Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Delia iti raspund maine din memorie la mesajul tau ca acum nu mai pot. Te .

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

tulibu, cred ca vorbesti de o tulburare de coagulare a sangelui data de deficienta asta de proteina; ce-ti pot spune ca aspenterul este bun in cazul in care il iei la recomandarea dr.

sotul meu are o tulburare de coagulare a sangelui dar nu am gasit cauza, pur si simplu nu se regaseste printre cele mai frecvente cauza si noi am epuizat toate analizele crea se fac in romania.
el se trateaza acum cu aspenter zilnic dar au fost si perioade mai grele cand a fost pe anticoagulante (sintrom)

nu stiu ce ti-a recomandat dr; teste regulate etc - sunt curioasa insa daca si voi aveti sanse de 1/4 ca bebele sa mosteneasca aceasta pb - pt ca la noi asa este.

daciana

28+ cu Darius

Mergi la inceput

aaa....si aspenterul este chiar aspirina dar intr-o concentratie mult mai mica - a 10 parte parca

daci

28+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

daciana, intr-adevar iau aspenter la recomandarea dr, am facut o gramada de analize pana acum, si n-am aflat nimic. mai sunt niste rezultate de venit, dar nu cred ca voi afla ceva nici de acolo. Mie mi-au spus ca sansele sunt de 1/2 sa mostenesca bebele, dar ca nu voi afla sigur decat la ceva timp dupa ce nasc.

Ioana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hai ca azi am intrecut masura...am facut si o pizza, pe langa ciorbitza si asta pt ca mi-a picat netul pt o vreme, ca altfel nu ma invredniceam

Dana, eu sunt aproape de sapt 31 si nu mi-a curs picatura de colostru pana acum....dar nici nu ma stresez, zau....de fapt, cred ca v-ati obisnuit deja cu optimismul meu incurabil

Monikus, poa sa zica sefu ce vrea, tu fa cum vrei tu, ca tu si bebicu tau sunteti cei mai importanti acum....explica-i clar ca deja nu mai poti, ca ai avut oricum o sarcina cu probleme, samd....cum sa nu gaseasca om intr-o luna??!! pana acum nu s-a gandit ca o sa pleci si tu la un mom dat?!

apropos de carti....eu ezit intre dr spock si capraru...am auzit de amandoua ca ar fi f bune, si nu stiu pe care s-o iau de baza....ma gandesc ca totusi capraru e mai adaptata posibilitatilor noastre de aici....hm.....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Tin sa-i multumesc si Dianei pt mesajul de ieri. Exact asa a decurs si la mine al doilea test de rezistenta la glucoza, a durat vreo 4 ore. Inutil sa spun ce ametita m-am simtit dupa atata donat de sange . Acum astept cu inima cat un purece sa ma sune doctorita cu rezultatul, probabil maine ca azi e totul mort fiind ziua Canadei.

Sa va spun cum a fost aseara la concert Steeve Wonder. Concertul in sine a fost extraordinar, sunetul impecabil, artistul de nota 100. A dedicat concertul lui MJ, a bagat si cateva piese de-ale lui Michael in memoriam. Partea neplacuta pt mine a fost numarul de oameni care s-au prezentat la concert (gratuit, in aer liber). Comparativ cu anii trecuti, cred ca au fost de 10 ori mai multi oameni la concertul de deschidere, ceea ce a facut ca securitatea sa piarda de sub control multimea, in sensul ca nu au mai putut respecta culoarele de iesire organizate. Pe scurt ne-a luat o ora jumate ca sa iesim din multime, ceea ce m-a panicat la un moment dat ca nu mi-am dat seama ce aglomerat va fi. Nu voi mai repeta greseala, am realizat ca daca as fi avut nevoie de ajutor medical, nu aveam nici o sansa sa ajunga vreo salvare la mine . Am scapat doar cu spaima, bebelina misca de zor de dimineata, drept pt care ii multumesc

Va pup si sunt cu un ochi pe ecran sa vad ce se mai intampla.

Azi am schimbat si saptamana, intram cu bucurie in trimestrul 3 de sarcina

27+

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

aaa....si aspenterul este chiar aspirina dar intr-o concentratie mult mai mica - a 10 parte parca

daci

28+ cu Darius

sincer, credeam ca e altceva ce doar seamana cu aspirina. e foarte posibil sa imi fi explicat dr dar am ajuns sa fiu atat de obosita incat nu prea reusesc sa o mai urmaresc.
cred ca in toata viata mea nu am fost la doctor de atatea ori, cat am fost in ultimele 2 saptamani.

Ioana 22+

Mergi la inceput

tulibu atunci cand i s-a pus diagosticul am fost la fundeni dar eu am insistat sa fie tratat si investigat la spitalul coltea pt ca stiam ca au un dep de hematologie dintre cele mai bune + ca auzisem de Delia Mut Popescu - care e sefa acolo. Eu am reusit la un moment dat sa vb chiar cu ea si ea mi-a zis de 1/4 sanse cu bebele.

eu zic sa tratezi cu atentie problema si sa nu te ingrijorezi din cauza asta; am mai auzit de fete care au fost diagnosticate doar in sarcina; neavand manifestari boala.

daci

28+ cu Darius

Mergi la inceput

daciana, sa stii ca imi dai o veste f buna, sper sa ai dreptate.
maine ma duc la coltea la dr avram sa imi zica cum au iesit niste analize, si daca tb sa mentin sau sa maresc doza de aspenter. sincer eu sper sa scap de el, dar in lipsa de altceva ma multumesc sa mentin doza. oricum mi s-a spus deja ca tb sa refac toate analizele dupa ce nasc si termin si cu alaptarea. o alta nedumerire pe care o am si pe care sper sa o lamuresc maine, e daca pot sa alaptez atata timp cat iau aspenter, pana acum nu mi-a dat prin cap sa intreb.

Ioana 22+

Mergi la inceput

hheheh, veste buna, la dr Avram am fost si noi si e super ok - ai sa vezi.

daci

28+ cu Darius

Mergi la inceput