Burtici fericite de septembrie-octombrie (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

katteryna am papat un pepene galben rece si un mar mare verde , dar vin acasa si fac un pilaf a la Dana15
monikus pai da , ca eu cu tensiunea crescuta am facut un dus mai fierbintzel sa nu transpir cand ies afara ca de aia am ajuns eu in canapea , dar acum gata 105/60 cu 90 si dau "sandale" sa imi rezolv trebuile.
va si aveti grija de voi

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Monikus, daca ne mai tii minte de la botez de la Radu, uite aici o poza cu Alessia cum era ea in ziua botezului...ce a trecut timpul! http://family.webshots.com/photo/2203509900102256463cMrTaO

Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
si dau "sandale" sa imi rezolv trebuile.
va si aveti grija de voi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Deci Dana, tre sa faci cinste cu un pilaf ca ne-ai facut pofta nah si mie si Aidei si cine stie cate mai au pofte acum dar nu zic nik.

Multumesc frumos pentru informatiile legate de injectia techilei pt bebei.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Monikus, daca ne mai tii minte de la botez de la Radu, uite aici o poza cu Alessia cum era ea in ziua botezului...ce a trecut timpul! http://family.webshots.com/photo/2203509900102256463cMrTaO

Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2

Frumusica foc. Imi aduc aminte perfect de printesa ta. Stiu ca toti ne minunam de ea ca dormea fara probleme si nu zicea nimic pe galagia aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ramona tin pumnii pentru operatia bunicutei..sa-i fie folositoare! si eu mai am o bunica, are 83 ani si imi este tare draga!

Selen tu parca ziceai ca iti este teama sa conduci..si parca si Daciana; fetelor trebuie sa ne luam de manuta!
eu sunt si mai si..am carnet de 5 ani, avem masina de 1 an si imi este teama sa o conduc prin Cluj; imi este atat de ciuda pe mine! tot zic ca ma duc sa mai iau niste ore cu un instructor, dar nu am reusit inca; sunt o belea! sa vedeti cum fac...sotul sta la servici pana seara tarziu de cele mai multe ori si eu daca vreau sa merg la cora de ex (ca imi plca mie piersicile de acolo) ma duc frumos cu autobuzul lor gratuit (care apropo, arata destul de naspa). PLUS mi-am facut un abonament pe o linie de bus care sa ma duca la piata! asta in conditiile in care pe masina se pune praful in parcare!!
Dar stiti ce mi-am propus?! sambata dimineata, cum ma trezesc eu mai devreme, (pe la 6 mi-am propus) iau masina si incep sa dau ture prin cartier..poate prind curaj! si saptamana viitoare incerc trasee prin centru..numai dimineata devreme!! Doamne ajuta sa imi iasa!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
monikus pai da , ca eu cu tensiunea crescuta am facut un dus mai fierbintzel sa nu transpir cand ies afara ca de aia am ajuns eu in canapea , dar acum gata 105/60 cu 90 si dau "sandale" sa imi rezolv trebuile.
va si aveti grija de voi
_

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Ma bucur ca esti mai bine dar sa iti fie invatatura de minte....nu mai face dus fierbinte cand ai tensiune. Te termina mai rau. Daca bei niste apica rece si stai intinsa in pat in juma de ora vei fi ca noua. Eu o trag frecvent cu chestiile astea cand stau acasa si nu dau drumul la aerul conditionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monikus sigur, fac cinste cu pilaf! este tare bun si usor de facut!

Claudia mie mi-a placut tare mult poza in care Alessia doarme pe pieptul lui tati! induiosatoare pana la lacrimi! sa va traiasca!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele si de la noi
Iulika29 iti multumesc pentru reteta de chec a iesit unul f bun toata lumea m-a laudat(ce mandra ma simteam).Insa am facut un haos in bucatarie pana am reusit eu sa-l fac, numai zahar faina etc pe jos.Mai mult mi-a luat curatenia de dupa dar nu mai conteaza ca am avut timp am meu riluta a intarziat.
Am facut si eu acum cateva minute o poza si am pus-o pe webshots.sper sa nu va mire mica mea burtica.N-are nimic ca e mai mititia e bine si asa.Am vazut f multe poze si nu sunt singura cu astfel de burtica deci ce conteaza.http://family.webshots.com/photo/2986778730104955882jwbqDO
Acum va las, va tre sa recuperez si eu din urma insa urmaresc tot ce scrieti.

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Vai, nu pot sa cred... scrisesem un kilometru de raspuns si mi s-au inchis pur si simplu toate ferestrele de internet explorer...

Ramo, tinem pumnii pentru bunica ! Si bunica mea s-a operat anul acesta de cataracta, si are 88 de ani jumate

Daciana, sa stii ca bunica mea nu mai vedea aproape deloc cu acel ochi, si acum vede perfect, ca a trebuit sa-i schimbe ochelarii. Si acuma i se pare ca ochiul pe care il considera bun e vai si amar fata de asta "reparat"

Lucia si eu stiu ca nu e voie de supt gen strepsils, hexoralette, etc, pentru ca au prostii in ele, ori ibuprofen, ori antibiotic. Mai bine cu ceiuc caldut (nu fierbinte), cu miere (nu numai in ceai, si linsa asa de pe lingurita, si lasat pe gat o vreme, fara sa papi sau sa bei ceva), cu propolis. Din medicamente, daca trebuie neaparat, incearca din generatia mai veche, gen faringosept, fenosept, decasept. Si multe, multe lichide, ca toti doctorii mi-au zis ca asa se va "rupe" ce-i pe acolo, si au avut dreptate! Sanatate

Monikus sa stii ca numele fratelui meu nu a ramas cum s-au inteles mami si tati inainte. Asta pentru ca tatal meu impreuna cu fratele lui au hotarat altceva in euforia momentului , mai precis unchiul meu se pare ca l-a lamurit cum a vrut el. Si in legatura cu ce spuneai, cum inteleg barbatii cand le spui "nu cutare", sa nu-mi spui ca nu stiai cat e de periculos, ca ei nu tin minte cuvantul "nu" . De exemplu, decat sa-i spui "cumpara te rog paine, dar nu alba" (sigur vine cu alba inapoi, ca el aia tine minte), mai bine zici "ia te rog o paine neagra sau graham sau de secara", ca una dintre ele va ramane in memorie. Eu m-am invatat minte de mai demult cu astea

Dana

Am vazut aseara poze frumoase tare, de cumparaturi, de excursii , superbe. Dar nu am mai apucat sa intru sa va scriu, si sigur am mai vrut sa va spun cate ceva .

Si pe mine m-a trezit puiul dimineata la 6 si cat sunt eu de maniaca de somn, tot nu m-am putut supara pe el . Pe orice parte incercam sa stau, lovea de numa catre saltea , asa ca numai pe spate s-a putut. Dar n-am mai putut adormi.

Aida tine-ne la curent cum te simti. Suna-ti doctorul (ideal ar fi sa suni, nu sa mergi pe caldura asta). Eu n-as avea curaj sa ma bag la dus daca as fi mai ametita... O fi de la vremea asta, bea multa apa!

Daciana, Selen, trebuie sa reluati condusul, ca poate va trebui sa dati voi o fuga cu bebe mic la doctorul de familie, la plimbare, etc. Eu anul asta am facut 10 ani si chiar daca in orasul asta mic imi place sa ma plimb pe jos cand am treaba, la nevoie ma descurc cu masina perfect. Si cand am mers la Cluj m-am descurcat foarte rapid, si daca a fost super aglomerat.

Ma bucur pentru fetele care au venit cu vesti bune de la eco, analize, doctori,...

Pozele le voi deschide sa le vad dupa ce trimit mesajul, ca acuma mi-am amintit ca au crapat toate paginile cand am deschis webshots-ul, asa ca nu mai risc.

Laura la multi ani cu fericire si sanatate!

24+

Mergi la inceput