Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

eh Aida, pizza aia extrem de sarata ti-a facut azi figuri; sper sa revii la tensiune normala dupa ce elimini sarea! hidrateaza-te!

daci

28+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da , sarea mi-a pus capac azi si cum eu din obisnuinta beau 2,5l/zi , azi cu caldurile astea nu am marit cu nimic cantitatea si ... nah , ca sa vedeti si voi unde poate duce o pofta minora si nevinovata , dar negandita ...

va invit dragelor la cap. 86

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Monikus, din proprie experienta iti spun ca ultimele 2 luni de sarcina sunt f grele. In plus, e indicat sa apuci si tu sa te odihnesti mai mult, sa-ti incarci bateriile mai ales ca prima perioada cu bebe este putin mai obositoare. Eu te sfatuiesc ca din august sa stai acasa si sa citesti f mult despre ingrijirea nou-nascutilor pt ca dupa nastere nu mai apuci sa citesti nimic.
Din pacate vreau sa va spun ca de cand l-am nascut pe Matei nu cred ca am citit mai mult de 4 carti. Sincer, simt ca incep sa ma cam prostesc. TV-ul sta toata ziua inchis (Matei are voie doar 30 de minute pe zi la desene educative, gen Baby Einstein), deci sunt rupta de realitate, iar seara cand se uita sotul meu la stiri eu sunt mult prea obosita ca sa mai aud ceva.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Claucia vazut poze cu Alessiao frumusete.. si tu aratai asa bine dupå nastere..Iti sclipeau ochisorii

Aida ai dat la '' sandale'' azi

Dana bafta la condus.. Ce nu as da så am carnet..asa ce imi e ciuda ca nu am dat de carnet pana acu..Si sotu s-a rugat de mine de multe ori ..mai ales ca e un sistem super fain , poti face scoala cu cine vrei numai acea persoana tb sa aibe carnet de cel putin 5 ani nici un accident (si il supun la un test mic inainte)..Decat sa dau exament si gata..e greu dar se poate..

iuliapapusa ma bucur ca ti-a iesit checul..Si mie ce imi mai place sa fiu laudata la mancare.. Si cu burtica ce daca e micå..te simti bine totul e oki nu ai de ce så iti faci griji

Ramsan un gand bun pt bunica ta..

Dana eu sunt oleak mai mare si nu am colostru..Laså mama ca vine si låpticu..Nu te ingrijora..Si la tine vrea sotu pt cafea...??

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Raluk i-am dat biberon cu ceai ca asa persoane ca sa bea copilul ceai chit ca acuma am aflat de la dr,Culcer( a tinut seminar despre alaptare)ca lapticul de mama are ultra all inclusive:felul 1, felul 2, desert si bautura.
Apoi daca voiam eventual sa ii dau ceai de colici sau alt lichid trebuia cu lingurita.Apoi cred ca am gresit la mufarea bebelului.Treptat am inceput sa ii dau bibe cu lapte praf ca nu e suficient laptele, nu dormea suficient dar el nu dormea de colici nu de foame.
Cate chestii si cand te gandesti ca trebuie sa fie ceva natural ca ploaia,vine si gata.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

seara buna,
monikus, deja ti-a raspuns dana despre injectie, intr-adevar, se face mamelor cu risc de nastere prematura pentru ca in cazul respectivei nasteri bebeii sa aibe plamanii dezvoltati suficient. azi am aflat si eu despre minunea minunata...
ellenuta - saru mana ca m-ai bagat si pe mine pe lista cu data nasterii, acum astept sa vina ziua cu cadouri
daciana - da, da-ti seama ca inca mai am soacra la mine din moment ce apuc sa va scriu numai dimineata si seara tarziu....ar fi trebuit sa plece azi cica, dar nu s-a simtit in stare sa faca drum lung, a zis ca pleaca maine. merg pe varfuri prin casa ca sa nu o trezesc, sa se odihneasca bine si sa se simta in stare macar maine sa plece....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Adimercedes ce bine ca ai timp de citit. Poate dupa ce voi intra in concediu voi avea si eu timp. Sper.

Monikus, Nu am timp de citit. Dar e MUSAI sa imi fac, pt ca dupa nastere nu o sa am nici cat as putea gasi acum...

Sper sa rezolvi cu serviciul fara prea mult stres pe capul tau. Nu e vina ta ca ei sunt dezorganizati.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput