Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Laura, la multi ani fericiti inainte, sa va bucurati din plin de minunile voastre!

Monikus, Aida, ca o fata ascultatoare ce sunt, am tras si eu pui de somn....putin intrerupt de telefon,d ar tot e bine....ma duc acuma a ciorbitza, si poate mai trag unul mic si dupa-amiaza, ca doar de aia mi-am luat conced

Lucia, NU tantum verde sau hexoraletten, cel putin la tantum stiu sigu ca scrie pe prospect ca nu s-au facut destule cercetari pt a se afla aefectul asupra gravidelor, sau ceva de genul.....eu am luat propolis cu echinaceea si vit C...daca gasesti asa ceva pe acolo...sau mai exista combinatia doar propolis cu vit C...oricare e bun....altfel...mai naturiste...lapte sau ceai cu multa miere....

Ramsan, sa ne zici cum a fost cu bunicutza

hai, gata, la treaba!! mie imi ziceam, nu voua

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Spor la facut ciorbita.
Cat despre tantum verde sa stii ca mie asta mi-a recomandat si dr ginecolog si farmacista si medicul de familie. Acum, nah, las la latitudinea fiecaruia sa decida ce vrea sa ia.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, referitor la raceala...mie dr. ginecolog si dr. de familie mi-au zis acelasi lucru: ca e permis doar paracetamol simplu (nu sinus) si doar daca chiar e cazul.

Dana 28+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Adevarul e ca in raceala cel mai bine ar fi sa nu luam nimic acum. Nici un medicament. Lamaia si mierea sunt sfinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monikus, nu ma speria cu declaratul copilului, ca mor aici, eu o sa ii scriu clar pe hartie ca eu mai am si spaima sa nu greseasca alea cand scriu, mai ales ca Alessia vreau cu 2s!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa

primiti o si de la mine???

azi sunt mai odihnita caci aseara m-am bagat in pat la ora 22 .. de multisor nu am mai bagat somn de la ora aia ..

azi-dimineata era sa raman fara carnet .. am comis-o rau .. am depasit coloana oprita la semafor, si pe linia de tramvai dupa care am trecut si pe rosu (traduc 90 zile permis suspendat si vreo 600 ron amenda plus vreo 6 puncte ).... si vazusem masina de politie dar am spus ca o sa apuce sa plece de la semaforul din fata pana ajung eu la ei ..

au vrut sa-mi ia carnetul .. ce sa fac .. am lasat mandria la o parte si m-am milogit de ei .. ca-s cu burta (deci un prim avantaj ), ca mai am un bb acasa, ca nu pot fara masina .. si am scapat pana la urma si fara amenda, doar cu un avertisment ..

monikus ce frumos a fost la roma!! si ce burtica frumoasa!

alex hai nu te mai supara cu tampitii de la birou .. face rau lui bb .. da-le cu ignore!

x_ggg ce bine ca nu e vorba de infectie .. ti s-a luat o piatra de pe suflet!

cristina multumesc .. si mie mi se pare ca suna frumos ..

selen in primele luni de viata, bb trebuie sa stea perfect la orizontala .. asa ca ai nevoie ori de carut cu landou, ori de carut cu spatar care se lasa perfect la orizontala ca sa nu-l afecteze pe bb.

aida tare frumusel treningul! sa-l poarte sanatos piciul!

eu am facut ieri lista cu sarbatoritele lunii iulie ..

ramonica si eva face la fel .. ridica bluza si pupa burtica .. eu o intreb "cine e acolo, mami" si ea spune "bebe" .. si ce face bebe acolo? .. la care ea spune nani-nani .. si incepe sa dea din caput. tinem pumnii bunicii sa treaca cu bine operatia!

eu nu voi cumpara nicio hainuta .. am saci de la eva si de la nepotel .. unele sunt nepurtate .. asta e dezavantajul sa fii bb nr 2 .. porti de la frati / surori ..

laura sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!

monikus, alex si pe mine ma "ameninta" sotul ca el declara cupilu' si pune ce nume vrea dar matur cu el pe jos daca nu va scrie in certificat anna sophia .. lui nu-i plac numele .. vrea andreea ..

gata placintica ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Monikus, nu ma speria cu declaratul copilului, ca mor aici, eu o sa ii scriu clar pe hartie ca eu mai am si spaima sa nu greseasca alea cand scriu, mai ales ca Alessia vreau cu 2s!

Intentia mea nu era sa te sperii dar.... cam asta e adevarul, tatal declara copilasul.
Eu imi aduc aminte o faza pe care mi-a povestit-o bunica. Ea i-a spus lui bunicamiu in felul urmator: te duci si il declari asa ori asa dar NU asa. Nu vreau numele asta. Ce nume credeti ca i-a pus copilului? Exact cel care era cu NU, pt ca el pe ala si l-a adus aminte. Va vine sa credeti? Ei bine... se mai intampla. S-au obisnuit dupa aia cu numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Fetelor, referitor la raceala...mie dr. ginecolog si dr. de familie mi-au zis acelasi lucru: ca e permis doar paracetamol simplu (nu sinus) si doar daca chiar e cazul.

sa stii ca imi aduc aminte si eu de varianta asta , desi si mie mi-ar fi cam frica si as apela la miere si lapte , dar parca lapte nu e voie pt gat ... cred ca de la foame fac asa. Acum chiar merg sa mananc cu orice risc

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ellenuta, m-am regasit in ce ai povestit tu politia, am patit-o si eu saptamana trecuta, la mine e jale, ca pe langa faptul ca bat tot Bucurestiul ca sa ajung la servici, e o mare pasiune condusul, as muri fara permis....eu pana acum am scapat de muuuuulte ori, pentru ca nu prea sunt o sfanta! Ata ete, noi sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta
monikus ce frumos a fost la roma!! si ce burtica frumoasa!

eu am facut ieri lista cu sarbatoritele lunii iulie ..

monikus, alex si pe mine ma "ameninta" sotul ca el declara cupilu' si pune ce nume vrea dar matur cu el pe jos daca nu va scrie in certificat anna sophia .. lui nu-i plac numele .. vrea andreea ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

Ellenuta, multumesc frumos pt apreciere.

Un mare pt listuta. Chiar ne intrebam cine a facut minunatia de listuta.

Cat despre numele copilului, eu una l-am convins deocamdata dar cred ca va dormi la usa, pe pres daca nu ii pune numele stabilit .

M-am apucat si de modificat pt ca am uitat sa iti spun ca ma bucur tare tare ca ai scapat numai cu avertizarea. Bravo tie ca ai fost pe faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ellenuta harnicutza . Auzi bine ca ai scapat , hm , pai la noi nu se uitau la burta nici sa nasti acolo ... mie mi-au ridicat masina la sarcina trecuta si nu i-a interesat ca aveam burta desi in fata mea mai erau doua masina parcate aiurea inaintea semnului , dar deh , a mea era ultima si mai usor de ridicat , cat despre depasit coloane si depasiri in general , hm , ia zi tu ce masina ai , ca iti spun sigur ca din cauza ei , eu sambata m-am bagat in depasire si era sa ma lovesc frontal de un Audi , noroc ca ala oprise ca altfel eram zob si ma injura ala de zor , dar idiotu din fata mea cand a vazut ca depasesc a inceput sa accelereze , dar cum sa explic si mai ales sa demonstrez ...
alex eu am patit-o cu numele ca a fost Emmanuella , asa era trecuta si pe patut in spital si cand sa plece sa o declare , ca nu e mai bine Emma? , la care eu zic ca e ok daca ii pune si Sanziana (ca era nascuta de sanziene) si imi vine inapoi la spital cu Emma Aida ca parca eu nu eram satula de Aida de o viata !!!!! Ce puteam sa mai fac?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput