Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ce-mi plac mie zilele astea cu cinste......asa am o scuza sa mai bag o ciocolatica si ceva prostioare
Laura, casa de piatra si numai bucurii in familie !!!!!

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alex acum am vazut numele ales fetitei...imi place foarte mult Ruxandra, am avut o colega de facultate cu acest nume, o fata super.

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aida, super tare cu tipele de la birou. Din pacate eu una sunt tintuita in secretariat si nu prea am cum sa pun capul pe birou desi as vrea eu . Oricum, multumesc pt idee. Ar fi fost una tare buna daca nu eram in secretariat.

Laura, multi ani inainte si multi copii sanatosi.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

holaaaa fetele!

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Mi se umplu ochii de lacrimi numai ce ma gandesc la ei, cred ca o sa plang non-stop vreo 2-3 zile cand o sa ii vad. De fericire si emotie, evident...

29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Ehe, si-o sa te opresti...si-apoi o sa o iei de la capat! Asta daca o sa fie timp!

Si noi am patit cam la fel prima data... sa vedem cum o sa fie a doua oara

Liliana, Andra-Maria & cu 23+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata fetelor!

Alexandramea ma loveste de zor in ultimele zile...iar noapteae asa sensibila...ca nu ma lasa sa mai dorm nici pe o parte. Am ajuns sa dorm in pozitii dubioase...emi stat pe spete-semi pe o parte ca sa nu-mi deranjez printesa...ca dacae deranjata e bai...loveste de zici ca e in razboi..:))

Dana 28+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Alex acum am vazut numele ales fetitei...imi place foarte mult Ruxandra, am avut o colega de facultate cu acest nume, o fata super.

Cea mai fericita 29 + cu

Sper sa il convig si pe al meu.....Alessia e clar si decis, la Ruxandra inca mai are dubii, dar mie tare imi place, plus ca etse si numele bunicii mele care m-a crescut si care nu mai este printre noi, dar el.....oooof....sa imi tineti pumnii, va rog!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cea mai fericita 29 + cu

Sper sa il convig si pe al meu.....Alessia e clar si decis, la Ruxandra inca mai are dubii, dar mie tare imi place, plus ca etse si numele bunicii mele care m-a crescut si care nu mai este printre noi, dar el.....oooof....sa imi tineti pumnii, va rog!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Daca esti suficient de insistenta, si il stresezi bine pana la urma va ceda. Eu asa am facut si ca sa scape mai mult de gura mea a fost de acord. Faza naspa e ca el declara copilul si cine stie... pana nu o sa vad certificatul de nastere nu ma linistesc.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Laura, la multi ani fericiti inainte, sa va bucurati din plin de minunile voastre!

Monikus, Aida, ca o fata ascultatoare ce sunt, am tras si eu pui de somn....putin intrerupt de telefon,d ar tot e bine....ma duc acuma a ciorbitza, si poate mai trag unul mic si dupa-amiaza, ca doar de aia mi-am luat conced

Lucia, NU tantum verde sau hexoraletten, cel putin la tantum stiu sigu ca scrie pe prospect ca nu s-au facut destule cercetari pt a se afla aefectul asupra gravidelor, sau ceva de genul.....eu am luat propolis cu echinaceea si vit C...daca gasesti asa ceva pe acolo...sau mai exista combinatia doar propolis cu vit C...oricare e bun....altfel...mai naturiste...lapte sau ceai cu multa miere....

Ramsan, sa ne zici cum a fost cu bunicutza

hai, gata, la treaba!! mie imi ziceam, nu voua

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

azi fac cinste ca implinim trei ani de la casatorie!

Multi ani fericiti cu sanatate inainte

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput