Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
anca81 spune:
Buna dimineata
Nerantula, imi pare rau ca Gruia nu papa, cred ca totusi si antibioticul (pe care btw cred ca faci bine ca-l administrezi 24 zile preventiv) scade pofta de mancare. Acum cu riscul de a-mi sari lumea in cap, eu i-as da niste vitamine dupa terminarea tratamentului, fier & B-uri. Carla a facut o cura de vitamine si si-a revenit foarte bine cu mancarea.
Babytza, mare pupacios ai tu acolo
Mamidestefan, foarte frumoase pozele de la mare, ai doi copii superbi. Imi place piscinuta
Noi suntem tot asa, Carla mananca bine insa nu doarme noaptea. Gingia e ferfenita si totusi dintii se incapataneaza sa apara .
Edit: si noi am avut trezirea la 5.45
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
andy_galro spune:
Neatza! dau si eu o tura de
Noi suntem bine, Andrei nu se omoara nici el cu mancarea, papa max 100 gr la o masa dar e bine si atata, se trezeste destul de mult noaptea, lapticul meu cred ca e pe duca dar el in continuare nu vrea bibe decat seara la culcare si doar de la tati...si cel mai important a inceput sa zica APA si PAPA atunci cand ii dau respectivele apa sau mancare.
nerantula suntem alaturi de tine...un si o pentru tine sa fii ZEN
babytza ce-mi place cum se pupa David in oglinda
lidia sunteti o familie foarte frumoasa!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
monica_dicut spune:
Nerantula, uite si de la mine si de la bebe sa treaca toata supararea
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
andy.p spune:
Buna dimineata.
Eu nu prea mai apuc sa intru pe net..suntem mai mult la buni in curte si acolo calc e adjudecat de fratello
Alexia e bine,merge sustinuta de o manutza,zice ma-ma,ta-ta,ba-ba,da-da....si-a dat drumul dintr-o data
Moniici pe burtica.
Nerantula asa vrea sa stiu cum sa te ajut... si multe si
Andy_gai baietel mareee!!Bravo
Babytza ce frumos reactioneaza David la oglinda...mai mergeti la mare pana la urma??
Lidiaff frumoase pozele de la mare
Ancaici Carlei si sa iasa cat mai repede dintishorii.
GiuliCe mai faci mamico?
Nausica sunt superbe pozele
Ange wow ce matinala e Crinutza
Ramo si sper sa nu ia herpes Anda.
Nikolici
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
300 spune:
eu m-am culcat pe la 3 si trezit pe la 8 asa ca vreau si eu cafea.
Anca pe bune, daca piti a ta papa, eu cred ca toti bebeii vor papa pana la urma. Felicitari! ai castigat! Sunt pe urmele tale.
Andy, tu vrei sa intarci in viitorul apropiat? Daca nu, sa-l lasi sa suga des si scoate bibele si fraza "laptele meu e pe duca" din gand si din vocabular.
moni intrasi in prenatal? Pupici!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
felicic76 spune:
neatza!
nerantula: curaj, mamico, toate trec! va doresc o zi papacioasa ca uite, parca este mai rece afara. Ai grija de tine si de samburel, acum esti si mai sensbila si nervoasa, sa-mi dau cu pareea in legatura cu papa lui Gruia nu pot, stiu doar ca sunt etape si etape si toate trebuie depasite.
am admirat poze de Crina, Ania, Izabela , Stefan Carla si soricel ( sunt cam narcisisti boboceii astia, si Falkone baloseste oglinzile)
aaa, si mai terminati cu rosiile, nu stabilisem ca fiecare face ce crede de cuviinta cu puiul ei? Nu cred ca vreuna dintre noi ar face rau copilului ei, poate are indoieli, dar pana la urma fiecare hotaraste. si scrieti tot!
300 spune:
andy scuze ca scriu asa sunt pe tel.
feli ai dreptate
laura, ange pup
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
felicic76 spune:
monica: ici la burtica!
andy,g, andy.p: si
Acum sa ies sieu la raport: suntem bine, Vlad incearca sa se impuna la toata lumea(vrea sa faci doar ce vrea el), iar dimineatza cand a vazut-o pe d-na Vio pur si simplu se arunca din bratele mele sa se duca la ea(eu il certasem). Este ofticos, nu-i place sa razi de el (ta-su incearca sa-l ia la mishto si el incepe sa planga, nush ce intelege el de reactioneaza asa, tonul este zeflemitor, nicidecum ridicat), il arata pe Pongo pe 101 Dalmatieni, in continuare eu sunt MO (nu mama), iar tata este tata, tot nu vrea cereale in laptele de seara (aseara am incercat de la Nestle, cu miere), se scoala la 4-5 dim pentru un bibe scurt si se culca la loc, am acoperit prizele ca este de o curiozitate fantastica, deschide sertarele si scoate ce gaseste
Xor spune:
buna dimineata
am aparut si noi dupa o noapte suuuper agitata...cu treziri dese si miorlaieli multe (nu plans....alintatura...)oare il mananca bubitele astea???
Daca a facut roseola inseamna ca poate oricand sa faca si rubeola...nu devine imun, nu?
Nerantula in primul rand si in al 2 -lea rand...idei ca toata lumea...incearca mancaruri cu gust dupa cum spune bunica adica ciorbita facuta ca pt tine sau ce altceva mai gatesti pt voi, bineinteles dintre alimentele permise varstei...Eu asa il amagesc pe mark in zilele "proaste"..ii mai dau sa "muste" dintr-o rosie, mai mozoleste o para...ieri de exemplu nu a vrut altceva dar a mancat cu placere pastai din farfurie de la mine...asta e...
Deasemeni alimenteaza-te tu fff bine si ia si vitamine...cele 2 comori ale tale "papa" tot ce detii....300...se spune ca herpesul e molipsitor DAR eu nu am facut niciodata si am intrat in contact cu multa lume care avea in cei 29 de ani pe care-i am....astfel incat am citit ca herpesul este de fapt o infectie din sange....poate nu a luat si Andutza
Anca...am mai spus si altadata despre gelul gingival DELABARRE...e pe baza de plante, deci nu are ce sa ii faca rau si mie mi se pare bunisor...sau cel putin lui mark i-a mers bine cu el...poti incerca...
revin
andy_galro spune:
300 pai Andrei se apropie de 11 luni si eu am zis ca pana la 1 an alaptez asa ca nu mai e mult....eu zic ca e ok daca e intarcat la 11-12 luni...nu dati cu rosii(sau puteti sa dati) dar deja atat de tare ma musca uneori si apoi cand suge imi dau lacrimile de durere...simt ca nu mai pot
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones