Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 17
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Mie tot mi-e somn... Baietii mei sunt foooarte agitati, nu stiu ce e cu ei. Fetelor, voi mai auziti vreuna clipoceli prin burtica, cand sunt bebicii mai agitati? E chiar ciudat . N-am gasit aseara detergent pentru bebici la farmacia de peste drum, adica era un model fooooarte scump, vreo 300 si ceva de mii, cu dezinfectant cu tot. Si tot cu hainutele nespalte suntem :(. Am cumparat finet si mi-am facut 6 scutecele, mi-a facut tiv o vecina si mi-e tare drag de ele. 29+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti |
Sa stii ca si mie imi e foarte somn. De-abia astept sa vin weekendul sa incerc sa ma odihnesc. Clipoceli in burta auzeam la inceput cand inca nu il simteam bine pe bebe acum nu prea. Bine, nici nu am timp sa fiu atenta la asa ceva in agitatia asta de la munca.
Dar tu pt ce ai facut scutecele? Cum le vei folosi? Ca poate ma bate vreun gand sa imi fac si eu .
Monica 23+ cu Rares Stefan
mimika spune:
citat din mesajul lui monikus Dar tu pt ce ai facut scutecele? Cum le vei folosi? Ca poate ma bate vreun gand sa imi fac si eu . |
Eu m-am gandit ca pot avea intrebuintari multiple si nu strica sa am in casa. Poti sa le pui si peste lenjeriuta cand sunt moi, pufoase, poti sa schimbi pe bebe pe ele, sa il acoperi pe bebe, sa ti-l pui pe umar ca sa nu te murdareasca daca da mancarica pe afara, se poate pune si in cadita sa nu alunece bebe. Asta din ce am mai citit si eu pe net, de la alte mamici. Poti sa le folosesti si pe post de prosopel...Eu am luat cu 4 lei metrul, lat de 90 cm. Cred ca se merita sa ai in casa.
29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
Roxxy80 spune:
Salutare!
Mai fetelor (ma refer la mamicile care au deja un bebe), citind pana acum cum povesteati de alaptat, cum udati bluzele, cearsafurile, eu stau si ma intreb oare la mine ce a fost. Eu la 2 saptamani de la nastere daca strangeam super strans sfarcul, de abia ieseau 2-3 picaturi. Iar cu pompa dupa 4 ore de utilizat (asta a fost recordul), scoteam intre 8 si 10 ml. Beam la greu ceaiuri de stimularea lactatiei, dar nu se vedea nicio schimbare .
Referitor la sex, in primele 5 luni dupa nasterea lui Matei parca era un facut. De cate ori ne aflam si noi in plina actiune, incepea sa planga. Nu va spun ca inainte ne pregateam: ne uitam sa vedem daca doarme, cum doarme (pt ca atunci cand doarme profund are o anumita mutrita) etc. Insa dupa 5 luni puteam sa prestam cu el in camera ca nu se trezea absolut deloc. Noroc ca asa a ramas pana in ziua de azi - numai ca noi nu prea mai stim de sex de vreo 3 luni .
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+
tulibu spune:
bunaaaaa fetelor!
eu iar n-am avut timp sa scriu, dar am cam citit apx tot ce s-a discutat.
Am si eu o intrebare dintre voi e cineva care are deficienta de proteina S? Am si eu niste curiozitati, cum ar fi ce zic alti medici decat a mea, de tartamentul in timpul sarcinii.
Ioana 22+
mimika spune:
citat din mesajul lui tulibu bunaaaaa fetelor! eu iar n-am avut timp sa scriu, dar am cam citit apx tot ce s-a discutat. Am si eu o intrebare dintre voi e cineva care are deficienta de proteina S? Am si eu niste curiozitati, cum ar fi ce zic alti medici decat a mea, de tartamentul in timpul sarcinii. Ioana 22+ |
Sper ca nu e deficienta de aia descoperita la Fundeni . E diagnosticata inainte de a ramane insarcinata sau in timpul sarcinii? Ca se mai modifica parametrii in sarcina, dar poate sa nu insemne nimic. Deficienta e majora? Eu nu confrunt cu problema asta, dar am mai citit pe tema. Cat despre tratamentul in timpul sarcinii, nu stiu ce sa zic...
29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
tulibu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
Sper ca nu e deficienta de aia descoperita la Fundeni . E diagnosticata inainte de a ramane insarcinata sau in timpul sarcinii? Ca se mai modifica parametrii in sarcina, dar poate sa nu insemne nimic. Deficienta e majora? Eu nu confrunt cu problema asta, dar am mai citit pe tema. Cat despre tratamentul in timpul sarcinii, nu stiu ce sa zic... 29+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti |
am fost diagnosticata in timpul sarcinii. limita min e de 60% si la mine a iesit 40%. Tratamentul ar fi cu aspenter, adica un neam de aspirina. SI a fost descoperita la analize facute la Laboratul Gral.
Ioana 22+
tulibu spune:
aaa, si eu am cautat pe net dar ,mare lucru nu am gasit. asa ca nici nu prea sunt informata
Ioana 22+
Dana15 spune:
Fetelor, am zis ca ma intind putin, dar intinsul s-a transformat in somn profund de o ora jumate..cu tot cu cafea la bord! e buna treaba!
Mary ai raspuns tu la intrebarea Iuliei..asa este, se pune de obicei putina apa, ca sa fiarba orezul..eu nu pun si de aceea am uitat sa precizez acest lucru; ideea este ca minunea aceea de oala scoate apa din legumele puse inainte la rumenit in ulei..suficient cat sa fiarba orezul, dupa ce pun capacaul..dee, fitzosenie de cratita! si apropo tot de pilaf, soacra-mea pune in loc de apa simpla, supa de pui (apa in care a fiert carnea de pui)..asta in cazul in care faceti eventual la felul 1 o supica..iese tare bun!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
delia79 spune:
neata fetele
Citesc de 2 ore, sunt la zi
Deci...
Ramsan, multa sanatate bunicutei, sa ne spui cum se mai simte
Luto, referitor la numele de bb alese, imi plac fff mult ambele. Vad ca multe fete te vad mamica de baietel, iti doresc sa fie asa cum vrei tu . Pt raceala eu cred ca e foarte buna si licoarea de citrice de care povesteai tu mai demult. Insanatosire grabnic si merci de aprecieri .
Laura78nico, multi ani inainte frumosi si cu soare va doresc
Aida si Iulika, foarte frumoase lucrusoarele pt flacai , sa le poarte sanatosi .
Monikus, superb la Roma, frumoase tare pozele . Mi-ai facut pofta, cine stie cand voi putea ajunge si eu pe acolo.... oricum e pe lista . Spune-mi te rog ca tot mesajul ala lung nu l-ai scris din memorie asa cum ai spus..... ca eu nu sunt in stare nici dupa 2 pagini citite sa raspund daca nu-mi notez
Ellenuta, bine ca s-a terminat cu bine patania cu masina. Fii mai atenta please, e pt binele vostru .
Techila, Felicitari broscanilor care s-au prezentat fff bine, sa o tina tot asa . Btw, imi place noul tau look
Claucia, ce frumoasa a fost de mica printesa ta
Daciana, Selen, Dana15 si Kemsy.... si eu sunt varza la condus, mi-e frica de autostrazi de numa, si imi expira permisul provizoriu in dec, va trebui sa o iau de la capat , dar voi reusi eu intr-un final.
Adimercedes, foarte interesante titlurile pt lectura. Eu mi-am propus sa citesc pana se naste iubitica Dr. Spock. Ce parere ai?
Iuliapapusa, bravo pt reusita culinara . M-am uitat si eu la poze, ai o burtica f frumoasa si o talie pe masura, continua tot asa
Cristina_Ana, oare de ce vrem tot timpul altfel de par decat cel din dotare? Eu il am ondulat si evident ca fac tot posibilul sa-l intind
Raluka, felicitari pt reamenajari, sa le folositi cu placere
Trimit placinta ca sa nu pierd mesajul
in curand mamy de Sofia scumpa
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
Eu m-am gandit ca pot avea intrebuintari multiple si nu strica sa am in casa. Poti sa le pui si peste lenjeriuta cand sunt moi, pufoase, poti sa schimbi pe bebe pe ele, sa il acoperi pe bebe, sa ti-l pui pe umar ca sa nu te murdareasca daca da mancarica pe afara, se poate pune si in cadita sa nu alunece bebe. Asta din ce am mai citit si eu pe net, de la alte mamici. Poti sa le folosesti si pe post de prosopel...Eu am luat cu 4 lei metrul, lat de 90 cm. Cred ca se merita sa ai in casa. 29+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti |
Mersi frumos de raspuns. Ai si tu dreptate. Eu nu m-am gandit la asa ceva.
Eu sunt foarte suparata. Tocmai mi-am informat seful direct ca nu mai vin la munca din august si a sarit de fund in sus ca el nu are pe cine sa aduca in locul meu si ca sa mai vin la munca, eventual pana in luna in care nasc. Imi vine sa mor. Nici nu stiu ce sa fac. Imaginativa ca la noi programul se termina la 16.30 si eu, in starea care sunt acum inca sunt la munca la 18.00. Toti sunt plecati numai eu mai am adrese de facut ca pe el il apuca munca la 16.00.
Sper sa mai rezist ca imi vine sa sparg calculatorul asta care n-are nici o vina saracul.
Va urez o dupa-amiaza placuta. Ne auzim maine fetele. Poate o sa fie mai bine ca azi.
Monica 23+ cu Rares Stefan