Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
Nerantula spune:
Deci eu nu mai poooot, m-am saturat de cosmarul asta zilnic care inseamna mancat la Gruia
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
Nerantula spune:
Cunoaste cineva un nutritionist bun care sa ma ajute sa alaptez (aproape exclusiv! ) in timpul sarcinii, fara sa dauneze fatului?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
dyanira spune:
Multumim pt aprecieri.
Ramo da mie mi-au iesit dintii incepand cu 3 luni.I-a placut tare la zoo si lui ii plac animalutele.
Nerantula te cred ca nu mai poti e greu sa il vezi ca nu mananca dar nu dispera se regleaza ele toate.De ex nici Andrei nu papa carne dar il las in pace papa detul in rest portiile lui sunt cam 250 g de fructe 200g legume si 200 g iaurt pe zi intre care mai vrea fructe sunt pasiunea lui azi a mancat 2 caise si o banana musca direct din ele si inghite.
Xor parca intreba daca se poate masele inainte de 1 an eu zic ca da ca la noi a iesit un colt de la una
Lumi fff frumoase pozele bine ati revenit acasa.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira ......... in rest portiile lui sunt cam 250 g de fructe 200g legume si 200 g iaurt pe zi intre care mai vrea fructe sunt pasiunea lui azi a mancat 2 caise si o banana musca direct din ele si inghite. |
8+
babytza spune:
Nerantula imi pare foarte rau....abia te mai linistisei putin....Te rog din suflet sa nu te mai superi asa de tare , nu e deloc grav ce are puiul. Te inteleg ca iti este foarte greu sa te lupti mereu cu el la masa Imi dau seama prin ce treci la fiecare masa, asa era si la noi cu lapticul...ajunsesem sa am cosmar cand se apropia ora de papa....dar la tine situatia este si mai speciala, trebuie sa te menajezi ca sa nu pierzi lapticul pentru Gruia si sa ai grija mai mare de tine pentru buburuza din burtica
Ramona de ieri nu a mai mers piciul deloc, l-am tinut doar in brate si in carut. Mai scapa in picioare cand il pun la nani in patutul lui...acolo nu am ce-i face
Da, sa stii ca ne-am inaltat bine luna asta...a luat 3 cm Morcoveata
Klemi multu E foarte dragut, imi place mult carutul vostru
Alexa bine ati revenit
Meeey eu am votat-o dimineata...cred ca s-a terminat si runda a doua a concursului, ar fi singura explicatie .
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
musettepink spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Ce valoare i-a iesit la IgE? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 8+ |
0.28
la voi?
de Luca
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink 0.28 la voi? |
Asta e IgE-ul specific la cazeina? Pai e in limite, trebuie sa fie mai mic de 0.34. La noi e 1.12
8+
babytza spune:
Alexa foarte frumoase pozele. Imi plac tare cele cu urme de piciorus Vad ca nu a lasat servetele nici pe plaja
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
300 spune:
uu`65tr5tr5y4
Lumi, te-ai dumirit cu codul ala? Intreaba Anda. Noi ne ducem sa incercam sa dormim.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 8+ |
Scuze chiar nu a fost intentia mea sa te supar doar iti spuneam ca inteleg cum e Andrei daca simte carne nu inghite scuipa baga degetele in gura si scoate tot afara.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR