Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata si de la mine!!
Imi place mult numele Ruxandra, si Sofia...toate !
Eu nu prea am ce sa va zic, nimic noutati, rutina totala!
Am uitat sa va zic ce rezultate am avut la ultimul examen de urina si urocultura: negativ si fara bacterii (pana acum imi ieseau multe si un streptococ). Se vede cat influenteaza o recoltare ca la carte .
In rest, bebe Loris misca de dimineata, in general ma lasa sa dorm noaptea.., si mi-i tare drag.

Laura: multi ani inainte si Casa de piatra in continuare!!

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex si mie imi place sa conduc .. deja imi faceam scenarii de groaza .. cum o sa ma inghesui eu in tramvai, cum o sa intarzii la job .. cum mai ma duc la cumparaturi (eu fac aprovizionarea in casa caci sotu' e busy de dimineata pana noaptea) ..

noroc ca au fost super de treaba politistii .. unul era decis sa-mi ia carnetul, noroc cu celalalt ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata fetele,
ellenuta, felicitari pentru listuta fata harnica ce esti. data viitoare te rog mult si foarte frumos sa imi treci si mie data nasterii: 9.08.1982 ca sa imi ziceti si mie "La multi ani!" luna viitoare. te roooooog...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Ellenuta harnicutza . Auzi bine ca ai scapat , hm , pai la noi nu se uitau la burta nici sa nasti acolo ... mie mi-au ridicat masina la sarcina trecuta si nu i-a interesat ca aveam burta desi in fata mea mai erau doua masina parcate aiurea inaintea semnului , dar deh , a mea era ultima si mai usor de ridicat , cat despre depasit coloane si depasiri in general , hm , ia zi tu ce masina ai , ca iti spun sigur ca din cauza ei , eu sambata m-am bagat in depasire si era sa ma lovesc frontal de un Audi , noroc ca ala oprise ca altfel eram zob si ma injura ala de zor , dar idiotu din fata mea cand a vazut ca depasesc a inceput sa accelereze , dar cum sa explic si mai ales sa demonstrez ...
alex eu am patit-o cu numele ca a fost Emmanuella , asa era trecuta si pe patut in spital si cand sa plece sa o declare , ca nu e mai bine Emma? , la care eu zic ca e ok daca ii pune si Sanziana (ca era nascuta de sanziene) si imi vine inapoi la spital cu Emma Aida ca parca eu nu eram satula de Aida de o viata !!!!! Ce puteam sa mai fac?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mai Aida, el a vrut sa iti faca o surpriza tie, sa iti demonstreze ca apreciaza numele tau si apoi a crezut ca te va bucura si tu....

Eu sper sa nu se intample asa ceva si sa ii puna numele stabilit pt ca in cazul in care se intampla asa ceva atunci sigur il trimit inapoi sa schimbe certificatul.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si cel mai important: am fost la doctor si ne-a zis ca ne prezentam fff bine, a ascultat inimele broscanilor si sunt oki....o sa facem o eco pe 16 si o sa ne facem si injectie pentru dezvoltarea plamanilor pestilor. cred ca atat....a si pentru anemie o sa trecem la 2 maltofer pe zi...acum chiar ca atat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

si cel mai important: am fost la doctor si ne-a zis ca ne prezentam fff bine, a ascultat inimele broscanilor si sunt oki....o sa facem o eco pe 16 si o sa ne facem si injectie pentru dezvoltarea plamanilor pestilor. cred ca atat....a si pentru anemie o sa trecem la 2 maltofer pe zi...acum chiar ca atat

Felicitari pt broscanii sanatosi. Totusi, despre ce injectie e vorba? Se face numai pt gemeni sau cum, ca eu una nu am mai auzit de asa ceva pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aida n-am cine stie ce "scula", e un renault megane .. recunosc ca ma cam bag si ma infig dar, mereu cu cap .. tare nasoala patania ta, noroc ca a franat nenea ala .. si tipul care a accelerat merita batut numai in cap!!

hehe .. ce dragut sotul tau .. sa vedem de data asta cu ce nume se intoarce de la primarie ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta
hehe .. ce dragut sotul tau .. sa vedem de data asta cu ce nume se intoarce de la primarie ..
Eva

....................................tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Techila, felicitari pentru vesti bune!

Aida, nu indrazneste sa imi faca asa ceva, ca stie cu cine sta in casa!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Kemsy, asa si la mine, misca de zor ziua si seara, noapte ma lasa sa dorm, e o finutza!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput