Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (5)
Raspunsuri - Pagina 18
marius spune:
Nu iti apar pentru ca nu ti-ai activat mesageria privata. *profil personal
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
gabi25 spune:
Stire pe Antena 1, un fost handbalist muscat de capusa si cu diagnostic de febra butunoasa.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
cireshica307 spune:
buna tuturor. un mic update la mine. dupa excursia la mare de 10 zile m am simtit mult mai bine, datorita pishicului m ales care isi are rolul lui. insa surpriza de la tratamentul prescris de dr bozsik se pare ca am facut ulcer. orice mancam imi dadea dureri groaznice de stomac si trebuias a vomit. la camera de garda la mangalia mi au prescris controloc dar cand am vazut ce efecte advrese nasoale are( enzime si trigliceride marite, icter etc) m lasat o balta ca sa nu mi distrug apoi ficatul. am mancat numai cartofi fierti morcovi fierti pui sau peste la gratar si m am simtit m bine. abia ma angajasem lunea trecuta si acum vineri o alta nenorocire. m a lovit o masina cand treceam strada. un rrom (desi nu am nimic cu ei am prieteni din copilarie rromi, dar am impresia ca sunt maniaci cu viteza) mergea cu ceea c a parut celord in jur 100 km/ora si doar ku oglinda m a rasucit direct cu fruntea de pamant. am ajuns la urgenta cu entorsa la piciorul stang, 2 degete rupte lad reapta si lovitura la frunte. toti doctorii au zis ca nu e nevoie d tomografie nu mi am pierdut cunostinta m am ridicat direct in picioare nu m a durut capul dar tot mi e frica. acum am mana dreapta si piciorul drept in gips-piciorul inca o saptamana mana 1 luna jumate in total. cred ca nu e anul meu norocos nu stiu daca o sa ma credeti dar cred ca si boala mea a contribuit la aceatsa nenorocire. am observat ca d cand cu lyme nu m m concentrez deloc bine si nu m m orientez in spatiu. toata primavara am umblat ca beata cu bicicleta printre masini, m mir ca n am patit m rau. mentionez ca pasna anul acesta nu am fost asa.
voiam sa va intreb daca vrea cineva sa cumpere cefort, mai am 8 stclute care mi au ramas de la tratament. 10 sticlute inseamna 1 milion 500, deci 8 ar insemna 1 milion 200. sunt gata sa le dau cu 600 de mii. cui i se pare ok, lasati un mesaj aici. vi le as da gratis credeti ma dar nu am un chior, totul cersesc la parinti, abia gasisem acum job dar s a dus p apa sambetei din kz accidentului. sanatate tuturor!
verde-lyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi25 Stire pe Antena 1, un fost handbalist muscat de capusa si cu diagnostic de febra butunoasa. Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006) www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze |
Va rog sa vizionati linkul de mai jos la minutul 23 si 27 secunde.
Caz de febra butunoasa internat la Matei BAls.
http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=59107&type=show&item=2
Multa sanatate tuturor
Lyly24 spune:
care e diferenta intre IgG si IgM e suficienta testarea pt lyme doar pt IgG ?sau treuie amandoua ca eu habar n-am ce inseamna:)mersi sanatate ciresica imi pare rau pt ce ai patit..daca ai terminat tratamentul pt lyme inseamna ca ti-a trecut ?
cireshica307 spune:
buna lili merci. sa stii ca testele pt lymesunt cam bune de nimic. aici mi am facut doar elisa in romania si doamna dr cretu a zis ca pot uita de lyme pt ca iesise negativ. fals! aveam lyme cum ma vezi si cum te vad, numai ca in 70% din cazuri porcariile astea d teste ies negative oricum. in western blotul( al doilea test mai bun pt lyme, dar nici el exact 100%) din ungaria mi au iesit 5 benzi pozitive. daca iti faci in romania western blot asigura te ca ceri toate benzile. si daca ai una -doua si simptome inseamna ca ai lyme. nu te multumi cu pozitiv sau negativ, ca doctorii nu prea au habar cand vine vb d boala asta.
Nu, nu m am vindecat pt ca dragul de dr bozsik nu mi a prescris si un pansament gastric si acum in urma unei luni de tratament abia mai pot manca, darmite sa iau medicamente. mai am simptome si cu siguranta bacteria se va multiplica in continuare. acum fac sauna cu infrarosii, care nu e neaparat remediu 100%, dar ma face sa ma simt minunat, scoate toxinele si cred ca omoara si din bacterii, avand in vdr ca bacteria moare peste vreo 39 d grade. intentionez sa strang bani si sa fac tratament cu oxigen hiperbaric la anul , care nu are efecte secundare si face bine intregului corp. sanatate!
arleena spune:
deus ai reusit sa iei legatura cu dr Bozsik??
pe fiu-mio pe 6 iulie l-a muscat o capusa din padure de langa felix(era cu ai mei la plimbare si el s-a bagat intr-o tufa nu's pt ce)chiar la intrarea in canalul auditiv s-a fixat...io tot sper sa nu fie nimic, ca nu era umflat capusa cand i-am scos-o(dupa 2 zile)a iesit f usor cu penseta, intreaga....era cam 0,5-1 cm de mare dar nu era umflata......nu a avut niciun simptom
am citi abia dupa o luna despre lyme, am dat de subiectul asta....si apoi am sunat aici la cluj la boli infectioase....
mi-a zis ca acum numai dupa o luna jumate de la muscatura are rost sa-i fac testul ce-l fac ei....
acum e la oradea la ai mei...si numai in weekend il aduc acasa....si voi mergem sa-i faca analizele.....
ma rog sa nu fie nimic....doar o sperietura....desi acum cand mergem undeva, si in faget...sunt paranoica, peste tot vad capuse
aaron a avut ceva simptome din cele descris pe site-ul lyme?
care ati facut analize in ungaria....puteti sa-mi spuneti cam in ce constau??tre sa mergem pana acolo?cat sange se recolteaza?se poate trimite sau care e procedura?
Lyly24 spune:
Inseamna ca baile fierbinti ar putea ajuta la uciderea acestei bacterii ciresica??si unde faci aceasta sauna n-am mai auzit pana acum..dar exista oare cineva sa se fi dus la acest doctor in ungaria si sa nu plece cu diagnostic de lyme?mi se pare un pic ciudat ..si in mailul pe care i l-am dat parea foarte bucuros si dornic sa am si eu lyme daca pot spune asa ..si in al doilea rand exista cineva pe acest forum care sa fi facut tratamentul dansului si sa mearga TOT LA EL la control si sa auda ca s-a vindecat ca gata nu mai are bacterii in sange???mi se pare ciudat si ca n-a stiut sa-ti spuna cum sa te protejezi de raul ce-l pot face antibioticele:(dar tu ce simptome ai acum?vezi vreo diferenta de cand ai terminat tratamentul sau fata de inainte sa-l faci?te pup si toate cele bune sanatate la toti
cireshica307 spune:
Lili, si el a suferit si cred ca inca mai sufera de lyme si sotia lui a suferit. Poate se bucura ca poate ajuta sau poate ...nu stiu. nimanui nu i place sa stie ca e singur cu o suferinta. ce-i drept m au ajutat enorm dozele imense de antibiotice din luna aia. eu am fost cea care a vruts a faca exact cuma zis dr bozsik, desi parintii, doctorii si asistenta toti se cruceau de dozele mari. ce-i drept mi a disparut ceata din creier, pierderea de memorie starea constanta de lesin. insa au revenit durerile din muschi dupa terminare, mai rare dar mai puternice. cert e ca dupa 6 luni de cand o aveam in sange nu e de ajuns o luna de antibiotice. de ce nu mi a zis nici bozsik nici un dr d pe aici de protector gastric nu stiu dar asta e. intr adevar in afara de stomac pe care ma chinui sa l refac ma simt mult mai bine, dar dovada ca nu m am vindecat este ca daca ma culc prea tarziu intr o noapte ma simt sfarsita de la inima, abia rtespir etc. insa gata cu antibitiocele pt mine, nici daca as vrea nu m pot sa iau. voi urma terapia cu oxigen hiperbaric, desi inseamna sa m astept inca un an, timp in care bacteria se va multiplica, deci poate deveni m greu d tratat...
da, baile fierbinti fac foarte bine, mai ales daca sunt peste 39 de grade. m este un site unde se vorbeste de baile schelnz, exact baile acestea fierbinti. improtant e sa nu stai m mult d 20 d minute la inceput, pt ca e solicitant pt corp, mai ales ca apare reactia herxheimer cand mor bacteriile. eu merg la un salon de kinetoterapie si ma baga intr un tub cu infrarosii si toata lumea de acolose mira cum transpir doar la infrarosii de 40 d grade, cand lumea nu prea transpira nici la infrarosii de 60 d grade. asta e semn ca se elimina toxinele de la bacterie. ma mai dau cu uleiuri esentiale pe spate: de coriandru, busuioc, lamaie, menta, cimbru, eucalipt si tea tree, care sunt si ele eficace impotriva bacteriilor, intrand in piele. daca mi ar permite stomaculas lua in continuare gheara matei, noni dar asta e. pana la urma lili tu te tratezi? ca nu am retinut povestea ta scuze.
Lyly24 spune:
Ciresica momentan nu iau tratament am apucat sa iau vreo 8 zile doxiciclina si mi-a fost foarte rau intr-o zi am zis ca mor si am oprit..ce pot sa zic am probleme cu vederea mai ales la soare vad niste puncte negre cu un ochi si vad neclar uneori ,ma doare un picior destul de rau cand merg imi tresar uneori muschii degetele dar n-am facut testul de lyme inca muscatura cu roseata au avut loc acum o luna jumate ..doctoru boszik crede ca e lyme (i-am trimis si poze pe mail cu mmuscatura)..un doctor de la infectioase crede ca ar fi lyme altul nu..ce pot sa zic in primele 3 saptamani am zis ca mor de la stres si asa eram depresiva atacuri de panica xanax..acum sunt mai bine culmea in toata ceata asta am inceput sa vad mai clar viata mea si sa repar unele lucruri care mergeau prost inainte..testul lyme ce pot sa zic inca mi-e frica in fiecare zi imi spun ca ma duc sa-l fac si aman asa mai am o speranta ca nu este..trebuie sa ma pregatesc psihic pt un tratament mai lung daca o sa fie cazul ..psihicul asta..ma omoara uneori:)