Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 16
mary_07 spune:
Hai sa va zic cum am facut eu pilaful ca poate nu toate aveti oala ca a Danei
Am pus orezul la fiert 15 minute. Separat ,am pus la calit in putin ulei 2 cepe verzi,2-3 ardei,2 rosii decojite...le-am lasat sa se caleasca 5 minute dupa care am pus o canuta de apa si le-am lasat sa fiarba inca vreo 10 minute.Am adaugat apoi orezul fiert si patrunjel verde,am amestecat de 2 ori si gata
Cristina si noi facem pe "silentios"....dar nu ca sa nu auda Alex ,ci ai mei.
Ehhee,mai sunt cateva luni si se muta la casa..atunci sa vezi
Poze cu noi
Noi
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Monikus, zi-mi si mie, please, unde ai vazut pozele lui ANgelli? Sunt cumva in albumul comun si m-am prostit eu? Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
A pus ia un link intr-un mesaj din capitolul asta. Stai ca ma uit in urma poate iti dau linkul direct. Nu cred ca sunt din albumul comun.
Monica 23+ cu Rares Stefan
raluk16 spune:
Cristina, acestea sunt linkurile lasate de angelli:
http://family.webshots.com/photo/2370177130098153937eroqmO
http://family.webshots.com/photo/2270138200098153937tUCrOd
24+
Ioanna81 spune:
fetelor dar pilaful cam constipa! aveti grija
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan
album Webshots
monikus spune:
Cristina, uite ca a fost mai rapida Raluk. Astea sunt pozele cu pricina.
M-ai amuzat copios cu . Dar acum ca v-ati mutat in casa noua o sa aveti si voi o camera pt facut "alea-alea".
mary_07 spune:
Am uitat sa zicam mai ras si un morcov si l-am pus la calit pt a-i da culoarea aia rosie
S-a trezit si piticul,merg sa-i dau sa pape...pilaf
Poze cu noi
Noi
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan
cristina_ana spune:
Nu se vad pozele lui Angelli!!!! Cred ca nu mai sunt publice!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Fug in parc si mai vorbim diseara!!!
Monica, pe unde esti???!!!! Esti bine?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Nu se vad pozele lui Angelli!!!! Cred ca nu mai sunt publice!!!! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Ai dreptate. Am incercat si eu sa le mai vad si nu mai pot. Lasa ca o rugam sa le mai puna o data. Sau mai bine sa le puna in contul comun ca sa vada si retsul fetelor ce frumusete de copilas are. Ai auzit Angelli? Asteptam pozele din nou.
Aida, si de la tine vrem poze cu body-uri.
mimika spune:
Mie tot mi-e somn... Baietii mei sunt foooarte agitati, nu stiu ce e cu ei. Fetelor, voi mai auziti vreuna clipoceli prin burtica, cand sunt bebicii mai agitati? E chiar ciudat . N-am gasit aseara detergent pentru bebici la farmacia de peste drum, adica era un model fooooarte scump, vreo 300 si ceva de mii, cu dezinfectant cu tot. Si tot cu hainutele nespalte suntem :(. Am cumparat finet si mi-am facut 6 scutecele, mi-a facut tiv o vecina si mi-e tare drag de ele.
29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti