Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)
Raspunsuri - Pagina 12
ramsan spune:
Fetelor va multumesc pentru gandurile bune legate de bunica mea Abia astept sa ies de la serv si sa ii fac o vizita la spital sa vad cum se simte. Din pacate eu azi nu mi*am putut lua zi libera, dar am pe cineva foarte drag si apropiat care se ocupa de ea (e mama finului nostru de cununie... care e asistenta la oftalmo chiar acolo la clinica).
Nu cred ca va fi o imbunatatire spectaculoasa a vederii, dar totusi ceva trebuie sa fie schimbat.
E bunica care m-a crescut de mica si cu care am impartit aceeasi paine in casa timp de 8 ani de cand m-am casatorit, asa ca ma preocupa, va dati si voi seama.
Multumesc inca o data pentru ca existati si pentru ca mai presus de toate, sunteti OAMENI DE OMENIE
Ramona
Tudor Gruia 26+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
angelli spune:
Aida eu la Szeged am fost si am avut de unde cumpara, stii tu Tesco gama cherokee superbe, Brendon(hainute scumpe dar frumoase)plaza cora etc.
Am gasit niste poze cu Andreas cand era mititel, tare imi doresc sa semene intre ei,macar gropita din barbie sa fie in familie:
http://family.webshots.com/photo/2370177130098153937eroqmO
http://family.webshots.com/photo/2270138200098153937tUCrOd
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
Dana15 spune:
Asa, ca mai vroiam sa intreb si eu cate ceva...voi toate aveti deja colostru?! (acum, imi dau si eu seama ca nu toate..dar intrebam asa, pe cele care sunt acum pe faza); oare daca nu imi apare colostru pana nasc, ar putea fi un semn ca o sa am pb cu alaptatul?
Eu inca nu am...si nici sanii nu mi-au crescut cine stie ce; bine, acum am si eu sani!!! ca inainte push-upul era la putere!
Mai vroiam sa intreb ceva, dar am uitat..apropo, ziceam ca merg sa trag pe stanga, dar cum pe birou mai era putin din cafeluta de dimineata, am zis sa nu cumva sa-mi pice vreo musca in ea..tai-tai mos ene!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
adimercedes spune:
Raluk, cum sunteti cu santierul? Tu ce mai zici?
Apropos de "rasfat" cu cititul, pt mine e rasfat maxim daca apuc sa citesc 2-3 pagini seara inainte sa ma culc . In plus, mi-am comandat vreo 5 titluri bestiale si abia astept sa imi vina:
1. The Smart Love Parent: The Compassionate Alternative To Discipline (Hardcover)
2. Addicted to Unhappiness: Free Yourself from Moods and Behaviours That Undermine Relationships, Work, and the Life You Want
3. Raising Our Children, Raising Ourselves: Transforming Parent-child Relationships from Reaction And Struggle to Freedom, Power And Joy
4. Between Parent and Child: The Bestselling Classic That Revolutionized Parent-Child Communication
5. Playful Parenting (by Lawrence J. Cohen)
Acum sa vad si cum apuc sa le citesc pana la nastere, ca dupa, nici o sansa, stiu sigur-sigurissimo!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Dana15 spune:
vaii!! ce ochisori frumosi am vazut eu acolo! Doamne Doamne! sa va traiasca angelli!
Dana 26s
iuliapapusa spune:
Dana15 nici eu nu am colostru la 25 de sapt de sarcina.Dar am auzit aici de la fete ca nu este necesar sa-ti curga inainte ca sa avem laptic.poAate veni pana la 3-4 zile de la nastere dep de fiecare si de cum nastem.
+24 cu Stefania Gabriela
Dana15 spune:
Angelli eu am bagat pofta in fete cu pilaful! sa zic reteta?
Dana 26s
kemsy spune:
Dana: eu am colostru(uneori curge mai mult, alteori mai putin, in special noaptea), dar nu e asta conditie ca sa ai lapte. Vine lapticul dupa nastere, cu stimulare si de la bebe
Acum daca vorbiti de condus, m-ati provocat serios .Eu am de 11 ani permis, si 500 km mari si lati in dosar .
Mi-e o frica, nu pot stapani masina, in loc sa o conduc eu, ma conduce ea. Parca-s drogata cand ma urc la volan (ehe...ultima oara acum un an ),imi tremura mainile intr-un hal ca nu nimeresc sa bag cheia, sunt pericol public, recunosc
Avand in vedere insa ca eu aici stau mai la tara, si musai ai nevoie de masina, am hotarat sa-mi cumpar una, a mea, personala (cealalta e a sotului ). Am eu un pitic pe creier ca pana nu scrie in acte ca e masina mea, nu pot conduce . Si uite asa, o sa ma apuc si eu serios, ca ma bat daca am masina in curte si nu conduc..Asa ca in vreo luna...ehe, speedy gonzales ma numesc .
Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei
bebe