Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
Ilinca_M. spune:
Wow, gigelica, ce de semne si cifre!:)) Noroc ca a postat Ayla mai demult link la chestia asta super haioasa si stiam despre ce e vorba, altfel chiar ma chinuiam sa citesc...si-mi cresteau dioptriile!:))
Io am ras bine cand am citit, mai ales cand mi-am inchipuit un bebelush de sex masculin spunandu-i nervos la ma-sa:"femeie, scoate sutienul!"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
aris26 spune:
ilinco am ramas singure pe aici si fug si eu cat de curand ca cine stie ce noapte ma asteapta. sa stii ca io m-am chinuit sa citesc asa ca nu il stiam
aris26 spune:
si asa tot aman eu botezu ca mi se pare prea mic si mi-e mila sa-l chinui...incep sa cred ca am dreptate
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Astazi va invit la masa, am pregatit bunatati si daca ma lasa Adelina, mai pregatesc cate ceva... Implinim 2 ani de la cununia religioasa. Astia eram noi la vremea aceea: http://s15.photobucket.com/albums/a372/denisamadalina/?action=view¤t=_MG_8319.jpg Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
David Gabriel, Isabella Elena, Radu , Anastasia 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
shasa spune:
Vai fetelor! Eu acum am citit "discutia dintre doi embrioni" cea de la inceputul fiecarui capitol nou si sunt foarte impresionata. Nota 10 cui a gasit-o si s-a gandit sa o puna la inceput de capitol
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
MONICA felicitari pt. primul dintisor
Trebuie sa dai de baut

este primul dintisor de la odisee.
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
PETRA TUDOR dar poze cu mutunelul tau nu mai vedem si noi??? Ca eu tot am verificat si vad ca nu ai mai pus nimic nou
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 buna ziua mariuka va ce frumoasa este casia ce fatuca expresiva are si dulce..seamana cu tati ![]() ![]() simina.k wow ce mare s-a facut mazarica..bravos hai inca putin si vine minunea ![]() ![]() vb de echo de sold si la noi au fost fete care au efectuat acesta analiza in urma unor suspiciuni de displazie de sold..unora li s-a recomandat sa li se plice 2 perechi de pampersi, altora, ghipsul....oricum am vazut in parc un bb mic cu piciorusele in ghips defect ..insa recuperabil va pupacesc si va imbratisez fara exceptie ![]() ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remembersi de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze******************************************* "Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans. Alexandru Macedonski |
DOAMNE Elilov am vazut remember-ul. Nu am cuvinte

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Eliza, nu cunosc povestea ta, abia azi am vazut clupul Remember in amintirea ingerasului tau. Simt o durere in inima. Sper sa ii fie bine unde e, si daca exista o lume a lor, sa se joaca impreuna cu Alma. 5 luni fara Alma _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Daca eu am fost asa de impresionata...nu imi gasesc cuvintele
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born

fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Dimitrie Gabriel 12.11.2008