Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
Eu cred ca astia mici inteleg de pe acum cand ii certi. La noi merge, pe ton grav, serios, jos, si fatza de asemenea. Pentru cateva minute, se potolesc. Sigur ca o iau rapid de la capat, dar cu siguranta vor face asta si la 2 ani...

Radu plange jumatate de ora (sau pana se invineteste, la alegere) daca ridic un pic macar vocea la el, sau daca ma simte nervoasa...
spre deosebire de Teo... care incearca marea cu degetul... inca o data... si inca... si inca... poate-poate ramane fara deget...

Azi am avut o zi groaznica. Radu plange cum ma departez de el. L-am aburcat in masina si pe ploaia ploilor noi am vaslit prin bucuresti, si am mancat prin parcuri... nu-i nimic, acasa a luat-o de la capat.
Eu am mancat 6 pahare cu apa, nici pipi nu m-a lasat sa fac dupa ele... am incercat sa fac o salata cu el in mei-tai, dar cand s-o mananc... s-a suparat. Adica, ma plimbi, sau stai, ce faci acolo!!!!

Ziua groaznica continua....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, imi pare rau de ziua groaznica. Nici ai mei nu mai stau fara mine langa ei...

Nu era vorba de ridicat vocea, rar mi se intampla si atunci ei plang. Vorbeam de dojana, pe o voce joasa, serioasa, grava. Si daca rezist sa nu bufnesc in ras la fatza lor nedumerita si, la fel, serioasa, atunci chiar imi iese. Pret de cateva minute sunt cuminti.

Dar, asta e doar parerea mea, si poate e o coincidenta, poate nu intelegg, ci e pur si simplu o reactie spontana, poate mi se intampla numai mie...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lumi stai linistita ca nu ti se intampla numai tie, nu te scuza. Esti libera sa spui orice, ai uitat? Nimeni nu judeca!
Si eu mai ridic tonul la Iedi (apropos, asta e noul apelativ al lui, a venit o matusa pe la noi si din Iedi nu-l scotea ) si se uita la mine ca si cum l-as certa, face ochii mari, sta pret de cateva secunde cuminte apoi again and again and again :)

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza noi suntem la mare la bulgarei in weekend si nu numai am am de gand sa-ti trimit pe calea marii negre un mesaj de dragoste.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, super tare... pe mine ma pufneste rasul de fiecare data... iti dai seama ce or intelege copiii astia...
Sa faca altcineva disciplina cu ei, ca eu pot doar sa ma joc...

De fapt, mi-a spus si sotul.... frate, pai il certi sau te joci mai cu el?!?! Ca ma pufneste rasul pe mine cand te aud... N-AI PIC DE AUTORITATE....
(m-am scos, a?)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi multi stii tu pentru ce.
Esti o persoana speciala..cum putine mai gasesti

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina bine ati venit din concediu, ma bucur a fost super

Babytza felicitari pentru dintzoc

Anca mai mai ce frumoasa e Carla, am ochisorii albastri

Mimihoo uoff soare si mare , balaceala cat mai multa, noi avem nori si ploaie…nu mai zic ca la noi pe strada e noroiala frate rau

Lumi la fel fac si eu…gasesc un adapost repede si haine mai groase pentru Crina

Musette, Diddi, Nikolici, Giulianna

Preety as vrea si eu sa ii fac analize pentru alergii, sa imi spui si mie unde faceti analizele , multam mult

Lidia sa speram ca va fi bine pentru Stefan la gradinita

Ada un buchet mare de si multi pentru o zi ingrozitoare

Uneori mai ridic vocea putin la ea( de fapt incerc sa devin seriosa), pe moment e cuminte, dar dupa revine … a cam invatat cand ii spun NU nu mai face cateva secunde

Aahhh….si inca ceva spune MA MA corect si clar, scapa si TA TA dar cam rar…o vaneaza tacsu sa prinda momentul …doar doar de o auzi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

In sfarsit, am reusit sa fac si eu ordine in pozele de la mare

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Nerantula sunt tare frumoase pozele iar Gruia este mortal mai ales imbracat in ie si imi plac tare4 si pozele in piscina in colacul lui de bebe

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Nerantula sunt tare frumoase pozele iar Gruia este mortal mai ales imbracat in ie si imi plac tare4 si pozele in piscina in colacul lui de bebe

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

8+

Mergi la inceput