Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
salutare
nu mai suport colicile

a inceput iar sa aiba si noaptea. se trezeste sa manace si in loc sa adoarma la loc imediat plange si se contorsioneaza ore in shir

saracul de el si saraca de mine
monique - eu zic ca il facem in curte cu o firma de cattering. asta daca revine vremea din bucuresti la sintzaminte mai bune. la noi e mai complicat cu rudele de peste mari si tari...greu ne mai sincronizam.
vestile bune acum:
1. laptele s-a reglat perfect. am sa-mi pun si in cap
2. toate nebunia de acum doua nopti a meritat. puiul meu a pus 65gr intr-o singura zi
m_monique spune:
lui andrei primul dinte i-a iesit la 5 luni.
intai au iesit incisivii centrali inferiori, iar apoi incisivii laterali superiori. arata ca un vampir.
apoi au iesit incisivii centrali superiori si unul din incisivii laterali inferiori. procesul s-a incheiat inainte de implinirea varstei de 9 luni.
cu 7 dinti a defilat pana la 13 luni cand a reinceput eruptia dentara: incisivul, maselele si caninii. incisivul si maselele stiu cand au iesit, ca a suferit la ele. caninii nu stiu cand au aparut.
aris26 spune:
ma speriati cu dintii...pe bune...eu sper sa fac o pauza intre dinti si colici. vreau eu sa mai slabesc un pic dar nu pe fond nervos
m_monique spune:
aris26 ce frumos ca poti face botezul in curte! mobilizeaza-te si fa-l curand.
babismele spun ca "copilul dupa botez se linisteste". in cazul meu s-a cam adeverit, desi eu nu plec urechea la babisme.
Ayla21 spune:
Aris, eu cred ca Alexandros e la puseul de 3 luni, de aceea papa des, si pt ca papa des il doare burtica. Sper sa fie asa si sa treaca aceasta perioada.
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ma speriati cu dintii...pe bune...eu sper sa fac o pauza intre dinti si colici. vreau eu sa mai slabesc un pic dar nu pe fond nervos |
Dar se pare ca dupa ce incep, o tot tin lant.
Noi ne pregatim, cred, pt urmatorul dinte.
Am facut azi vaccinul, si dr a zis ca in curand o sa ii iasa si celalalt.
Si PRINTESA DINTISOR azi.

Curajoasa lu` mama, ca nici nu a plans azi la vaccin. Ca dupa ce chin am avut noi vreo 2 zile si 2 nopti cu dintisorul asta, ce mai conteaza o intepatura mica. Sper sa nu mai faca febra.
Eu sunt intr-o stare depresiva rau de tot, nici laptic nu mai am, abia de ieri a inceput sa pape mai bine, si i-am mai dat si completare. Am papat si piure de piersici si caise, si supica. Altceva nu i-am introdus daca a fost asa perioada asta.
Simona, multumesc de mesaj. Si mie mi-e dor de tine, doar ca ma simt asa pierduta ca nici sa vorbesc nu mai pot.
Va pupam!
5 luni fara Alma
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
m_monique spune:
Ayla21 pentru stari depresive iti recomand omega 3.
cand il alaptam pe andrei la un moment dat am avut o stare depresiva, pe fondul unei obosele cronice. medicul de familie mi-a recomandat omega 3. m-am simtit f. bine si a mai crescut productia de lapte.
chiar in prospect scrie ca se recomanda il alaptatul prelungit.
Ayla21 spune:
Monica, multumesc!
Eu iau vitamine, inclusiv Omega 3 de la GNLD, de-astea am luat si inainte si in sarcina.
Din pacate nu cred ca exista medicamente minune. (eventual pastial cu cianura
). Macar sper sa am un copil destept
se zice ca omega 3 ajuta la dezvoltarea creierului bebelusului.
Printesa dintisor
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
aris26 spune:
monique - sunt avantaje si dezavantaje. e bine ca nu stresez copilul prea rau si nu il chinui pe la localuri,dar jaful de dupa la mine ramane . sper sa il conving si pe al meu sa facem in curte,mi se pare ca nu e asa incantat si ar vrea ceva mai simandicos
ayla - sper sa ai dreptate
eram sigura ca voi veniti cu primul dinte
felicitari. sa iasa toti fara sa stiti de ei.
banuiam eu ca esti intr- stare mai proasta...ca de aia ai scris mesajul ala ieri,dar am zis ca e mai bine sa te lasam sa te distantzezi atunci cand simti nevoia. ma burur sa te vad totushi aici pe baricade
aris26 spune:
si eu am bagat omega3 la greu
sa vezi ce genii am facut![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Monica, multumesc! Eu iau vitamine, inclusiv Omega 3 de la GNLD, de-astea am luat si inainte si in sarcina.Din pacate nu cred ca exista medicamente minune. (eventual pastial cu cianura ). Macar sper sa am un copil destept Printesa dintisor _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
aris26 spune:
cat despre pastile minune...hmmmm...ai putea sa-i faci o vizita manuelei dar nu prea sunt compatibile cu alaptarea![]()