Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
techila felicitari pentru vestile bune!!!!!
ti-am trecut si ziua de nastere in listuta!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aidaciolac spune:
kemsy si techila felicitari pt rezultate
... si ziceti ca dragut husbantu ? ... fereasca sfantu sa patiti asa ceva
... cat despre condus conteaza foarte mult soferul , dar si daca pui mana pe o masina ... , asa ca o sa fiu cumintica , ca mi-a expirat asigurarea azi si maine imi expira numerele si conduc masina lu husbantu cu care oricum urcam muntii pe serpentine cu 130km/h , dar promit sa fiu cuminte , dar nu se stie ca am mult de pedalat
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
chiar va rog sa spuneti cele care vreti Alverde ca in jumatate de h - o ora plec si nu stiu daca revin pana diseara ...
si zi buna in continuare la burticeeeee
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ramsan spune:
Fetelor mai tineti minte listuta noastra centralizata?
Eu o trimit intr-o prima forma acum pe emailul nostru comun. Cine mai doreste cine mai pofteste, lista ramane deschisa si astept in continuare datele voastre pe PM sau pe ramonapetronela@yahoo.com
Ramona
Tudor Gruia 26+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
claucia spune:
Aida te cred cu deodorantul, o sa il incerc si eu daca spui ca e bun, si nu mi se pare scump. Yves Rocher are magazin la Mall la Vitan cred, iar Real cu tot cu DM asta sunt 2 in Bucuresti asa ca fetele pot gasi cele necesare discutate aici.
Mie nu prea imi place sa comand de pe net, nu stiu, inca nu am intrat in acel fior al comenzii de pe net. Inca imi place sa merg prin magazine si sa imi imaginez cum mi-ar sta si sa probez.
Ca tot am zi scurta maine si liber vineri, cred ca ma duc prin Shopping city sa-mi clatesc ochii si totodata sa ii iau un cadou sotului ca pe 11 e ziua lui - si pe 13 a Alessiei ca tot le fac petrecere impreuna. Asa ca am program frumos. Ah, si ma si tund (un pic, imi refac scarile sa stea parul mai cret ca acum trage in jos) si ma si vopsesc. Asta nu inseamna ca nu voi arata ca un tanculet aranjat dar macar asa.
M-am uitat la albumele mele, la pozele Alessiei de la 1 luna, 2,3 si tot asa pana acum si m-a apucat asa o nostalgie...e bine si cu bb mic mic in casa. E mult mai usor si mai frumos acum dar era tare frumos si atunci...desi atunci nu as fi spus ca e usor deloc. Uitati aici o poza de la 3 zile cu Alessia , tocmai ajunsesem acasa de la spital. http://family.webshots.com/photo/2513837930102256463SgHKgN
si aici aceeasi dar de mai aproape: http://family.webshots.com/photo/2608366410102256463XfiRZK
pupici
Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
claucia spune:
Si o poza reprezentativa pentru prima luna http://family.webshots.com/photo/2988708250102256463OtsTnc
Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Fetelor mai tineti minte listuta noastra centralizata? Eu o trimit intr-o prima forma acum pe emailul nostru comun. Cine mai doreste cine mai pofteste, lista ramane deschisa si astept in continuare datele voastre pe PM sau pe ramonapetronela@yahoo.com |
scuze ca ma trezesc si eu acuma da' pentru ce e lista asta? adica dupa ce nasc voi aflati ca am nascut CUM?
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan
album Webshots
kemsy spune:
Claucia: ce bebe mic si frumos!!
Eu sambata am vazut prin oras numai mamici cu carut, niste exemplare in carut de m-am crucit!!
Adica erau niste bebe mici, mici..cu talpita cat degetul meu mic de la mana, rosii-vinetii, ciufuliti . Asa mici mi se par...ca niste broscute cu pampers .
Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei
bebe
Ellenuta spune:
clau ce brotacel frumos si scump!! tare dulcica printesuca ta!
aida usor cu acceleratia mai ales cand ai pe mana atatia cai putere ... stii cum ma intreaba sotul cand ajung repede acasa sau in alt loc .."iar i-ai dat sandale masinii??" sau daca merg prea incet "da-i sandale .." nu stiu de unde vine vorba asta ..
ioana listuta o tinem sa ne anuntam unele pe altele cand nastem, sa stim una de alta ... la odiseea trecuta ne-am ales zuze pereche (eu am avut vreo 4-5) si l-am pus pe sotu sa le dea mesaj imediat dupa nastere si le-am mai dat si eu mesaj noaptea dupa ceza .. iar a doua zi am vb chiar la telefon cu unele dintre ele .. asa bine face la psihic sa ai cui te plange .. ca te inteapa, ca te injunghie, ca te tine, ca te doare etc .. plus alte zeci de intrebari si griji pe care e bine sa ai cui sa le adresezi / impartasesti ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
daciana.ilie spune:
hello fetelor
ramsan - sa nu-ti faci prea multe griji cu operatia bunicii, am trecut si noi prin asta acum cativa ani si am vazut ca este oarecum o operatie de rutina; bunicum meu - intr-un an s-a operat la un ochi si in anul urmator a venit si l-a operat si pe celalalt (la care avea o operatie nereusita din Oradea)
acum, sper ca bunica ta nu-si face prea multe sperante legate de recuperarea vederii pierdute pana acum, pt ca stiu ca nu se prea recupereaza mare lucru, doar ca nu mai inainteaza deprecierea ei.
Sanatate !
daciana
27+ cu Darius