, ocazi) si mai ales ca aveau masura lui (46!)...a slabit mult...binenteles ca nu avea chef sa cheltuiasca, dar in timp ce imi lua mie si-a schimbat parerea...s-a dus si si-a cumparat absolut tot cei trebuie...costum negru(un pic lucios), camasa lila, pantofi lac gen mocasin cu catarama, cravata si cureaua i-au dat-o cadou...camasi misto vazusem la Max mara, dar nui mai bag in cap si asta

Maine seara poate ajungem la mare...zic ajungem ca are husbantul un implant de facut si dace cam ametit dupa anestezie plecam sambata dim

Nelia e bine daca te duci acasa...lasa ca nu ne abandonezi

Chiccutza ce anume lucrezi?

taote fetele

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Bonsoar
daca am scris bine
Roxali-pe unde te rasfeti azi?
Georgy-multumim de cinste
am fost la toys des si inca n-am vazut,am gasit la un alt magazin targa de masina cu Giulia dar nu am pus-o la masina ca nu-mi place sa o afisez pe masina doar de placere am luat-o
n-ai aflat daca sint gingiile ?
Nelia-pe cind pleci?
la mama ta ai net? sper ca da daca nu sa pui sa ne dai de vesti
nu disparea si tu in ceata ca multe altele ca ma iau de tine
succes in ceea ce va propuneti,e greu dar nu imposibil
Kemsy-intrebam ca mi-a placut si nu am zarit,imi place
apropo de tampoane dopo parto am luat din farmacie chicco cu 5-6 euro parca pachetul atunci erau atit si mi-a fost de ajuns
sint foarte comode ca o sa ai usturimi si daca mai ai si puncte sint bune ca sint moi si nu jeneaza chiar daca sint asa mari dar sint facute apposta si chiloti am gasit tot in farmacie tip rete elastica nu deaia ca de hirtie
Monica-nu mai fii nervoasa,gindeste-te ca in curind nasti
poate e stresul ca nu mai ai rabdare si ai tot felul de stari
sa vezi pe mine ce ma apuca nervii citeodata de disper de toate

aseara piti era f dulce ne pupa pe amindoi pe frunte pe rind cind mami cind tati si noi ce sa zic eram topiti
a mai invatat cuvinte noi o gramada si cel mai important e ca se simte bine e f vesela se joaca si papa bine
apoi incet pune ea inapoi ce slabise

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

neatza la amiaza!
Da ,mama are net....numai ca o sa fiu ocupata...tre sa umblu dupa notar,dupa muncitori,dupa masini cu ciment,dupa macara...,in rest sper sa fim santosi...sa le rezolvam incet incet,mai ales ca toate o sa cada pe capul meu,cica eu gandesc mai mult in familia asta...plus ca daca mai apuc si inscrierile de la facultate din a 2 sesiune de bac,m-as bucura fr mult....
Si mai este bebe2 care as vrea sa vina luna asta,ca dupa ce plec,sotul vine tot la 1 luna si ceva...in fine,mi ca ma inham la prea multe,si am nevoie si de masina,nu stiu cum sa o fac pe mama sa ia un imprumut din banca,sa imi cumpar una,sotul inca nu are declaratia de rediti...si tot asa...dar sunt bucuroasa....ca prea ma-am plictisit de 3 ani de cand sunt aici...acum imi da DD activitate cu carul...
M bucur de giulia ca e binisor....asa sutn ei,imprevizibili....a-l meu si cand era bolnav tare,cu feba mare,cum ii scadea un pic,deja fugea prin casa..
pup pe pitica cea bolnavioara

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ciao fetele!

La multi ani Georgy si Roxali!Scuzati intarzierea

Monica mai ai un picut si versi si tu caruta

Roxali asa da sot,sa iti tot faca surprize din astea

Noi suntem bine.Iam gasit si iam luat curele din alea pt baiat care sal tii si sa mearga,sunt foarte comode ca numai stau cu frica cami va cadea.Am intalnit si comentarii cum ca nar fi asa de bune,ca el se sprijina cu pieptul,dar eu nul tin ,il las in voia lui sa mearga el singur,iar cand cade cade in genunchi ca eu am grija sa nu dea cu capul,mai mult pt astea leam luat.

Ma chinui cu el,pt ca are un obicei fffff prost,daca are ceva in mana,indiferent ce,cand se plictiseste sau se satura il arunca,nu mil da mie sau sal lase in carut sau stiu eu ce,arunca,si saracul asa ii mai dau peste maini si tot nu se invata minte.

Va si ne mai auzim!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ohooo katiapam am venit demult din ita
numai 2 saptamani am avut concediu.
de luni am inceput munca deja.
a fost super oricum,ne-am distrat.
sunt la munca acum ,de acasa nu reusesc sa intru inveci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
IRINA asa e mai am 2 zile dar paraca sunt 2 ani astea 2 zile.am nervi iar nu stiu ce naiba am toata sarcina am fost asa de calma si acum la sfarsit am nervi
fetele va pup pe toate

monica mamica in devenire+39denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

neata fetelor...pt voi in dimineata asta...calda-calduta!

roxali,georgy:cu ocazia zilei de nastere,mult sanatate si implinirea tuturor dorintelor
multumim pt urari si noi..

katia:mult a fost putin a mai ramas...imediat vine si botezul,abia asteptastazi vin ai mei...voi cf?piti e mai bine?

kemsy:imediat ce pot fac pozik,ink nu am apucat...eu am purtat abs gigant pt k membranele m-i s-au rupt la spital in tp ce dormeam...apoi m-au mutat in sala de travaliu iar acolo am schimbat cele mai multe...acum depinde unde se rup...nush...vz tu.eu mi-am dorit sa nu se intample la cumparaturi...imi imaginam k voi innota in lichidul amniotic si asa a fost am avut destul de mult desi burtik nu era ff mare zic eu...

va salut si va pe restul fetelor..ma apuc de treaba k imediat plec sa-i iau pe ai mei...week-end placut tuturor...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetelor

Ely cata treaba ai de acum,cand vei ramane cu casa goala sa vezi ce obosita te vei simti.

Monik eu am nascut cu doua zile dupa termen,deci iti poti da seama cum eram eu.

Fetelor alaltaieri noapte am avut un vis atat de aiurea...se facea ca eram insarcinata si trebuia sa nasc,eram undeva pe o banca si parca intrasem deja in travaliu,problema e ca la un moment dat parca copilul din burta sa intors cu sira spinarii de pe partea stanga pe cea dreapta.A fost atat de real visul,pt ca mam trezit cu o durere de burta ceva de speriat

Va las,ma duc sa ma apuc si eu de treaba,ca diseara avem o cumatrie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hello
Ely-grazie de cafea
tare buna e ma bucur ca azi vin ai tai,petrecere mare la voi azi
asa isi cunosc nepotica si ei(goanga-cum zice tatal tau) cred ca abia asteapta
bucura-te de vizita lor chiar daca ti-i se intoarce casa pe dos
stiu cum e cind ai casa plina
Irina-ce vise ciudate ai
cred ca te-ai si muncit tare in vis de te-ai trezit asa
si eu tot cu curele am invatat-o pe pipi sa mearga ca sint comode si nu te doare spatele
Nelia-nu stiu ce sa-ti zic ca a avut piti,a venit dintr-o data ei mai fac cite-o faza deasta pt ca din analize n-a iesit sa aiba ceva,au iesit toate bune
important e ca a trecut
spor la prestari
Daraban-a si zburat concediul
macar v-ati simtit bine
in august merge acasa sotul tau?
macar acolo esti mai linistita si ti-ai reluat viata si te bucuri
Monica-nu te-au chemat la monitorizari?
eu mergeam tot a 2 zi in ultima faza adica de cind am facut 40 de sapt m-au lasat acasa pina la 41+2 apoi la 41+3 m-au internat sa-mi provoace nasterea si am nascut la 41+5
hai curaj nu mai fii nervoasa ,relaxeaza-te,bucura-te de burtica asta inca citeva zile ca apoi iti va lipsi ai sa vezi si nu te mai agita o sa nasti cit de curind si cel mai important e sa ai o nastere cit mai usoara sa fiti bine amindoi!hai sus capul si gindeste pozitiv!
Roxali-
simpatic sotul tau si ti-a facut o surpriza frumoasa
week fain!

mami de Giulia - 20 iunie '07

Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ELY ms de cafea.
IRINA naspa tare visul.FABI cf e bine?si eu aseara nu am dormit de loc am fost super agitata si am si murit de cald
KATIAPAM la monitoraj ma duc luni dimineta...abia astept sa vad ce imi spune,ca nu cred eu ca apare bebe pana la luni.

monica mamica in devenire+39denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 2 zile

Mergi la inceput