Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

N-am intrat de ceva timp. Mi-a fost tare dor de voi Nu prea am reusit sa citesc nimic din urma

Noi suntem f ocupati. Ne-am mutat in noua casuta, la curte. David e super incantat. Doarme acum afara.

Sunt f stresata caci peste 3 sapt avem nunta, iar noi inca nu am gasit verighete, eu nu mi-am cusut rochia (abia astazi ma duc sa-mi ia masurile ), piciorul nu mi-a trecut si nu putem sa facem dansul . Si problema e ca mi s-a stricat si masina, e in service, iar eu am de uuuumblaaaaaat. Imi da azi sotul masina lui, dar e imensa si nu prea ma descurc la parcari cu ea

Sper sa intru si eu mai des acum cand am mai aranjat cat de cat lucrurile prin casa.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!

Va

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Victor Christian

Luana si primul dintisor

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

E super dintisorul, si chiar e primul din odisee.

La multi ani si de la noi pentru:Victor Christian, bebe de SimonaMami. Simona, mami trebuie sa dai de baut zdravan, ca e singurul sarbatorit pe ziua de azi - nu stiu daca sunt mamici (ca nu mai vad lista veche).

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

PETRA TUDOR dar poze cu mutunelul tau nu mai vedem si noi??? Ca eu tot am verificat si vad ca nu ai mai pus nimic nou

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Shasha , eu am fost codasa si atunci cand ai initiat treaba cu albumul mamicilor, remember? Tot am promis, dar cu zisul am rams... dar ma mobilizez!

Acum ca m-ai tras de urechi

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Aris, multumesc pentru ce mi-ai trimis pe PM .
Denisamada, cam asa a avut al meu la 3 luni fix 4,9 Kg.
Asa imi spune si mama si prietenele din copilarie cu care m-am regasit pe aici sa stau linistita ca este bebe ok, ele fiind la al doilea copil chiar.....si sa schimb pediatrul .
Am iesit...
Simina felicitari! Ayla...m-am uitat pe poze , te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Victor Christian

[b]Simona

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
Victor Christian

Luana si primul dintisor

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

super!!! pupam pe dintzos!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

La multi ani!
Victor Christian

Luana si primul dintisor

5 luni fara Alma

Uraaaaaa!
Primul dintzishor din odisee!!!
Merita sarbatorit cum trebuie, nu?

PRINTZESA DINTZISHOR

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
va pupacesc si va imbratisez fara exceptie

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Eliza, nu cunosc povestea ta, abia azi am vazut clupul Remember in amintirea ingerasului tau. Simt o durere in inima. Sper sa ii fie bine unde e, si daca exista o lume a lor, sa se joaca impreuna cu Alma.

5 luni fara Alma

Dupa ce am vazut clipul m-am dus sa il iau in brate pe Raru, i-am multumit lui Dumnezeu si i-am dat sa suga. Bine-nteles ca am inceput sa plang.

Raru, tziparul lui mami

Cred ca toate am reactionat la fel.... Eliza, impresionant montajul, dar dincolo de asta, este impresionanta taria ta de a merge mai departe. Cuvintele sunt de prisos, dar voi spune o rugaciune pentru voi.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Victor Christian

SimonaMami

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput