Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Si o poza reprezentativa pentru prima luna http://family.webshots.com/photo/2988708250102256463OtsTnc

Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2

Frumos bebe. Si acum ca v-am vazut in pozele astea, imi aduc aminte perfect de voi de la botezul lui Raducu copilasul prietenei comune.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

uffff, am uitat sa schimb semnatura, acum e corecta

multumesc aida si elena, pt capitol nou si listute

tequila - da chiar asa...ce injectie? si eu stau cu sabia deasupra capului din cauza diagnosticului de praevia si daca as sti ca pot face pt bebe ceva pt maturizarea plamanilor mai devreme nu as sta pe ganduri; in alta ordine de idei - mai ai musafiri?

...cand va aud despre sofat va invidiez, am si eu carnet de un an dar conduc doar cu sotul meu in dreapta si daca se poate doar in buzau ... si doar rar ... ce mai ... sunt talentata

daciana

28+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Uitati aici o poza de la 3 zile cu Alessia , tocmai ajunsesem acasa de la spital. http://family.webshots.com/photo/2513837930102256463SgHKgN
si aici aceeasi dar de mai aproape: http://family.webshots.com/photo/2608366410102256463XfiRZK

ioi
ramsan trimit PM imediat , e foarte buna ideea si se practica de mult timp
Ellenuta ai dreptate , nu e bine si sunt constienta si culmea ca masina lu husbantu e slabuta si tot fuge , dar asta a mea ma indeamna pur si simplu , chiar imi spunea si el asta ... dar poate imi vine mintea la cap , desi eu sunt foarte calma , de fapt sa conduci ca mine doar calm se poate altfel ajungi in sant

Mai fetelor eu nu ma simt prea bine. Nu stiu ce am dar parca ma ia cu lesin. Am reusit sa mananc si sa tin ce am mancat , dar nu's ce am. Parca imi vine sa vomit , parca imi vajaie capul , tensiunea vad ca a crescut la 138/76 si 111 puls ... ma bag la si poatye imi trece

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Fetelor mai tineti minte listuta noastra centralizata?
Eu o trimit intr-o prima forma acum pe emailul nostru comun. Cine mai doreste cine mai pofteste, lista ramane deschisa si astept in continuare datele voastre pe PM sau pe ramonapetronela@yahoo.com

scuze ca ma trezesc si eu acuma da' pentru ce e lista asta? adica dupa ce nasc voi aflati ca am nascut CUM?

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Pai era vorba ca la momentul "Z" sa ne anuntam una pe cealalta care cum putem (pe mess, pe tel., pe email) ca au venit bebelushii pe lume, si am conceput un tabelash in care sunt trecute mai multe detalii despre noi:
- ID de pe DC
- ID de messenger (daca se doreste a se face public)
- nume real (daca se doreste a se face public)
- un email
- un numar de tel.
Si cam atat deocamdata.

Eu sunt cea care centralizeaza datele :)

Ramona

Tudor Gruia 26+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

minunate pozele Claucia! ce frumos dormea ea

Daciana, eu am carnet de...vreo 4-5 ani, cred, dar am condus doar de cateva ori prin Tulcea, unde am facut si scoala de soferi, iar in Ct....mi-a pierit curajul, dupa atata pauza....deci te inteleg prea bine, dar eu zic sa nu lasi ca mine sa treaca atata timp, ca dup-aia iti va fi mai greu sa recuperezi....acuma as vrea si eu sa conduc, ca stam cu masinutza in curte (sotzul a primit masina de serviciu..), si io-s "blocata" aici acasica (stam si la vreo 3 km de oras, intr-o comuna apropiata...) cand as putea sa ma misc si eu in voie....asa depind de el de fiecare data, ca pe microbuze nu ma sui pe caldurile astea

Techila, Kemsy, bravo pt vestile bune

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Uitati aici o poza de la 3 zile cu Alessia , tocmai ajunsesem acasa de la spital. http://family.webshots.com/photo/2513837930102256463SgHKgN
si aici aceeasi dar de mai aproape: http://family.webshots.com/photo/2608366410102256463XfiRZK

ioi
ramsan trimit PM imediat , e foarte buna ideea si se practica de mult timp
Ellenuta ai dreptate , nu e bine si sunt constienta si culmea ca masina lu husbantu e slabuta si tot fuge , dar asta a mea ma indeamna pur si simplu , chiar imi spunea si el asta ... dar poate imi vine mintea la cap , desi eu sunt foarte calma , de fapt sa conduci ca mine doar calm se poate altfel ajungi in sant

Mai fetelor eu nu ma simt prea bine. Nu stiu ce am dar parca ma ia cu lesin. Am reusit sa mananc si sa tin ce am mancat , dar nu's ce am. Parca imi vine sa vomit , parca imi vajaie capul , tensiunea vad ca a crescut la 138/76 si 111 puls ... ma bag la si poatye imi trece

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Aida, e cam mare tensiunea...Cat aveai inainte in mod normal? Daca iti vajaie urechie si nu te simti bine, cred ca ar fi bine sa dai un tel. doctorului. Nu-i de glumit...Iti doresc sa te simti bine cat mai repede

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Ce bebita dulce are Claucia! Sa-ti traiasca!

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Aida si Elle va trec in forma modificata a tabelului ca am primit datele voastre ulterior trimiterii lui pe emailul comun. OK asa?

Ramona

Tudor Gruia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aida simptomele pe care le descrii sunt de la tensiune!! si eu patesc la fel .. de obicei am 10/6 sau 10/7 si cum imi creste tensiunea mai ia cu ameteala, vajaiala si greata ..

suna dr si intreaba ce poti sa iei.

sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Aida si Elle va trec in forma modificata a tabelului ca am primit datele voastre ulterior trimiterii lui pe emailul comun. OK asa?

Ramona

Tudor Gruia 26+

ok, nicio problema!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput