Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 16
angelynna82 spune:
Nerantula mai mai ce scump e Gruia, m-a lasat fara cuvinte imbracat in ie , de unde ai cumparat-o?
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Nerantula mai mai ce scump e Gruia, m-a lasat fara cuvinte imbracat in ie , de unde ai cumparat-o? |
E facuta de matusa-mea
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
babytza spune:
Nerantula minunate pozele !!!!!!! Gruia e superb cu ia pe el , imi place foarte tare si cea colorata , e un scump si un frumos Foarte frumos hotelul , pare ca v-ati distrat de minune !!!! Suuuuper !!!
Va doresc un We excelent !!!!! Puuuup toate mamicile si burticile
Babytza si puiiValentina David
Poze
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nerantula Moni, lasa ca intram in reloaded-reloaded si noi la dieta, sunt putin invidioasa pe fetele asta ca vor fi niste silfide, dar ne vine si noua randul! Lidia, cel putin, a trecut deja la un nou look, am vazut azi o coafura primavarateca si adolescentina, deja primele 700gr pierdute i-au aruncat tonusul in aer! Felicitari si multa bafta in continuare! (te-am vazut din masina, fugareai o tricicleta prin ploaie ) Fug, avarie .. revin daca mai pot www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 8+ |
Multumesc mult de complimente..dar imi pusesem doar o bentitza...pe care am tot purtat-o la mare ...dar nu a observat nimeni
si da ..alergam o tricicleta in care era Stefan ..il aduceam de la gradi
Am vazut pozici din Bulgaria...sunt absolut superbe ..iar voi cred ca v-ati simtit tare bine ...toti sase
LE: As mai vrea sa scriu ca din posturile tale ..razbate un ton mai optimist ...ne bucuram mult pentru tine
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA ***RELOADED***
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Mimihoo fetelor, va puup va scriu de la 2 mai, unde e soare si frumos. mergem la plaja de la 8 la 10 :-) cu tot cu tati (minune mare si apreciem). seara ink n-am ajuns la plaja ... dar eu tot sper, ca tot zic ca seara mergem in Vama Veche si tot nu ajungem ca-i tare departe :-)). Ne-am intalnit cu Anamona si cu Thea si suntem vecini cu Sabina, Sofia si Gheorghe :-) si cu alt bebelus de 9 luni. este plin de copii si-i tare frumos. Nerantula, multa sanatate si putere! fii optimista,mamica! gata, ink o data va pup si va salut dc mai am liber de la tati mai intru Alaturi de Sebi! www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |
va pupam si noi ...vreme cit mai frumoasa ..si distractie MAXIMA
Nerantula spune:
Babytza, Lidia
Chiar ma intrebam daca a spus cineva 'stop joc', ca era asa liniste!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
8+
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui luminita2008 Salutari! Lidia, pozele de la mare sunt f frumoase. Succes cu gradinita, va tin pumnii!! Si spune-mi de Olimp, cand poti, chiar daca deja am dat juma' din bani.... hai spune-mi, macar sa stiu la ce sa ma astept![emoticon care-si freaca mainile de nerabdare] Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
detalii pe privat...sau la o sueta prin IOR...ca aici fac reclama negativa
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nerantula Babytza, Lidia Chiar ma intrebam daca a spus cineva 'stop joc', ca era asa liniste! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 8+ |
erau mamicile la "programul artistic" de seara ...baita..citit povesti...etc..
Nausica spune:
Giulianna, super tare faza cu Iedi.
Nu stiu la voi, dar la noi astea se lipesc.
Si, ca tot veni vorba, ultimele porecle ale Aniei sint (remember Cipi Cipiceanu?): Lipiceanu, Lemurianu si Lepriconu. Si a ramas pe locul 1 in top Cipanu.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
nikolici spune:
Seara,
Ce ziceti voi de Olimp???E careva pe la Olimp la sfarsitul lu iulie???Eu voi sta 2 saptamani in Neptun, daca nu se schimba ceva intre timp si plec catre alte meleaguri.
Pana atunci, sambata plecam la bulgari o saptamana cu tati in gips.
Dar nu ma doboara pe mine nimic, iubesc marea si ea am iubeste pe mine!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)