Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ramona multumim pt listuta!
fetele va multumesc pt urari si va trimit multiplec acasa

Aida ai grija de tine!

Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Aida uite acuma am venit si eu din oras cu aceleasi simptome, cred ca de la tensiune ca m-a apucat curajul sa ma urc pe pietre in parc cu kinderu pe caldurile astea!
De ce nu mergeti voi Aida la unguri la tesco au gama de imbracaminte pt baietei super frumoase si trendy, cu pret mic,

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

selen stiu ce vorbesti , eu cand ajung in Constanta primele 2 zile tot tresar din cauza claxoanelor , si asta in afara sezonului , dar si eu cand am venit aici ma comportam ca ei , dar m-au cizelat si sa stii ca chiar daca conduc de 12 ani sau 14 nu mai stiu asta nu innseamna nimic Si tu te poti apuca de condus , ia cateva ore (permisul il ai) si apoi insotita poti sa pleci si te inveti. Niciodata nu e prea tarziu. Mama are permis de 3 ani parca , wai sa vezi ce conduce si se baga . Asa ca nu mai astepta ca nu ai ce
theea , ellenuta , laura78nico merci mult cred ca dau o fuga pana la el sa ma si vada putin la ochi , acum stau tolanita in prosop in canapea sa imi revin. Dimineata aveam 113/61 , puls 94. Eeeeh , imi trece imediat , nu ma las eu asa usor

va

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Aida uite acuma am venit si eu din oras cu aceleasi simptome, cred ca de la tensiune ca m-a apucat curajul sa ma urc pe pietre in parc cu kinderu pe caldurile astea!
De ce nu mergeti voi Aida la unguri la tesco au gama de imbracaminte pt baietei super frumoase si trendy, cu pret mic,

sa stii ca si mie imi place linia lor de imbracaminte si chiar ca nu se pot compara preturile cu ce este la noi , dar o sa dau de veste la fete sa puna la buzunar sa dam o raita in grup peste 2 saptamani. Ultima oara am fost in Mako si am vazut ca si tesco ala era f bine aprovizionat la haine ... sau sa merg pana la Szeged? Ce zici? Sa nu zici Debrecen
Si zici ca te=ai suit pe pietre parca te si vad

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aida eu zic sa incerci sa te relaxezi putin. Intinde-te in pat. Fa-ti o baie la picioare cu apa mai reciuta. Bea un pahar cu apa rece sa vezi ca trece. Daca nu, fuguta la dr sau macar un tel. Multa sanatate.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ziua buna mamicute!

Am sosit si eu de la servici, papat pilaf (cu morcov si ardei gras.. yumii) - asta in timp de recuperam din urma cu cititul- si cred ca o sa trag putin pe stanga

Monikusam vazut pozele din Roma..ce locuri minunate ati vazut voi! trebuie sa ajungem si noi candva acolo! si ce mult imi place cum aratati voi doi, tu si sotul tau..

Lucia mami, imi pare rau ca esti racita..si eu am suferit acum vreo 3 saptamani (pb este ca eu tuseam destul de puternic, dar nu eliminam nimic..in fine); mie mi-a trecut cu un remediu homeopat, Oscilococcinum, care am inteles ca este produs in Franta plus inhalatii cu ceai de musetel (orice ceai este bun cred) -cu prosopul in cap deasupra oalei- inhalatiile au fost o minune pentru gat! incearca, poate ajuta! (daca nu gatul, macar face bine la ten)

Aida si Ellenuta multumim pentru capitol si listuta!

Fetelor nici eu nu imi dau seama cum sta copilasul, dar nu ma ingrijorez prea tare..cred ca sta bine acolo! pupa mami!
Nu am cumparat inca nimic pentru puiut..dar chiar nimic! nici macar o jucarie..bad mamy! si cand ma uit la pozele voastre cu lucrusoare ma apuca ingrijorarea oarecum...sper sa ma mobilizez si eu in curand!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna!!
Schimbaram si noi semnatura!
Ramsan Doamne ajuta!cu operatia bunicutei!Ma gandesc la voi!Eu asa mult o iubesc pe bunicuta mea chiar daca nu mai este printre noi ii vorbesc in gand mereu si o port in suflet.Am fost si foarte apropiate...
Aida ai papat? Daca nu, hai la mine si ori mancam ori dam la ratuste amandoua!
Tanti Luci pai asa??Nu stiu ce bombonele sunt bune...probabil strepsils?Dar baga ceiut la greu si sigur va trece!

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Aida ai grija mami scumpa..cum ziceau fetele, simptomatologia ar putea fi de la tensiune; as zice eu sa nu te bagi la dus..apa calda nu te ajuta; mai bine intinde-te putin

Lucia ca mi-am adus aminte..stii cum ii zice la masculinul de la moasa? mamos (cu s de la Stefan)..asa-i ca suna ciudat?

Nu stiu daca Techila a raspuns, dar pentru fetele interesate de injectia care se face lui mami pentru a intari plamanii bebelusilor..nu se face la toata lumea! o fac mamicile care nasc prematur (inainte de 37 saptamani..cum se intampla de obicei la gravidutele de gemeni)..si substanta este ceva cortizonic..Dexametazona, daca nu ma insel.

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ziua buna mamicute!

Am sosit si eu de la servici, papat pilaf (cu morcov si ardei gras.. yumii) - asta in timp de recuperam din urma cu cititul- si cred ca o sa trag putin pe stanga

Monikusam vazut pozele din Roma..ce locuri minunate ati vazut voi! trebuie sa ajungem si noi candva acolo! si ce mult imi place cum aratati voi doi, tu si sotul tau..

Fetelor nici eu nu imi dau seama cum sta copilasul, dar nu ma ingrijorez prea tare..cred ca sta bine acolo! pupa mami!
Nu am cumparat inca nimic pentru puiut..dar chiar nimic! nici macar o jucarie..bad mamy! si cand ma uit la pozele voastre cu lucrusoare ma apuca ingrijorarea oarecum...sper sa ma mobilizez si eu in curand!
Dana 26s

Dana, multi . Sa dea Dzeu sa ajungeti si acolo. Am mai spus, e minunat. Multumesc frumos pt apreciere.

Sa iti fie de bine. O sa fac si eu un pilaf cand ajung acasa. Sper sa mai fiu in stare.

Foarte bine faci ca nu te stresezi deloc din cauza pozitiei lui bebe. O sa fie totul ok.
Cat despre hainute, te rog sa nu te alarmezi pt ca e timp. Si fii sigura ca vei mai primi hainute. Nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar nici eu nu am luat decat niste sosetele verzi care mi-au placut mie si un maieut care cred ca e prea mare.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor va multumesc mult mult pentru aprecieri! Bebele meu mic si frumos s-a facut o fetita si mai frumoasa care este inima noastra si ne iubeste si o iubim sincer intr-o relatie pe care nu o cunosti decat cand esti parinte. Si merita fiecare lacrima de neputinta si de greu. .
Acum vine bebele urmator, care o sa creasca si o sa ne iubeasca si ea neconditionat (si abia acum am inteles ce inseamna cu adevarat ca te iubeste neconditionat). Abia o astept.

Aida, si mie imi par simptome de tensiune, oricum apa e f importanta desi suna aiurea, am citit ca hidratarea si linistea, sa te linistesti sa stai un pic, suna dr sa vezi ce poti lua, oricum daca trece de 13 sa sunt dr, mie asa mi-a spus sa mi-o iau constant si daca trece de 13 e important sa stie.

Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput