Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 va pupacesc si va imbratisez fara exceptie ![]() ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remembersi de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze******************************************* "Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans. Alexandru Macedonski |
Ma inclin cu respect si spun doar atat:...
...

Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani! Victor Christian ![]() Luana si primul dintisor ![]() ![]() 5 luni fara Alma _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Ce dragut!!!!!!!!!!!!!!!
Asadar avem primul dintisor din odisee!!!!!!!!!!!!!!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Monnvas spune:
OLISHKA succes, sa aveti o nunta ca in povesti!
SHASA
bine ai revenit, cum mai e bb Petru?
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
SimonaMami spune:
Dragelor, va multumesc din suflet de urari.
In Bucuresti ploua torential, ceea ce se potriveste perfect cu starea mea de acum, dupa ce am vazut remember-ul pentru Pavel. M-am gandit imediat si la Alma. Ma rog
sa le fie bine...
Am calculator temporar, deci fericire, o sa mai pot citi din zecile de capitole pe care le-am pierdut. Mie mi-ati lipsit enorm...
Un tort pentru Victor Christian, pleaca acum simbolic catre voi! 
novus spune:
Victor Christian 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami Un tort pentru Victor Christian, pleaca acum simbolic catre voi! ![]() Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
E de la Cofetaria Maria???
Vreau si iooooooooooooooo...Gigelica(Lucia) -
de
30 martie 2009
claudela spune:
Va imbratisez cu mult drag!Nu am mai reusit sa intru de ceva timp pe forum...Am fost ocupata cu botezul Mirunicai, cu reintoarcerea mea la servici, cu o gramada de acte, dosare si dosarele...
Fetita noastra evolueaza bine, intre timp am reusit sa scapam si de colicii si am inceput sa fim mai mofturoase...deh, avem si noi personalitate...
Incerc sa mai citesc si din urma, sa vad fiecare cum a evoluat...
gigelica20 spune:
Cand are nunta Olishka???
Ca am asa un lapsus...
Gigelica(Lucia) -
de
30 martie 2009 
novus spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Cand are nunta Olishka??? Ca am asa un lapsus...![]() Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
pe 26 iulie

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
lysbeth spune:
Ia uitati fetelor ce am gasit pe net...
http://www.ablog.ro/img/200810/58597.jpg
Conform desenului, bestiocului ii iese un incisiv lateral care trebuia normal sa iasa la 10 luni
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
: Victor Christian (02.04.09) si