Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
deci iar mi-a fost rau 148/78 cu 125 puls si nici nu m-am enervat , ca am rezolvat tot ata ... dr a zis sa urmaresc , sa stau linistita si daca tot oscileaza investigam...
merg sa vad ce ati mai scris
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
Monikus imi pare rau de supararea cu seful..pup sa treaca! eu zic ca tu iti stii prioritatile si sa te tii tare! ca doar nu-i ceri un favor, este dreptul tau sa stai in concediu!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
tulibu spune:
ce inseamna sa vorebesc cu voi! deja m-am linistit destul de tare, parca e mai roz situatia. Daciana iti multumesc din suflet, chiar ma simt mai bine acum.
Ioana 22+
daciana.ilie spune:
offff Aida, esti sigura ca nu ai nici un "gand negru"? ca nu te agiti in vre-un fel?
daci
28+ cu Darius
Dana15 spune:
Oare cum se mai simt mamicutele noastre Lucia si Aida?
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Aida eu la Szeged am fost si am avut de unde cumpara, stii tu Tesco gama cherokee superbe, Brendon(hainute scumpe dar frumoase)plaza cora etc. Am gasit niste poze cu Andreas cand era mititel, tare imi doresc sa semene intre ei,macar gropita din barbie sa fie in familie: http://family.webshots.com/photo/2370177130098153937eroqmO http://family.webshots.com/photo/2270138200098153937tUCrOd Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Iannis |
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
AndraDinu spune:
Monikus, eu spun sa stai relativ linistita. Pe mine m-a intrebat daca dupa 2 luni de zile pot MACAR sa mai lucrez cate ceva de acasa, evident din "voluntariat". Esential este sa ai depus la HR adeverinta de gravida, ca sa nu comenteze nimic. Nu m-ar mira sa fie cazuri in care compania sa spuna ca nu au stiut de sarcina unei angajate, daca aceasta nu a adus un document oficial.
Eu am termen pe 10 oct si o sa incerc sa stau pana la 1 oct, strict din motive financiare.
Probabil ca multe dintre voi s-au documentat, dar nu uitati ca art 51, litera C din Contractul colectiv de munca la nivel national va da dreptul la niste bani in plus, asta pe de o parte, iar pe de alta parte avem dreptul la max 16 ore/luna sa lipsim nemotivat de la servici ptr consultatiile medicale.
delia79 spune:
Aida, odihneste-te cat poti de mult, chiar daca ti se pare ca exagerezi. Caldura si cu tensiunea crescuta nu sunt prietene.
Monikus, incearca sa-ti vezi prioritatile, ca doar seful tau nu a aflat azi ca esti insarcinata . A avut atatea luni la dispozitie sa gaseasca pe cineva in locul tau. Si al meu e la fel, ma enerveaza la culme atitudinea asta disperata pe ultima suta de metri .
in curand mamy de Sofia scumpa
daciana.ilie spune:
offf tulibu - ma simt de parca ti-as da eu niste vesti proaste - nush cum va fi pentru tine dar eu nu cred ca nu vei scapa de aspenter, cel putin deocamdata, asa ca io zic sa o iei ca atare. La noi in familie asa facem - un aspenter lui, un materna centrum mie, o vitamina pisicutei mici ... .. si mergem mai departe cu ajutorul lui d-zeu.
daciana
28+ cu Darius