Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 20
delia79 spune:
Tulibe, nu te descuraja, toate avem cate ceva mai mult sau mai putin. Important e sa te informezi si sa asculti de doctor. Totul va fi bine, ai sa vezi
in curand mamy de Sofia scumpa
daciana.ilie spune:
Aida draga, ai mainile si picioarele umflate rau? ai mancat mai sarat ieri, azi? ... chipsuri sau alte snack-uri care ascund multa sare? 148 e cam mult ... probleme cardio tu sau in familie?
banuiesc ca dr la care esti ti-a facut o anamneza....
poate e ca la mine ... parca ma nelinisteam si mai tare cand stiam ca am tensiune si-mi luam tensiunea din 10 in 10 minute...
daci
28+ cu Darius
tulibu spune:
multumesc pentru incurajari!
stiti cum e speranta moare ultima! Ascult de doctori, ce zic ei e litera de lege. Important e ca bebeul meu sa fie sanatos, indiferent de cate pastilute trebuie sa iau. Singurul lucru de care imi e teama cu adevarat e sa nu cumva sa il afecteze pe el, in rest pot trece peste orice. va multumesc din inima pentru sprijin, pentru mine chiar conteaza.
Ioana 22+
unombun spune:
ah,monikus,asa timpita(scuzati)de sefa am si eu.Vin din concedii si face pe nebuna si colegele la fel si sunt toate pediatre,ce zici?/ii adunam pe toti sefii astia si sa stea toti impreuna,ca vad ca s-ar intelege..
alex25 spune:
Doamne, am avut o zi de 2 lei, m-am enervat cumplit cu o colega si cu o situatie de la servici, nici nu am apucat sa ma intru pe la voi!
Si la mine se pare ca a aparut colostrul de ceva timp, sper sa fie bine si cu alaptatul.....nu ma agit ca nu are rost, cum va fi numai Dumnezeu stie.
Monikus, sper sa nu te superi pe mine, dar tu esti mai importanta decat serviciul si seful, asa ca....lasa-l in pace si fa in asa fel incat sa iti fie tie bine, nu se merita sa risti de pomana, ar trebui sa ii fie rusine.
Aida, mare grija cu tensiune, nu e de joaca, daca depaseste 140/90 trebuie urmarita si eventual luat tratament, cel mai important este sa nu fie neglijata.
Eu cred ca am suparat-o pe bbelina cu nervii si tipatul meu, ca saraca nu mai da nici un semn, si parce vad ca ma apuca paranoia.
Va si ne auzim maine, sper sa apuc sa fac pozici, cum am promis.
----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
loremunteanu spune:
Neata mai pe seara asa.
Multam tuturor pt sustinere, etc.
Va citesc, dar nu reusesc sa tin pasul cu voi sa mai si raspund.
Fetele cu Aspenterul... Mie dr mi-a zis ca se ia pana la 32 saptamani, dupa aceea nu... Acum probabil depinde de fiecare caz in parte. Si eu iau (eu pt varicea mea, ca sa nu fac troboflebita)...
Aveti grija de burtici.
Loredana 27+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor!! Acum am intrat si eu ..Nu am apucat sa va citesc asa ca fug så va citesc..Revin daca nu adorm pe laptop
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
angelli spune:
Hello fetele vad ca azi a fost ziua trasului de tzatzeTre sa incerc si eu, poate le schimb forma si raman si Pamela Anderson dupa nastere.Recunosc ca si la prima alaptare eram toba de carte si tot expresso a ramas, furios si iute s-a terminat lapticul am facut multe greseli.
Pozele sunt aici:
http://family.webshots.com/photo/2284351450098153937HmVJve
http://family.webshots.com/photo/2552608880098153937wsHnQh
am incercat sa fac ceva cu ele si nu a mers, scuze acum cred ca se vad!Avea un 1 si papa foarte bine, acuma a trecut la economia de criza tine cura de slabire eu pap ce ramane de la el si uite asa am pus 15 kile!
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
raluk16 spune:
angelli zi-ne si noua ce greseli ai facut cu alaptatul?
Delia
Monikus nu e ca si cum i-ai fi spus azi. Stie de multa vreme si putea cauta inlocuitor. Te santajeaza josnic. Spune-i ca si acum ti-e greu si sa caute inlocuitor cat mai are timp. Dupa cate tin minte, tu esti la stat, nu? Pana peste 2 ani cand te intorci la servici sigur e alt sef . Ai putea sa vorbesti frumos, sa creada ca el te ajuta , ca asa le place la barbati, fie ei sefi sau soti sau tati sau amici... Am observat ca am numai de pierdut daca vorbesc ca un barbat si sunt tare pe pozitii si explic la obiect situatia. Nuuu, ei trebuie sa se considere eroul care ma salveaza . Dar mie mi-e foarte greu sa abordez asa situatia, si in general expun situatia la rece. Si important e ca tu ai acest drept, nu ii ceri o favoare. E pur si simplu josnic ce incearca el... Sper sa rezolvi situatia.
24+
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli http://family.webshots.com/photo/2284351450098153937HmVJve http://family.webshots.com/photo/2552608880098153937wsHnQh |
wow incredibil ce frumos
... si eu degeaba ma trag de tzatze ca nu iese nimic , nici nu ma stresez
daciana picioarele s-au umflat f putin , dar de cand am ajuns acasa si sunt pe stanga vad ca s-au desumflat. Cipsuri , snacksuri nu mananc , ba mai mult , sarcina asta mi-a taiat pofta mea nebuna de dulce si asta inca de la inceput , nu cred ca am mancat o bucatica de cioco/ luna si eu mancam o ciocolata /zi ... mai ales in perioadele de nervi si stresante. Adevarat ca ieri am luat un meniu KFC si o felie de pizza pe care le-am impartit cu vecina mea , dar pizza aia a fost atat de sarata ca si azi i-am simtit gustul sarat in gura ... eu de obicei nu mananc sarat.
Sunt in canapea intinsa , am dat de mancare la caini si pisici asa ca pot sa stau linistita , desi nu am ajuns la puisor azi si asta e motiv de enervare , dar refuz sa ma mai stresez ... culmea e ca azi am avut o zi linistita si fara nervi si tot ce am avut de rezolvat a iesit snur.
Va multumesc ca m-ati batut la cap ca asa am sunat si eu dr , ca altfel nu stiu daca il deranjam si a zis ca daca mai oscileaza atunci merg si investigam cardio sau urologic , sa nu fie ceva la rinichi ...
Vaaaai , uitam sa va zic , am gasit un site cu hainute de bebe absolut lovely si la pret si cum arata in comparatie cu magazinele si sunt pentru perioada care ne trebuie. www.babyna.ro/haine-bebelusi-body-bebe-c-176_192.html" target="_blank">AICI body selectati voi la costumase ... sunt curioasa daca va plac
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine