Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 3
AlexaM spune:
Buna fetele,
Ne-am intorssi noi acasa. Am fost la mare.Afost superb...amprinsvreme excelenta...nici prea cald niciprea frig. Apaa fost putin cam rece pt bebe, motiv pt careaintrat doar cu labutele in apa.I-a placut la nebunie.
Daca aveti chef, ne vedeti in pozele de la semnatura. Este si unfilmulet cu prima intalnire cu marea...
Nu am citit asa ca sunt cazuta din luna.
Va urez multa sanatate!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
m uitat sa va spun...am plecat cu 2 dintisori si ne-am intors cu 4...au iesit amandoi odata...fara probleme...doar o maraiala mica...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
kllemi spune:
MAMIDESTEFAN ce de poze ai facut care mai de care mai frumoase si prinse in toate ipostazele......hhhmmmm ai facut vre-un curs, sau esti de specialitate??
BABYTZA si mie imi pare foarte rau ca nu ai putut sa ajungi, dar sper ca data viitoare sa te pot vedea.......cred ca sa infiripat ceva intre OADU si AMALIA ...... ce sa-i faci???....dragostea asta nu te intreaba .....apropo de carut sa sti ca nu este cine stie ce, l-am luat de la baby expo, mi-a trebuit unul usor si sa imi incapa in lift eu stand la etjul 8....daca luam unu mai mare, nu stiu ce as fi facut cu el....
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
babytza scuze am uitat sa iti spun, carututl este de la AVANTI... nu stiu ce firma este asta......dar e ok eu sunt multumita
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Xor spune:
Buna dimineata dupa o noapte cam agitata dar cu febra mai moderata...deocamdata nici o eruptie pe piele...
ratonelu...unde esti? de obicei pana la ora asta ne povesteai deja cum a fost in "club"
anca...incearca sa ii dai putin nurofen inainte de culcare...daca trezirile sunt din cauza dintilor, mai calmeaza durerea...
Nerantula...mamica informata ca intotdeauna
andreea_ada spune:
neata
fetelor va multumesc mult pt gandurile bune
sa dea Dumnezeu sa nu avem nevoie niciodata de serviciile medicale din Romania
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
angelynna82 spune:
Babytza da, ne-am montat AC la carut
Nikolici e o zapacita floarea mea
Multumim de aprecieri
Nerantula uoff...astia nu ne avertizeaza oricum
AlexaM bine ati revenit din concediu, Matei e delicios, felicitari pt dintzoc
Kilemi, Xor
Andreea_ada ar fi bine daca nu am, avea nevoie....dar uite ca apelam la ei
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
luminita2008 spune:
Ziua buna.
Andreea, acum am citit, imi pare asa de rau.... nici nu pot sa-mi imaginez prin ce ai trecut, prin ce a trecut pitica..... acum sunteti bine, da? si cand vin rezultatele de kk??? offf..... imi pare rau rau.... sper din suflet sa fie totul bine si sa nu mai treceti prin asa ceva niciodata!
musette, energie am ziua, dar pe la 23 pic lata.... ajung uneori seara sa vad in ceata din cauza oboselii. deh, trece si asta, noi sa fim sanatosi.
muuh, felicitari pentru progresele celor mici.
Nausica, multumesc de aprecieri. Am vazut pozele din vacanta voastra, sunteti o familie f frumoasa. Se vede ca v-ati simtit bine!
Lucas de Bitza!!!
Lidia, multumim de poze!
Angelynna, Crinul tau e o adevarata floare!!!
Alexa, felicitari ptr dintosi, eu nu pot vedea pozele... e ceva in neregula?
Mey, de ce nu mai pot s-o votez pe Maya? a disparut butonul... nu serios acum, voi puteti?
si cine se mai ocupa de Bighidel? Bitza plecata, Preety ocupata, daca moare pestiucul??
LE: Alexa, am reusit sa vad pozele, netul meu face figuri... sunteti superbi, pozele vorbesc de la sine despre cum a fost acolo!! Abia astept sa mergem si noi!!! roscovanul, ce mare s-a facut!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Nerantula spune:
Am primit rezultatul analizelor (mai vechi) ale lui Gruia, e anemic, din pacate, pentru ca mananca asa prost si mai e si alergic la laptele de vaca si cazeina
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
luminita2008 spune:
Nerantula, imi pare rau!
Sper sa rezolvati pana la urma cu mancarea si va trece si anemia. Cat despre alergie, produsele lactate pot fi inlocuite cu produse din soia, banuiesc ca stii...
macar stiti cum stati...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)