Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 11
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Anca pe bune, daca piti a ta papa, eu cred ca toti bebeii vor papa pana la urma. Felicitari! ai castigat! Sunt pe urmele tale. de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
300, yeap, consider batalia castigata. DE MINE . Insa, sa vedem cat o va tine. Si mananca asa: dimineata 300 lapte (in 2 reprize), 10 - 200+ fructe, 14 - 200+ legume, 16 - un iaurt de 140 g, 18 - 170+ cereale, 20 - 120+ lapte, uneori cu cereale. Na, in sfarsit ma laud si eu cu performantele culinare ale Carlei.
A recuperat cele 300 g pierdute, acum are 9 kile
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
preety spune:
Nerantula / Musettepink spuneti-mi si mie va rog ce analize ati facut bebeilor pentru toleranta / intoleranta la lactoza si cazeina si in ce consta analiza?
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
angelynna82 spune:
Feli multumim de aprecieri . Crinei daca ii iau ceva din mana se supara tare rau, uneori o cert si sta linistita cateva secunde, in rest e ca argintul viu
Andy_galro tu faci asa cum simti
Andy.p, Monica, Giulianna
Anca tare bine mananca Carla ici
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
300 spune:
Mai MO, bucura-te de argintul ala viu si nu-l mai ironizati atata daca sufera . Daca simte ironia e un destept si un precoce pentru varsta lui.Si nu sunt deloc ironica. Probabil va avea simtul umorului foarte dezvoltat si un orgoliu pe masura? Cine poate sti? Altfel manifestarile descrise de tine mi se par normale, avand in vedere c sunt convinsa ca dna Vio nu il cearta.
Certat la copii asa mici eu nu cred ca are vreun inteles pentru pitici, de ex. daca ridic vocea la anda rade, crede ca ma joc cu ea. Am si eu momente in care simt cum nu mai pot (de foame de ex.) si ea nu ma lasa in pace si o reped spre rusinea mea. Incerc sa ma re-educ, nu sun un exeplu bun asa impulsiva.
Preety mi-e dor de tine dar n-am apucat nici sa te sun desi mi-am propus asta de vreo 3 zile. Te-am vazut o data pe mess dar nu puteam scrie din cauza de Anda. Sunt un haos total.dar incerc sa imi revin. Imi pare rau pentru micuta si sa stii ca eu stiu ca nu stiam sa-ti raspund dar sa ma pici cu ceara si nu mai stiu ce-ai intrebat!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Xor, tind sa cred ca ai drerptate cu herpesul. In plus, mie mi-a zis cineva demult ca se contracteaza in copilaria frageda, ca virusul in sine nu e deloc rezistent la mediu si se transmite greu dupa 6 ani pentru ca sistemul imunitar e capabil sa-l respinga dupa acea varsta. De asta imi fac atatea scenarii.
Ei, pana la urma, daca se ia, deja l-a luat si il poarta cu ea. Probabil ca pentru moment are anticorpi de la mine. Eu am avut prima eruptie la 19 ani.
Tratament: un rollon Dr Geske cu extracte de stejar si lemn dulce, e super bun, am dat la o ora dupa ce a aparut si nu s-a mai intins, ceea ce e ceva sa recunoastem. Si n-are aciclovir!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
Radu se da jos din pat (asta stiti deja) si se si urca la loc, si iar se da jos, si iar se urca...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
lala77 spune:
Neata! Si noi ne-am sculat la 5!!!!!!!!Mai aveti cafea!?
Nerantula, imi pare rau ca ti-e greu.O sa treaca, toate trec. lui Gruia sa se faca bine si sa pape tot!
Mamidestefan, f frumoase pozele!
Andy, oau, Andrei e vorbaret deja. Bravo!
Felicic, si voi!? Ce copii mari avem!
Anna se ridica sustinuta de obiecte si daca o tii de subtiori, merge. Face pasi. Nu-mi venea sa cred ieri. Cred ca nu-i asa neobisnuit pt varsta ei insa in capul meu ea e doar un bebe.
Ce era cu rosiile? Eu ii dau rosii. Ii pun in papa. Scot ce-i drept semintele. In Anglia se dau si vad ca sunt un popor destul de sanatos. Si ii si plac; ii fac la blender rosie +castravete+branza si rupe farfuria. Ii place la nebunie.
I-am scos afara in curte, pe iarba o patura si numai acolo ar sta toata ziua. Are jucarele si poate sa faca tumbe cat vrea ea. Am uitat sa va spun ca cel mai mult ne place sa ne rostogoloim (pa burta, pe spate si tot asa). Cand ajunge la marginea patului, se uita in jos si rade de nu mai poate. Pana o da vreodata cu capul de parchet! Pe paturica afara insa nju suntem in pericol si ii place la nebunie. Mai ales ca avem 2 capre cu 2 iezi si un magar care mai vin s-o vada din cand in cand
mamidestefan spune:
Multumim fetelor pentru complimente si aprecieri ...pozele nu sunt ele extraordinare ...dar marea e SUPERBA ...
mai vrem la mare ..ce bine ar fi sa reusim sa mai ajungem
Azi am din nou emotii maxime...facem inca o incercare cu GRADINITA pentru STEFAN ...
Am fost ieri ..am vorbit..azi e prima zi...sa vedem daca se acomodeaza..deja fac scenarii cite zile o sa reziste de data asta
Asa ca tineti-ne pumnii..
..si revin
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA ***RELOADED***
mamidestefan spune:
lumiiiiiiiiii...sunteti bine ??? Vroiam sa iti zic de Olimp (la intilneala)...dar nu am reusit...sper sa nu fugiti din nou la munte
mamidestefan spune:
si mai am o mare rugaminte..
vreau si eu 3-4 masuri ..de lapte praf ...altele decit NAN, HUMANA, MILUMIL, ALPEN, NAN HA...!!!!!!!
nu pentru mine, ci pentru printzesa ..sa ii testez gustul...toate cele enumerate le-am cumparat la pachet ..mare ..of course ..si au ajuns sa le bea Stefan ..ca sa nu le arunc..
asa ca parca nu mai imi vine sa dau citeva sute de mii..pe o cutie de lapte ..pe care o desfac si apoi nu mai imi trebuie..
De obicei ..ii fac 1-2 masuri...i le pun in biberon sau canita ..ia o gura dupa care refuza categoric...am facut si 5 incercari cu acelasi lapte..rezultatul a fost acelasi..
Concluzia: nu ii place gustul de lapte praf (cele pe care le-am testat)..bea doar apa si ceai
Ma ajuta cineva ?????
desi cred ca putine sanse am ..astea fiind cele mai folosite lapturi