Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 14
Nerantula spune:
Fetelor, nu pot decat sa spun ca sunteti MINUNATE! Nu stiu ce m-as face fara voi! ( - lacrimi de emotie)
Eu, ca de obicei, sunt in criza de timp, incerc sa raspund cum pot:
Preety, eu intai i-am facut IgE Total (analiza din sange, dar nu merge din degetel), i-a iesit usor marit pentru varsta lui, apoi, cu trimitere de la medicul de familie, am fost la IOMC la profesorul Cernatescu si ne-a recoltat iar sange pentru un panel pediatric cu 20 de cei mai intalniti factori alergeni, inclusiv respiratorii. Te sfatuiesc sa faci tot asa, astfel analizele au fost gratuite, ca pe ca clinici costa peste 250ron.
Anca, multumesc mult pentru sustinerea cu tratamentul cu antibiotice, ma ajuta enorm, pentru ca multa lume ma crede exagerata, dar daca aruncati un ochi aici (am ales aleator sesiunea 3 din topic, e mai relevant in toata desfasurarea lui), poate va mai schimbati putin parerea ... eu, cel putin, nu am fost in stare sa-mi asum nici macar 1% riscul de a face aceasta boala oribila
Felicitari pentru performantele Carlei la papat, este intr-adevar remarcabil! .. si imi face placere sa o revad, este o domnisoara foarte delicata si expresiva!
Nausica, am intrat pe linkul de la statusul de pe mess si am vazut si pozele voastre din Grecia, cat a fost de frumos, va invidiez. Imi place mult carrierul in care ati purtat frumusetea de Ania, care ma topeste cu ochii ei dantelati!
Vazut si soricel de Babytza cu se pupa el in oglinda, asa facea si Gruia cand era mai mititel, acum rade la imaginea lui si ii arata jucariile lui
Moni, lasa ca intram in reloaded-reloaded si noi la dieta, sunt putin invidioasa pe fetele asta ca vor fi niste silfide, dar ne vine si noua randul! Lidia, cel putin, a trecut deja la un nou look, am vazut azi o coafura primavarateca si adolescentina, deja primele 700gr pierdute i-au aruncat tonusul in aer! Felicitari si multa bafta in continuare! (te-am vazut din masina, fugareai o tricicleta prin ploaie )
Fug, avarie .. revin daca mai pot
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
Mimihoo spune:
fetelor, va puup
va scriu de la 2 mai, unde e soare si frumos. mergem la plaja de la 8 la 10 :-) cu tot cu tati (minune mare si apreciem). seara ink n-am ajuns la plaja ... dar eu tot sper, ca tot zic ca seara mergem in Vama Veche si tot nu ajungem ca-i tare departe :-)).
Ne-am intalnit cu Anamona si cu Thea si suntem vecini cu Sabina, Sofia si Gheorghe :-) si cu alt bebelus de 9 luni. este plin de copii si-i tare frumos.
Nerantula, multa sanatate si putere! fii optimista,mamica!
gata, ink o data va pup si va salut
dc mai am liber de la tati mai intru
Alaturi de Sebi!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
luminita2008 spune:
Salutari!
Ghiciti cine era sub pod in IOR cu doi huni si o socrosenie pe ploaia mare care a fost azi in Bucuresti? hehe.... nu ne-a udat nici macar o picatura, am avut si haine mai groase la noi, se si racise bine... asta e o minune, ca de regula nu am haine groase, azi am zis totusi sa iau 2 hanorace... si va zic un secret. am avut si eu o curiozitate si azi Doamne Doamne a zis ca e momentul sa scap de ea: vroiam sa stiu cum arata parcul si lacul pe o ploaie torentiala. Am vazut!
Ne-a salvat tati cu masina, venit de la job, l-a pupat din mers pe agentul BGS si gata....
Babytza, eu zic sa mergeti la mare, macar sa va plimbati pe faleza tot veti putea si aerosolii o sa ii prinda bine lui David. Si nici nu se stie cum e cu vremea, cand am plecat noi in concediu au anuntat astia cod calben si portocaliu in nush cate judete, vreo 3 sferturi din seara si la Busteni a fost senin in fiecare zi si s-au si bronzat hunii. M-am felicitat ca a plecat.
Lidia, pozele de la mare sunt f frumoase.
Succes cu gradinita, va tin pumnii!!
Si spune-mi de Olimp, cand poti, chiar daca deja am dat juma' din bani.... hai spune-mi, macar sa stiu la ce sa ma astept![emoticon care-si freaca mainile de nerabdare]
Nerantula
Andreea (cuscra), am vazut pozele cu Maia! Se face mai frumoasa pe zi ce trece, sunt super mandra de nora mea!! (ieri n-am zis nika, nu le vazusem, le salvasem la favorite, n-am avut timp...)
Ramona, multumesc de PM!
CD!!
baby_boy, weolcome back!! superbe pozele, se vede ca v-ati simtit bine!! imi plac mult pozele cu Radu in colac, cu batic si suzeta, sunt superbe!
Eu cred ca astia mici inteleg de pe acum cand ii certi. La noi merge, pe ton grav, serios, jos, si fatza de asemenea. Pentru cateva minute, se potolesc. Sigur ca o iau rapid de la capat, dar cu siguranta vor face asta si la 2 ani...
sarbatoritilor de astazi!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
vreau si eu sa vad noul look al Lidiei!!!
mimihoo, distractie placuta!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
musettepink spune:
la toata lumea!
Preety noi am facut analizele la IOMC,panel pediatric cu 20 de alergeni,asa scrie pe analiza,cu sange recoltat din brat.
de Luca
300 spune:
Lidia adica te gatesti si nu zici nimic?
Mimihoo cat de frumos, mai scrie-ne, maifa-ne in necaz....
Cred ca ratonelu se lupta cu inchiderea de luna, stiu ca si luna trecuta tot asa a disparut.
Dar babymom? Plecasi in vacanta??
Lumi if I can help...
Nerantula, simt un dram de dispozitie mai buna decat ieri. Hai curaj, inca un pas! Zambeste!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Nerantula / Musettepink multumesc mult
Fetelor, in panelul asta cu 20 de alergeni... e inclusa si lactoza?
Ca cica asta ar fi cauza posibila la noi?
O sa trec pe la medicul de familie pentru trimitere daca este inclusa si lactoza
Luminita
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
babytza spune:
Anca pupici Crlei care este o dulceata
Pretty tin pumnii la analize
Nerantula
Lidia un nou look ???? POZE !!! POZE !!!!!
Lumi bine ca ai avut hainute groase Eu sunt patita sa ne prinda ploaia....am mereu o jacheta aruncata in gentuta lui
Mimihoo distractie placuta in continuare
Mai este cineva in We asta prin Costinesti ?
Am terminat bagajele, iesim pe afara , vad ca s-a inseninat Va stresez mai tarziu
Babytza si puiiValentina David
Poze
Nerantula spune:
Babytza, Lumi, Andy_galro, Laura, Mihaela, Didi, felicic, lala77, Moni, Xor, Nikolici, giulianna
Preety, uite ce contine panelul:
. Dermato pteronyssinus
2. Dermato farinas
3. Polen mesteac#259;n
4. Polen de iarb#259;
5. P#259;r/ epiteliu de pisic#259;
6. P#259;r/ epiteliu de câine
7. Alternaria alternata
8. Lapte
9. Alfa lactoglobulin#259;
10. Beta lactoglobulin#259;
11. Casein#259;
12. Albu#351;
13. G#259;lbenu#351;
14. Albumin#259; bovin#259;
15. Fasole de soia
16. Morcov
17. Cartof
18. F#259;in#259; de grâu
19. Alune
20. Arahide
Ramona, sunt o idee mai bine ca nah, trecu si criza, dar azi a papat mai binisor: 125ml piure de fructe si 50ml de supa cu carnita si smantana .. si iaurtul de seara merge usor mai tot timpul ..
Lidia, ii tin pumnii lui Stefanut sa reziste mult si bine la gradi! Poate tratamentul homeopat il va ajuta de data asta!
Edit: Am vazut pozele, distractie mare, ce mai! Bai, si are Izabellutza o fatzuca si posturi de fotomodeala de zici ca a facut cursuri toata viata ei!
Anca , eu deja ii dau lui Gruia si vitamine acum, pe langa Biotics pentru protejarea florei, iar dupa tratamentul cu antibiotice vom merge la homeopat, poate reusim sa revenim in vreo masura la imunitatea anterioara sau macar cat mai aproape, ca era foarte buna. Tot dupa ramane si administrarea de Fe, daca nu reusim sa reglam din alimentatie.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
Didididi spune:
Preetyvoua nu v au trecut pb cu burtica, ca parca acum 2 sapt te vaitai ca are deranjamente?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)