Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut everybody Lidia, cum merge superdieta??? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 29+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Multumesc ..merge bine ..dupa prima zi s-au dus 700gr...cam mult ..pentru o zi...dar e semn bun..
iar cu foamea stau destul de bine...atita timp cit am mere si apa prin preajma
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA ***RELOADED***
baby_boy spune:
Bine v-am gasit
Sper ca sunteti bine..si boboceii sanatosi si papaciosi.
O sa-mi ia ceva timp sa recuperez.
Ne-am intors din superbul concediu in 3 pe care l-am avut in Bulgaria.
Ce sa va spun? a fost superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tare.
Nu ma asteptam sa am un copil asa cuminte la primul lui drum lung...8 ore..in care a fost un exemplu de cumintenie..a dormit..vroia numai cu capul pe sus..sa vada el tot.
Acolo..i-a placut tot..marea, nisipul, dormea pe sezlong in muzica tare, manca de plaja, pe sezlong, in sala de mese, in camera..unde-l apuca foamea..si adormea in carut la ore tarzii cand noi inca bantuiam pe faleze.
Noaptea se trezea doar o singura data ceea ce a fost o premiera la el...dormea de rupea.
Cu mancarica..acelasi mancacios ca intotdeauna. Am facut si excese culinare...cartofii prajiti..yamiiii..ii dadeam cate unul cand mancam noi..si-l rodea cu o pofta.... Pepenele galben..rosu.. foarte bun.
O alta noutate..a inceput sa mearga tinut de manute.
Am avut un concediu super toti 3...iar Radu n-ar mai fii plecat de acolo
Daca vreti sa vedeti pozici
www.flickr.com/photos/37171228@N06/show/" target="_blank">Sunny Beach -Bulgaria 2009
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
monica_dicut spune:
Lidia, tii cumva dieta aceea de 5 zile cu muuuuuuulte mere????
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Nausica spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Lidia, tii cumva dieta aceea de 5 zile cu muuuuuuulte mere???? |
Ce, Monica, te simti si tu, in sfirsit, sa incepi o cura de slabire? Te-ai prins ca, asa grasa, n-ai nicio sansa la un loc in autobuz? Ntz, ntz, ntz, nu se mai schimba o data mentalitatea asta...
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Ma tot uit la poze cu bebelusi (care mai de care mai frumosi) si observ ca Ania e, de departe, cea mai cheala.
O mai tine mult? Ma incurajeaza cineva?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
babytza spune:
Moni bagajul copiilor e gata Cum se trezeste piciul il incep si pe al meu
Cristina ti-am spus aseara, iti mai spun si acum : superbe pozele !!!!!!!!!!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
citat din mesajul lui Nausica Ma tot uit la poze cu bebelusi (care mai de care mai frumosi) si observ ca Ania e, de departe, cea mai cheala. O mai tine mult? Ma incurajeaza cineva? |
Te incurajez eu Ca suntem urmatorii dupa voi la cheliuta
Ah , uitasi sa va spun , a spart dintzocul 4 de tot , ca iesise doar un coltisor !!! Suntem dintzosi Si vine rapid 5 si 6
Babytza si puiiValentina David
Poze
monica_dicut spune:
Ntz ntz ce vrei Nausica sa faca babettele misto de mine in 311??? Nope, am si eu mandria mea de "plinutza"
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
anca81 spune:
Te joci cu mine?
Ce mare sunt!
Am (doar) 2 dinti
Pupici in talpa, va rog
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
andy_galro spune:
anca e o scumpa Carla
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones