Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
lala77 spune:
Lidia, incearca sa-i dai un pic de lapte praf in mult lapte de san (banuiesc ca de-asta bea). Apoi ii maresti treptat cantitatea de LP si reduci din celalalt. Ar putea sa mearga.
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidestefan si mai am o mare rugaminte.. vreau si eu 3-4 masuri ..de lapte praf ...altele decit NAN, HUMANA, MILUMIL, ALPEN, NAN HA...!!!!!!! |
am, daca vrei sa incerci, Humana 3 cu banane si vanilie, peste 8 luni.
In felul asta o ia ca pe o mancare, si nu te mai "acuza" ca vrei s-o lipsesti de tzitzi... ca doar tzitzi nu are nici banane, nici vanilie...
daca vrei, let me know!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babytza spune:
Neata duamnelor
Ada felicitari piticotului
Lidia tinem pumnii !!!
Moni 29 saptamani !!!
Laura Acum facem bagajele Am rezervat la vila Sofia din Costinesti. Eu merg acolo de ani de zile , e superb si conditiile sunt minunate. Au si o bucatareasa minunata
La multe lunite Sebi de Aly ,Dimitri de Miruna , Vlad de zambetmic, Anna de Lala , Cipi de Alina !!!!
ratonel ai disparut ???
Andy g , Felicia , Anca ,Angelyna , Xor , Moni , Luminita, Lidia ,Preety , Giuliana , Ramona
Revin mai tarziu , ca mai am treaba prin casa
Babytza si puiiValentina David
Poze
Didididi spune:
Buna fetelor!
Lidiasper sa fie totul ok cu puiul la gradi. Tot cu program prelungit este? In ceea ce priveste laptele, noi folosim Novalac, care este mult mai putin dulce decat Humana, Milumil, etc, dar copilului ii place si ii prieste, iar eu sunt incantata ca nu ii dezvolta placerea pt lucruri dulci. Daca vrei, poate reusim sa ne intalnim in we.
Ancafelicitari bebelinei! Papa super bine!
Nerantula nu stiu ce sfat sa iti dau, ca nu am avut niciodata pb cu mancarea, de fapt am avut pb cu burtica pt ca era prea fometos. Poate Anca are vreun sfat, ca si Carla nu era incantata de hrana solida.
Programul lui Mihai de masa:
08.00 cereale 170-200g;
12.00 piure legume cu carne 180-200g;
16.00 fructe cu iaurt/branza 200g;
19.00 mamaliga cu branza/branza cu fructe, cred ca in jur de 150g;
20-20.30 lapte 180-240g;
01.00-3.00 lapte 150-200 g;
Rar depaseste 200 g, are zile cand are cate o masa de 130-150 g (mai ales la cereale), nu il oblig niciodata si nu ii dau nimic intre mese; biberonul e numai pt lapte, apa o bea din canita cu cioc, si asta pt ca asa a vrut el. Eu personal sunt f multumita; daca ar mai si dormi snur, ar fi totul super.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
preety spune:
Didididi ce probleme cu burtica ati avut? diaree / constipatie / dureri?
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
monica_dicut spune:
everybody
Lidia, cum merge superdieta???
babytza, dicstractie placuta in we la mare. Cred ca Tina deja a inceput sa faca bagaje, sau?
Feli, foarte frumos draga mea, ai baiet cu personalitate
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui lala77 Lidia, incearca sa-i dai un pic de lapte praf in mult lapte de san (banuiesc ca de-asta bea). Apoi ii maresti treptat cantitatea de LP si reduci din celalalt. Ar putea sa mearga. http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
am sa incerc
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA ***RELOADED***
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia am, daca vrei sa incerci, Humana 3 cu banane si vanilie, peste 8 luni. In felul asta o ia ca pe o mancare, si nu te mai "acuza" ca vrei s-o lipsesti de tzitzi... ca doar tzitzi nu are nici banane, nici vanilie... daca vrei, let me know! Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
eu vreau..of course..
poate la prima intilneala..iti amintesti ..de mine..si testez si laptele asta
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Didididi Buna fetelor! Lidiasper sa fie totul ok cu puiul la gradi. Tot cu program prelungit este? In ceea ce priveste laptele, noi folosim Novalac, care este mult mai putin dulce decat Humana, Milumil, etc, dar copilului ii place si ii prieste, iar eu sunt incantata ca nu ii dezvolta placerea pt lucruri dulci. Daca vrei, poate reusim sa ne intalnim in we. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
vreau...ce bine ar fi sa ne vedem in week-end
Stefan merge pe program scurt..pentru moment...pentru acomodare