Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubulina1 Am o intrebare pentru fetele din Bucuresti: daca cunoasteti un fotograf care sa vina la un botez? Suntem tare suparati, avem pe 11 iulie botezul si cel care trebuia sa vina sa filmeze ne-a lasat balta. Astept detalii pe PM. Mamica fericita de Raducu (11.04.2009) |
BUBULINA
si noi tot pe 11 iulie avem botezul
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
Dodo-pui spune:
Multumim tuturor pentru urarile de bine de ieri
!

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ADA1974 spune:

' Neata fetelor - da ce faceti?
Dau o
, acum va treziti?
Si noi facem baie de obicei in fiecare zi pe corp si pe cap, doar cu exceptia cand facem vaccin (eventual facem baie inainte si rugam dr sa vina sa il faca acasa - alea cumparate de noi, cele obligatorii musai la cabinet), cand venim prea tarziu acasa (ex vineri cand amstat la terasa pana la 23.30), sau nu e tati sa ne ajute, sau e mami prea obosita
.
Si lui Gabi i-am facut in fiecare zi baie, si acum facem la fel (cu aceleasi mici exceptii), dar la cap ii fac acum 1 data pe saptamana (cand a fost f. racita i-am facut baie la cap si la 1 saptamana si ceva, dar la corp mai des).
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#
ADA1974 spune:
Dodo-pui, tu esti din Navodari - poti sa-mi spui cum e in Mamaia Sat? Nu am mai fost pana acum, dar la sfarsitul lunii se duce un coleg cu fetitele si ne batea gandul sa mergem si noi vreo 3 nopti.
Daca vi sambata in Bucuresti si ai nevoie de ceva sa ma anunti. Poti lua nr meu de pe contul comun. 
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#
Floric spune:
Haide ca ma chinuie talentul si incerc sa incarc poze cu Raru pe picasa. Hai sa vedem ce a iesit, adica daca pot fi accesate si de alte persoane. Astept raspuns. Multumesc.
Raru, tziparul lui mami
Floric spune:
Mi=am dat singura raspuns...Nu merge.
Raru, tziparul lui mami
Dar acum......
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/FloriCambur#
Dodo-pui spune:
poze ieri si azi cu puii mei
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus David Gabriel, Isabella Elena, Radu , Anastasia ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Neataa tufete
Merci de cafea!
LA MULTI ANI sarbatoritilor, multe pupaturi mamicilor!
Noi ne pregatim de shopping, mergem la ofertele de vara, sa vedem daca Dragoana o vrea sa o lase pe mmi sa cheltuie niste bani
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Eliza, nu cunosc povestea ta, abia azi am vazut clupul Remember in amintirea ingerasului tau. Simt o durere in inima. Sper sa ii fie bine unde e, si daca exista o lume a lor, sa se joaca impreuna cu Alma. 5 luni fara Alma _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Dupa ce am vazut clipul m-am dus sa il iau in brate pe Raru, i-am multumit lui Dumnezeu si i-am dat sa suga. Bine-nteles ca am inceput sa plang.

Raru, tziparul lui mami
m_monique spune:
| citat din mesajul lui aris26 si asa tot aman eu botezu ca mi se pare prea mic si mi-e mila sa-l chinui...incep sa cred ca am dreptate ![]() |
stai linistita ca nu chinui copilul. boteaza-l ca sa scapi de o grija. si profita pana e vara si cald.daca nu stii unde sa faci masa de dupa botez, in bucuresti iti pot da eu sugestii.
eu pe andrei l-am botezat la 4 luni, ca am asteptat sa treaca iarna. imi era groaza sa nu raceasca.
la ioana am profitat de luna iunie, ca nu e foarte calduroasa.
la ambele botezuri am avut cam 35 de invitati, familie (neamurile socrului, ca ele sunt in bucuresti) si prieteni. am petrecut de la pranz pana seara.
ambele botezuri au fost duminica, ca numai duminica am gasit liber. restaurantele le-am rezervat cu 2-3 saptamabni inainte.

David Gabriel, Isabella Elena, Radu , Anastasia
Alexandra (03.03.09)
Dimitrie Gabriel 12.11.2008