Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 4
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Nerantula, imi pare rau! Sper sa rezolvati pana la urma cu mancarea si va trece si anemia. Cat despre alergie, produsele lactate pot fi inlocuite cu produse din soia, banuiesc ca stii... macar stiti cum stati... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
Eu am incercat o singura data sa beau lapte de soia si mi s-a facut greata ... si nu sunt genul pretentios la mancare. La Gruia as putea baga mana in foc ca nu se va atinge .. o sa-i dau inainte iaurt normal, eu nu observ nici o reactie, este singurul aliment pe care il mananca cu oarecare placere, daca il scot si pe asta, revin la alaptat exclusiv ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
anca81 spune:
Nerantula, imi pare rau pentru anemia puiului, dar se poate trata. Cat despre alergia la cazeina - mama mea este alergica (doar in analize i-a iesit, fara nici un fel de manifestare clinica) si consuma fara nici un fel de probleme lapte, iaurt, branza etc.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
luminita2008 spune:
da, asa e, laptele de soia e groaznic, dar proteninele din soia au si ele avantajele lor: regleaza functia tiroidiana si, daca nu ma insel, redusc riscul aparitiei bolilor de inima. nu stiu, poate combinat cu altceva...
dar nu inteleg, daca nu are nicio reactie la iaurt... atunci cum e alergic la cazeina?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Nerantula spune:
citat din mesajul lui luminita2008 dar nu inteleg, daca nu are nicio reactie la iaurt... atunci cum e alergic la cazeina? |
Cazeina e mai ales in zer
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
musettepink spune:
Nerantula si Luca e putin alergic la cazeina,spun putin pt ca valoarea care a iesit nu e atat de mare incat sa o numim alergie da este.Din cate am citit eu cazeina se gaseste in zer si branza,insa eu lui Luca ii dau branza de vaci din comert,iaurt,smantana si nu s-a manifestat niciodata in nici un fel care sa-mi dea de banuit,asa ca te sfatuiesc sa-i dai linistita iaurt daca il tolereaza bine.
lumi
de Luca
300 spune:
Buna "dimineata",
Piolica v-am vazut in sfarsit, frumoase pozele, frumoasa familia, frmoase locurile. Dar cum ati facut poz aia panoramica (castelul)?
Babytza cred ca ai putea san u-l tii in picioare pe Daid doar tinandu-l in brate. Iti trimit un dr boici contra durerilor de spate? Ce inaltuti sunteti ! Si multa sanatate mamei tale, pana satamana viitoare nu mai e mult sa aflati rezultatele.
Ange si eu schimb dupa ce papa, dar si carutul sa-l schimb ? Ieri ma gandeam serios sa mai cumpar unul dar bine ca am wrapuri sa-mi pun si-n cap.
Anca, mai mai ce elegantica roz...
Nicole eu citisem ca vise au inca din burtica. Cine mai stie ?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Lumi multumim mult de aprecieri
Nerantula imi pare rau ca vestile de la analize nu sunt asa de bune , incearca totusi cu laptele de soia poate il accepta
Daca nu ziceai tu d ecazeina habar nu aveam ce este , google-esc acum
Ramo stiu ...noi avem 3 carucioare si cam toate au mancare pe ele...le curat unoeri si cu servetele umede
Nici eu nu o pot vota pe Maya, de dimineata am incercat si am presupus ca e din cauza calc meu
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
300 spune:
Ankussa, eu cred ca e doar o faza, pune-l intr-un baby carrier de orice fel si asteapta sa treaca, probabil e sindromul ala de separare de mama sau cum s-o mai numi – la cote maxime. Daca sta lipit de tine cat vrea el ii va trece repede. Curaj si dr boici pentru spate, ce sa facem ? Adica la voi n-o fi dar niste diclofenac unguent poate gasesti
Dyanira chiar precoce Andrei cu dintisorii. Ati fost vreunul din voi la fel Ii sta ft bine tuns. Cum a reacrtionat cand a vazut animalele ? Fetita mea chiuie dupa fiecare catel pe care-l vede si pisicile ii atrag si ele atentia. La noi zoo e asa departe...
Miruna multumesc pentru info, am primit recomandare pt doctorita asta din doua surse deja deci cred ca voi merge si eu pe mana ei,d ar din august. Poate ma consulta si pe mine :)) Ma bucur tare ca v-a fost bine la mare. Ah, iti sunt datoare un tricou, sper sa ajung sa ti-l dau inapoi cat mai repde. Weekendul asta din pacate plec din Bucuresti dar poate ma aventurez saptamana viitoare prin Moghioros. Daca tel tau e cel de pe mailul comun o sa te stresez cu un mesaj ceva.
Ieri mi-a cazut din pat a treia oara :( si mereu e la fel, e foarte agitata, parc-ar avea miscurici in fund. Nu ma pierd eu cu firea cand se intampla asemenea lucruri, dar tot imi pare rau de sperietura ei...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
citat din mesajul lui musettepink Nerantula si Luca e putin alergic la cazeina,spun putin pt ca valoarea care a iesit nu e atat de mare incat sa o numim alergie da este.Din cate am citit eu cazeina se gaseste in zer si branza,insa eu lui Luca ii dau branza de vaci din comert,iaurt,smantana si nu s-a manifestat niciodata in nici un fel care sa-mi dea de banuit,asa ca te sfatuiesc sa-i dai linistita iaurt daca il tolereaza bine. |
Ce valoare i-a iesit la IgE?
8+