Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
ce-mi plac mie zilele astea cu cinste......asa am o scuza sa mai bag o ciocolatica si ceva prostioare
Laura, casa de piatra si numai bucurii in familie !!!!!
Cea mai fericita 29 + cu
lutoniana spune:
Alex acum am vazut numele ales fetitei...imi place foarte mult Ruxandra, am avut o colega de facultate cu acest nume, o fata super.
Cea mai fericita 29 + cu
monikus spune:
Aida, super tare cu tipele de la birou. Din pacate eu una sunt tintuita in secretariat si nu prea am cum sa pun capul pe birou desi as vrea eu . Oricum, multumesc pt idee. Ar fi fost una tare buna daca nu eram in secretariat.
Laura, multi ani inainte si multi copii sanatosi.
Monica 23+ cu Rares Stefan
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Mi se umplu ochii de lacrimi numai ce ma gandesc la ei, cred ca o sa plang non-stop vreo 2-3 zile cand o sa ii vad. De fericire si emotie, evident... 29+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti |
Ehe, si-o sa te opresti...si-apoi o sa o iei de la capat! Asta daca o sa fie timp!
Si noi am patit cam la fel prima data... sa vedem cum o sa fie a doua oara
Liliana, Andra-Maria & cu 23+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Danuta1979 spune:
Buna dimineata fetelor!
Alexandramea ma loveste de zor in ultimele zile...iar noapteae asa sensibila...ca nu ma lasa sa mai dorm nici pe o parte. Am ajuns sa dorm in pozitii dubioase...emi stat pe spete-semi pe o parte ca sa nu-mi deranjez printesa...ca dacae deranjata e bai...loveste de zici ca e in razboi..:))
Dana 28+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
alex25 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Alex acum am vazut numele ales fetitei...imi place foarte mult Ruxandra, am avut o colega de facultate cu acest nume, o fata super. Cea mai fericita 29 + cu |
Sper sa il convig si pe al meu.....Alessia e clar si decis, la Ruxandra inca mai are dubii, dar mie tare imi place, plus ca etse si numele bunicii mele care m-a crescut si care nu mai este printre noi, dar el.....oooof....sa imi tineti pumnii, va rog!
----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Sper sa il convig si pe al meu.....Alessia e clar si decis, la Ruxandra inca mai are dubii, dar mie tare imi place, plus ca etse si numele bunicii mele care m-a crescut si care nu mai este printre noi, dar el.....oooof....sa imi tineti pumnii, va rog! ---------------------------------------------- Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Daca esti suficient de insistenta, si il stresezi bine pana la urma va ceda. Eu asa am facut si ca sa scape mai mult de gura mea a fost de acord. Faza naspa e ca el declara copilul si cine stie... pana nu o sa vad certificatul de nastere nu ma linistesc.
Monica 23+ cu Rares Stefan
selen80 spune:
Laura, la multi ani fericiti inainte, sa va bucurati din plin de minunile voastre!
Monikus, Aida, ca o fata ascultatoare ce sunt, am tras si eu pui de somn....putin intrerupt de telefon,d ar tot e bine....ma duc acuma a ciorbitza, si poate mai trag unul mic si dupa-amiaza, ca doar de aia mi-am luat conced
Lucia, NU tantum verde sau hexoraletten, cel putin la tantum stiu sigu ca scrie pe prospect ca nu s-au facut destule cercetari pt a se afla aefectul asupra gravidelor, sau ceva de genul.....eu am luat propolis cu echinaceea si vit C...daca gasesti asa ceva pe acolo...sau mai exista combinatia doar propolis cu vit C...oricare e bun....altfel...mai naturiste...lapte sau ceai cu multa miere....
Ramsan, sa ne zici cum a fost cu bunicutza
hai, gata, la treaba!! mie imi ziceam, nu voua
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui laura78nico azi fac cinste ca implinim trei ani de la casatorie! |
Multi ani fericiti cu sanatate inainte
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine